guca Odesláno 5. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2010 S bílou lunetou vypadají skvěle ale po renovaci jsou všechny hezké.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. června 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2010 Takové mini klubko PS1 zmijí: Krotitelé - Mischa a já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2010 Takové mini klubko PS1 zmijí: Krotitelé - Mischa a já Jedny jsou tam i moje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. června 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2010 Jedny jsou tam i moje Sypu si popel na hlavu. Úplně jsem to vynechal - omluva - ten nejhezčí kousek jsem upřel majiteli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 10. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2010 (upraveno) Sypu si popel na hlavu. Úplně jsem to vynechal - omluva - ten nejhezčí kousek jsem upřel majiteli. Přikládám fotku totožné hodinkové sešlosti z jiného úhlu. A tady jen vybraná společnost modrých... Upraveno 10. června 2010 uživatelem Biges 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 10. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2010 (upraveno) Týýý brrrďo...dobrý !!...zejména ty slávistický, koukám, že ste převažně opravdu hornici z ostravy, ale s tim banikem už ste trapny..... ty nejlepší vám ovšem beztak chybějí .... :D Upraveno 10. června 2010 uživatelem cigi 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 22. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2010 Vzal jsem své modré Igeny na výlet do Varšavy 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 22. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2010 Hezké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 22. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2010 Hezké To víš, že Igenům se to taky líbilo, že jsem je taky vyvezl, přecestované PinkGoldy zůstaly tentokrát doma 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pero55 Odesláno 22. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2010 Zde mám ještě své jedničky, potřebovaly by lunetu, tak kdyby jste někdo měl tak se mi prosím ozvěte.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 23. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2010 Taky přidám svoje "nové" Igeny. Měly by být komplet v původním stavu, ještě doleštím sklíčko a vyměním lunetu, kterou mám na cestě od místního váženého člena, a budou jako nové ....časem možná ještě dojde k výměně lunety za bílou, až nějakou seženu . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. června 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2010 Taky přidám svoje "nové" Igeny. Měly by být komplet v původním stavu, ještě doleštím sklíčko a vyměním lunetu, kterou mám na cestě od místního váženého člena, a budou jako nové ....časem možná ještě dojde k výměně lunety za bílou, až nějakou seženu . Hezké, proč měnit lunetu - tahle vypadá dobře? Nebo jsem nějaký kaz přehlédl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 23. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2010 Takových hezkých Igenů se nám najednou urodilo To víš, že Igenům se to taky líbilo, že jsem je taky vyvezl, přecestované PinkGoldy zůstaly tentokrát doma To je správné, jen ať se v Polsku pokochají českými hodinkami Asi je tam také dobře znají. Zde mám ještě své jedničky, potřebovaly by lunetu, tak kdyby jste někdo měl tak se mi prosím ozvěte.. Tady ti samotná vložka nepomůže, protože máš hodně ošoupaný i ten kovový kroužek. Nová plastová vložka tak bude vyčuhovat. Taky přidám svoje "nové" Igeny. Měly by být komplet v původním stavu, ještě doleštím sklíčko a vyměním lunetu, kterou mám na cestě od místního váženého člena, a budou jako nové ....časem možná ještě dojde k výměně lunety za bílou, až nějakou seženu . Souhlasím s Honzou, že takhle vypadá více než obstojně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 23. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2010 (upraveno) Hezké, proč měnit lunetu - tahle vypadá dobře? Nebo jsem nějaký kaz přehlédl? Je ošoupaný ten chrom na kovovém kroužku, nebo se to dá znovu pochromovat? Myslel jsem že to je komplet s tou plastovou vložkou. Upraveno 23. června 2010 uživatelem sect Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diable Odesláno 23. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2010 Nechci svinit vlákno, ale asi se to sem hodí. Na výletě v Praze jsem ve starožitnostech kousek od Staromáku směr Karlův most viděl Prim sport jedna červené v super stavu za 2100,-. Koukal jsem pak na nějaké prodeje a všude to bylo x-krát tolik. Asi jsem je měl koupit. Z Plzně tam pro ně ale už neletím, tak třeba se někomu z vás hoděj. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 23. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2010 (upraveno) Dík za echo, vyskočil jsem z práce a za půl hodiny jsem je měl Bohužel strojek se chová nějak divně a na můj dotaz mi bylo sděleno, že nebyly čištěny a seřizovány, sklíčko potřebuje vyleštit, jsou na něm i hlubší škrábance. Pouzdro vypadá docela dobře, sem-tam už chrom odletěl. Korunka je snad nová, ciferník hezký, ručky trochu špinavé, jak to i bílých bývá, lunetka poněkud ošoupaná, nožičky naštěstí neohnuté, to nemohu vystát. Asi na ně dám bílou lunetku, až/pokud jí seženu. Řemínek je děsný dámský 18mm Mavex Ještě jednou díky diablovi za tip Fotky jsou jen takové cvaky mobilem rychle v práci. Upraveno 23. června 2010 uživatelem Biges Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. června 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2010 Dík za echo, vyskočil jsem z práce a za půl hodiny jsem je měl Bohužel strojek se chová nějak divně a na můj dotaz mi bylo sděleno, že nebyly čištěny a seřizovány, sklíčko potřebuje vyleštit, jsou na něm i hlubší škrábance. Pouzdro vypadá docela dobře, sem-tam už chrom odletěl. Korunka je snad nová, ciferník hezký, ručky trochu špinavé, jak to i bílých bývá, lunetka poněkud ošoupaná, nožičky naštěstí neohnuté, to nemohu vystát. Asi na ně dám bílou lunetku, až/pokud jí seženu. Řemínek je děsný dámský 18mm Mavex Ještě jednou díky diablovi za tip Fotky jsou jen takové cvaky mobilem rychle v práci. A sakra, tak to jsem přišel dnes pozdě domů. No tak alespoň gratuluji, dost hezké. Kolikery už máš. Průměrem nákupů "troje týdně" za chvíli budeš mít šechny volné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 23. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2010 A sakra, tak to jsem přišel dnes pozdě domů. No tak alespoň gratuluji, dost hezké. Kolikery už máš. Průměrem nákupů "troje týdně" za chvíli budeš mít šechny volné. Tebe to trápit nemusí, na tvoji sbírku stále nemám, máš mnohem zachovalejší kousky Jinak je pravda, že se musím krotit, ale tohle nešlo odolat, protože to mám fakt kousek. Zkusím najít nového šikovného hodináře, dát to všechno dohromady, udělat inventuru a prodat přebytky. Jinak řečeno běh na dlouhou trať. Ale snad není kam spěchat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 23. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2010 Sect jestli scháníš tu lunetu i s chrom kroužkem tak tady je nová nepoužitá: http://www.antik-hodinky.cz/prislusenstvi-k-hodinkam/otocna-luneta-na-prim-1.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 23. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2010 Díky, zkusil jsem mu napsat, tak jsem zvědavý za kolik ji bude mít....nemá ji k dispozici někdo tady, nebo jenom ten kroužek? Nebo ještě lépe bílou ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se