Chosef76 Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Odesláno 3. července 2013 Zekone, je to paráda...sdílím radost. K dokonalosti chybí jen plechová vložka lunety s lumibodem ;-)
zekon7302 Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Odesláno 3. července 2013 Zekone, je to paráda...sdílím radost. K dokonalosti chybí jen plechová vložka lunety s lumibodem ;-) děkuji a ano,bude
JR_2010 Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Odesláno 3. července 2013 Hodinky jsou hezké, jen by to chtělo tedy už dotáhnout do úplného konce. A ještě bych se rád zeptal, možná blbě, to Ti z Eltonu postupně posílali náhradní díly na stavbu?
financ Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Odesláno 3. července 2013 Plechova vlozka lunety jim hodne pomuze a bude z nich dalsi hodne povedeny kousek. Gratuluju.A taky se konecne zbavis posledního dilu Parexo :-)K napisu Elton Sport by mozna vic slusel leskly cifernik, ale to uz je jen malilinky detail 2JR2010 - Elton ti dneska dily bez problemu posle.
zekon7302 Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Odesláno 3. července 2013 Hodinky jsou hezké, jen by to chtělo tedy už dotáhnout do úplného konce. A ještě bych se rád zeptal, možná blbě, to Ti z Eltonu postupně posílali náhradní díly na stavbu?No,já jsem prvně chtěl jenom nějaké vylepšení těch původních,celé to vlastně bylo na dvakrát.
zekon7302 Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Odesláno 3. července 2013 Plechova vlozka lunety jim hodne pomuze a bude z nich dalsi hodne povedeny kousek. Gratuluju.A taky se konecne zbavis posledního dilu Parexo :-)K napisu Elton Sport by mozna vic slusel leskly cifernik, ale to uz je jen malilinky detail 2JR2010 - Elton ti dneska dily bez problemu posle.Vzhledem k tomu že je tam plastové sklíčko na kterém se občas objeví nějaký ten šrám,tak lepší volbou než lesklé nebo světlé ciferníky je tento,neodráží se to tolik.
Chosef76 Odesláno 4. července 2013 Nahlásit Odesláno 4. července 2013 Vzhledem k tomu že je tam plastové sklíčko na kterém se občas objeví nějaký ten šrám,tak lepší volbou než lesklé nebo světlé ciferníky je tento,neodráží se to tolik.Souhlasím. Když jsem vedle sebe položil renovované Igeny ( plast, matný ciferník) a ES 2012 ( lesklý ciferník, safír)..tak Igeny měly podstatně lepší čitelnost.
bohus76 Odesláno 4. července 2013 Nahlásit Odesláno 4. července 2013 Nějak mě ty lesklé ciferníky moc nelákají a i ručky se mi zdají až moc lesklé /u renovací/.Zkrátka se mi víc líbí ty matné cifry a staré ručky.To by mohli v Eltonu obnovit.
straspol Odesláno 4. července 2013 Nahlásit Odesláno 4. července 2013 Souhlasím. Když jsem vedle sebe položil renovované Igeny ( plast, matný ciferník) a ES 2012 ( lesklý ciferník, safír)..tak Igeny měly podstatně lepší čitelnost.Tenhle problém nepociťuju, obojí se mi čte dobře, naopak se mi ten safír zdá víc čirý, čte se přes něj dobře...
Chosef76 Odesláno 4. července 2013 Nahlásit Odesláno 4. července 2013 Tenhle problém nepociťuju, obojí se mi čte dobře, naopak se mi ten safír zdá víc čirý, čte se přes něj dobře...Třeba je to jen můj subjektivní pocit.
Ondrej71 Odesláno 4. července 2013 Nahlásit Odesláno 4. července 2013 Dnes poprvé .. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
dadama Odesláno 11. července 2013 Nahlásit Odesláno 11. července 2013 Už jsem to dával do http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/32044-jak%C3%A9-primky-m%C3%A1te-pr%C3%A1v%C4%9B-na-ruce/page-141 , ale sem to taky patří.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
F.B. Odesláno 11. července 2013 Nahlásit Odesláno 11. července 2013 Super kombo! :-)Tvoj výtvor, alebo to tričko možno bežne kúpiť: F.
Jeronimo Odesláno 11. července 2013 Nahlásit Odesláno 11. července 2013 Můj skromný výtvor.Skromný.. to rád slyším . Objednávám 1ks modré provedení, 1ks červené provedení, 1ks žluté provedení. Vše velikost L.Ne, bez prdele, fakt to vypadá dobře, budeš asi v oboru profík. (Už to vidím, zájmy:grafika)Zkoušel jsi černou variantu?
dadama Odesláno 11. července 2013 Nahlásit Odesláno 11. července 2013 Černá by neměla být problém. Naopak ušetříš za černou fólii :-) Jinak s těma objednávka nevím... nerad bych si popudil Elton... přeci jen nemám na design Primek autorská práva...
Jeronimo Odesláno 11. července 2013 Nahlásit Odesláno 11. července 2013 Parexo taky nemá autorská práva a nikoho to nesere, jen mě. MPM "czech made" možná má, ale kolem Primek to nešlo ani omylem. Tak nějaká tři trička pro Jeronima nemůžou přece někoho srát. .... Ale máš pravdu. Nechej čagan viset.
Honza.manta Odesláno 11. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 11. července 2013 Hele s tričkama by neměl být problém. Oni je nedělají. Jinak pěkné triko. O černé bych měl taky zájem.
guca Odesláno 12. července 2013 Nahlásit Odesláno 12. července 2013 Já bych si také objednal černé triko vel. L
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se