Přejít na obsah

Prim sport I - Igen - chlubící vlákno

Doporučené příspěvky

A hele, tak to byl asi tedy tvůj strojek, na který jsem koukal :)

Koukni na stranu 9. Chtěl sem aby se co nejvíc blížili, tomu co posílám, tak černočerné + béžové, nebo co to je za barva.

S dodáním, termín je za mnou, tak sem v očekávání. Do vánoc snad budou ... .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám jedny,které jsem nechal v původním stavu schované v šuplíku a provětrám je jen občas.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Ty nové na běžné nošení jsem chtěl aby vypadaly trochu jinak.Proto ta zelená a průhled.Tak ať ty tvoje brzy dorazí.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Dávám jednu fotku "vývojových stádií" černých Igenů. Opakování matka moudrosti a pro méně zběhlé kolegy zleva: Elton Sport kovová vložka lunety s kulatým světelným bodem na 12, dýnko s vodotěsností 6 atm. lesklý ciferník, bombírované ručky, korunka tvarově shodná s běžnými Prim Sport 2.1, další- první Igeny kovová vložka lunety s šipkovitým indexem /tato není originální/, dýnko už klasické 4 atm lesklý ciferník, bombírované ručky, korunka stejná, jako u Elton Sport, další- klasické Igeny tak, jak je jich většina. vložka lunety plastová, dýnko stejné, jako předchozí, matný ciferník, ploché ručky, korunka s krčkem, poslední- jsou Igeny po renovaci v Eltonu, tam je vše tak, jak si řeknete, co je ale dané: pouzdro je nerez, všechny hrany jsou mírně zaoblenější, než u původního pouzdra, korunka je od původní tvarově mírně odlišná, materiál užitý na její výrobu je ale barevně výrazně odlišný od pouzdra.Znalcům se omlouvám za již dříve publikované informace, třeba tam bude ještě něco na doplnění. Myslím, že by to mohlo sloužit jako motivace pro ty, kteří se chtějí do sbírání, nebo pořízení Igenů pustit.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Krásné pokoukáníčko :notworthy: :clap:

A to si otec schoval kromě krabičky a dokladů i to, co mu v krámě vrátili zpátky? :angel:

:thumbsup_anim: To je vtipný postřeh ... mno, možná to tak je, jen nevím jestli by mu v roce 74 vrátily ve starších i novějších bankovkách - ale to je spíš chyba moje jakožto aranžéra. :D

Snažil jsem se marně najít něco dobového, co by souviselo se sportkama ... teplákovou soupravu ze 70.let jsem nenašel, fotit to na automobilových prospektech z té doby, kterých mám nemálo mě připadlo trochu mimo téma, mno dopříště něco vymyslím ... až z otce vymámím ty druhé sportky. :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

:thumbsup_anim: To je vtipný postřeh ... mno, možná to tak je, jen nevím jestli by mu v roce 74 vrátily ve starších i novějších bankovkách - ale to je spíš chyba moje jakožto aranžéra. :D

Snažil jsem se marně najít něco dobového, co by souviselo se sportkama ... teplákovou soupravu ze 70.let jsem nenašel, fotit to na automobilových prospektech z té doby, kterých mám nemálo mě připadlo trochu mimo téma, mno dopříště něco vymyslím ... až z otce vymámím ty druhé sportky. :smile_anim:

nádherná sešlost, :speak_cool: jinak ty Igeny by šly určitě nafotit s pozadím např, prospektu na ŠKODA 110 R.....

Odkaz ke komentáři

Tak to já posloužit nemůžu, leda bych měl nějaké italské hodinky :D :lol2:

Mám hromádku prospektů vozů Fiat 60.-80. let a pár z jejich předloh bych našel v některé z garáží ... ale asi k nim holt ty Sportky úplně nesedí ... ikdyž pokud si vybavuju tak v jednom mám Prim auto-time :angel:

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...