Přejít na obsah

Prim sport I - Igen - chlubící vlákno

Doporučené příspěvky

Tak se pochlubte! Posted Image

Když jsem dneska nudil v koloně, tak jsem aspoň zkusil cvaknout IGENy po renovaci a vyzkoušet jak fotí novej mobil. Původně měly být černo/bílé, nakonec to dopadlo takhle.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Franta Venclovský se sice už chlubit nemůže, ale užíval si je náležitě, byl to borec !!!

Odkaz ke komentáři

Dóst hezké. :thumbsup_anim:

Já se dneska pokusil o umění - spojit dohromady mojí Mantu, sníh a Igeny. Prokázal jsem tím na 100% že nejsem umělec a ani fotograf, ale alespoň jednu fotečku sem dám

Odkaz ke komentáři

Dóst hezké. :thumbsup_anim:

Já se dneska pokusil o umění - spojit dohromady mojí Mantu, sníh a Igeny. Prokázal jsem tím na 100% že nejsem umělec a ani fotograf, ale alespoň jednu fotečku sem dám

Hade! :)
Odkaz ke komentáři

Taky se přidávám - v černém jim to sluší nejvíce.Nechal jsem je renovovat, pouze strojek je původní. Paní mne taky přesvědčila, že strojek má původní zdobení a že by na něj mělo být vidět, tak mají průhledné dýnko.Jednou za týden je pošoupnu o minutu dozadu, takže spokojenost. Ten PRIM řemen je velice příjemný na nošení, takže veliká spokojenost.

Odkaz ke komentáři

Taky se přidávám - v černém jim to sluší nejvíce.Nechal jsem je renovovat, pouze strojek je původní. Paní mne taky přesvědčila, že strojek má původní zdobení a že by na něj mělo být vidět, tak mají průhledné dýnko.Jednou za týden je pošoupnu o minutu dozadu, takže spokojenost. Ten PRIM řemen je velice příjemný na nošení, takže veliká spokojenost.

Moc hezký,:thumbsup_anim: jinak co se týče barvy, taky si myslím, že tahle černá klasika je nejhezčí!!!

Odkaz ke komentáři

Vypadají fakt hezky. Jen škoda těch okousanejch šroubků - v tom průhledu to bije do očí. Jestli jseš svhopnej si je vyměnit sám, tak ti je snad pošlu, aby to bylo hezké. :worried_anim:
Odkaz ke komentáři

Tak jsou doma mé první igeny :whistle: mám je již několik dní, ale předtím se nebylo moc čím chlubit, teď jsou již myslím lepší :) Nejsou teda v TOP stavu, pouzdro mají ze spodu a u korunky durch až na mosaz, ale není to nic hroznýho. Dále nové sklíčko a ručky, ručky tam byly z dvojek sportů, ač s nima nevypadaly špatně, tak takhle je to lepší. Až budou mít v parexu díly, tak bude ještě korunka :-) a časem i lepší řemen. Bohužel do nich někdo již namontoval kalibr 68.4, nu co naděláme, časem se to doladí. I ciferníček není 100%, ale mám z nich radost. Na to, že se mi ze začátku tyhle modré vůbec nelíbily, tak teď je to přesně naopak :-) ještě bych rád červené(oni totiž i černé již jsou doma, ale ty se musí ještě doladit :-)))

Upraveno uživatelem padza1
Odkaz ke komentáři

Dik :-) nejprve jsem chtěl sehnat původní ručičky, které by měly tu výplň v podobném odstínu, ale co jsem koukal za kolik se prodávají a při pohledu na stav mého účtu jsem zvolil repliky z parexu, myslím, že nevypadají špatně, jen by nemusely být tak do zelena :-/ ale za ty peníze jsou super :-) a i hezky svítí

Odkaz ke komentáři

Vypadají fakt hezky. Jen škoda těch okousanejch šroubků - v tom průhledu to bije do očí. Jestli jseš svhopnej si je vyměnit sám, tak ti je snad pošlu, aby to bylo hezké. :worried_anim:

No jo já vím, ale vzhledem k tomu, že já nejsem hodinář, se do toho nebudu pouštět. Ale díky za nabídku.

A ještě jeden dotaz na lumi barvu. Někde jsem na foru viděl běhat takovou tabulku s odstíny co PRIM používá na indexy a ručičky. Ale i kdybych se rozkrájel, tak to nenajdu HELP please!!!!!

Odkaz ke komentáři

Nicméně já bych ty okousané šroubky vyčítal kompletaci v Eltonu. Když tam dávají průhledové dýnko, tak je mohlo napadnout ty okousané šroubky vyměnit za nové. Jednak to je minimální navýšení ceny a jednak by mi ti přišlo jako standard při renovaci s průhledem. Alespoň já bych takovýhle průhled do světa nepustil - vždyť je to vizitka firmy. :sad01_anim:

Odkaz ke komentáři

diky. mel jsem to, ja blbec, vyfotit predtim, nez jsem to prehodil. mimochodem jsem totalni lempl, tak jsem poctive hledal vlakno, kde se to resilo, ale i tak jsem se zapotil a chvilemi se mi zdalo, ze s tou lunetou prohravam 0:1 na body. ale neni to nakonec tak tezky. fotky pridam, az to vsechno vyzkousim, ty kombinace.

Nedaří se mi k tomu vláknu "progooglit", mohl by mne někdo postrčit, kde to najdu. Výměna lunety + vložky lunety. Díky moc.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...