Sedlin Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2013 To je za 30K jako zadarmo,také jsem ho kdysi chtěl.nerez pouzdro se safírem na IGENy vyjde na 30k? Se mi nechce věřit. Poučte, neznalého, pls.Od včera mám doma své první IGENy a samozřejmě se mi hlavou "renovace" honí.A propo, když se mění pouzdro, sklo, atp., mluvíme stále ještě o renovaci? Ale abych nebyl OT, tak se chlubím Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 20. března 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2013 Vítej do klubu! Shora viditelné části nevypadají šatně, ještě jak je na tom pouzdro, ale líbí se mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2013 Moc hezke fotky. A na nich jeste hezci hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2013 DíkyZítra na světle udělám nějaký foto pouzdra a "nejhorších" částí a hodím to sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2013 Plastový, safír vypadá jinak a navíc je cenově mimoMám před sebou renovaci s plastem a ES se safírem ..upřímně, u plastu je o dost lepší čitelnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2013 přikládám slíbená fota pouzdra a číselníku s ručkami. Sklo je netknuté, ani to pouzdro nevypadá na živo tak odrbaně, jako na fotkách. Ty fotky, vážně zdůrazní každý "prd". Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. U Stranada mi za cca 1600 nabídli nový číselník (zelené indexy), ručky (zelená lumi), korunku a GO strojku. Mám do toho jít? Koupil jsem je od zdejšího člena, který mě od prohlídky u doktora neodrazoval, nepřímo naopak. Měřená rezerva je 38h a přesnost něco mezi 20-30sec/denně do plusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2013 (upraveno) přikládám slíbená fota pouzdra a číselníku s ručkami. Sklo je netknuté, ani to pouzdro nevypadá na živo tak odrbaně, jako na fotkách. Ty fotky, vážně zdůrazní každý "prd". pouzdrokorunka.jpg pouzdro.jpg číselník.jpg U Stranada mi za cca 1600 nabídli nový číselník (zelené indexy), ručky (zelená lumi), korunku a GO strojku. Mám do toho jít? Koupil jsem je od zdejšího člena, který mě od prohlídky u doktora neodrazoval, nepřímo naopak. Měřená rezerva je 38h a přesnost něco mezi 20-30sec/denně do plusu.Nechal bych je jak jsou. Pouzdro je podle mne přechromované, o hrany už stejně přišlo. Vnitřek je pěkný, neměnit za nějaké zelené díly, to mi trochu zavání neoriginálními kousky od soudruhů. Za mne- nech je jak jsou. Možná bych hledal míň ojetou korunku. Upraveno 21. března 2013 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. března 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2013 Zhora vypadají dobře a jestli jdou, tak žádný hodinář. A ciferník + ručky se zelenou lumi = parexo, to ani náhodou nedoporučuji. Tak maximálně tu korunku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2013 Nechal bych je jak jsou. Pouzdro je podle mne přechromované, o hrany už stejně přišlo. Vnitřek je pěkný, neměnit za nějaké zelené díly, to mi trochu zavání neoriginálními kousky od soudruhů. Za mne- nech je jak jsou. Možná bych hledal míň ojetou korunku. když seženu jedny ještě víc sežraný a dám je Eltonu na renovaci refreshnou to pouzdro do "hranatýho"? Myslím tím, jsou-li schopni nějakou metodou přechromovat a obnovit hrany a vůbec udělat z nich naleštěný frajery? že ty bych nechal odpočívat a tyto aktuální ještě ponosil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. března 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2013 Nejsou - oni ti je dají do nového nerezového pouzdra a to tvé okousané ti vrátí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2013 Zhora vypadají dobře a jestli jdou, tak žádný hodinář. A ciferník + ručky se zelenou lumi = parexo, to ani náhodou nedoporučuji. Tak maximálně tu korunku. Pendrek, to mě ani nenapadlo, zjišťovat, jestli to nebudou parexo díly, prodává totiž Eltoňácký modely. Na jedněch Elton Sport ve vytrýnce mi vysvětloval, že ten cifr a ručky budu mít stejný a to že je nemám zelený, je tím, že už jsou starý. Možná jsem ho jen blbě pochopil, ale odnesl jsem si, sice s nedůvěrou, dojem, že všechny jsou ze startu zelený a časem žloutnou nebo "oranžoví". Ale zas mi hlava nebere ty zrestaurovaný tady na fóru s "nezelenými" indexy a lumi na ručkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. března 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2013 To je ale renovace v Eltonu, kde si necháš dát i nový číselník a ručky a barvu a odstíny lumi ti namíchají podle tvého přání. Ale, alespoň co já vím, tak tyhle ciferníky jinak získat nelze. Pohledej si tady a je tu vlákno o parexo kopiích ciferníků. Jsou tam i fotky. Tak si je prohlídni a porovnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2013 To je ale renovace v Eltonu, kde si necháš dát i nový číselník a ručky a barvu a odstíny lumi ti namíchají podle tvého přání. Ale, alespoň co já vím, tak tyhle ciferníky jinak získat nelze. Pohledej si tady a je tu vlákno o parexo kopiích ciferníků. Jsou tam i fotky. Tak si je prohlídni a porovnej. Ok, dík moc, za rady! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2013 Kdo pečlivě hledá, občas najde. Po bazarech, zastavárnách a bleších trzích tento stav nemají pravděpodobně ani se štěstím. Musí se jít přímo ke zdroji a za těmi co měli ve své době klíče od hlavní brány podniku.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2013 Kdo pečlivě hledá, občas najde. Po bazarech, zastavárnách a bleších trzích tento stav nemají pravděpodobně ani se štěstím. Musí se jít přímo ke zdroji a za těmi co měli ve své době klíče od hlavní brány podniku..No, já bych neházel flintu do žita, daří se mi po bazárcích kupovat super kousky, které byly na ruce párkrát za zlomečky AUKROcen. Nojo, právda. Kdo pečlivě hledá, občas najde. Ale nějaký příběh typu ,, klíče od podniku" , to je pravda, slýchám poměrně často. Asi je měli skoro všichni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flavamatic Odesláno 30. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2013 Klíče od podniku slýchám někdy také - je to celkem rozšířené Spíš mi opravdu hlava nebere, jak je možné, že dnes někdo vyštrachá takhle nádherné Igeny s origo tahem. Přijde mi nelogické, že by sportky někdo koupil na konci 70. let v Klenotech s tím, že je jednoho dne v roce 2013 prodá jako raritu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2013 V tomto případě je to velmi jednoduché a prosté. Sportky na fotce výše nebyly nikdy prodané v Klenotech, protože záruční list není potvrzený (mám už jen jeho scan, originál je i s hodinkami u nového majitele v zahraničí), ale pocházejí přímo z Eltonu od bývalého výše postaveného zaměstnance. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velorexar Odesláno 30. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2013 přikládám slíbená fota pouzdra a číselníku s ručkami. Sklo je netknuté, ani to pouzdro nevypadá na živo tak odrbaně, jako na fotkách. Ty fotky, vážně zdůrazní každý "prd". pouzdrokorunka.jpg pouzdro.jpg číselník.jpg U Stranada mi za cca 1600 nabídli nový číselník (zelené indexy), ručky (zelená lumi), korunku a GO strojku. Mám do toho jít? Koupil jsem je od zdejšího člena, který mě od prohlídky u doktora neodrazoval, nepřímo naopak. Měřená rezerva je 38h a přesnost něco mezi 20-30sec/denně do plusu.já se přidávám, já bych je nechal, jak jsou, jsou parádní patinové )). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2013 (upraveno) jsou krásné ty Igeny... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. května 2013 uživatelem Marek Khyr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2013 Jojo, jsou ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se