Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hodinky jsou hezké, jen by to chtělo tedy už dotáhnout do úplného konce. A ještě bych se rád zeptal, možná blbě, to Ti z Eltonu postupně posílali náhradní díly na stavbu?

Odesláno

Plechova vlozka lunety jim hodne pomuze a bude z nich dalsi hodne povedeny kousek. Gratuluju.

A taky se konecne zbavis posledního dilu Parexo :-)

K napisu Elton Sport by mozna vic slusel leskly cifernik, ale to uz je jen malilinky detail

2JR2010 - Elton ti dneska dily bez problemu posle.

Odesláno

Hodinky jsou hezké, jen by to chtělo tedy už dotáhnout do úplného konce. A ještě bych se rád zeptal, možná blbě, to Ti z Eltonu postupně posílali náhradní díly na stavbu?

No,já jsem prvně chtěl jenom nějaké vylepšení těch původních,celé to vlastně bylo na dvakrát.

Odesláno

Plechova vlozka lunety jim hodne pomuze a bude z nich dalsi hodne povedeny kousek. Gratuluju.

A taky se konecne zbavis posledního dilu Parexo :-)

K napisu Elton Sport by mozna vic slusel leskly cifernik, ale to uz je jen malilinky detail

2JR2010 - Elton ti dneska dily bez problemu posle.

Vzhledem k tomu že je tam plastové sklíčko na kterém se občas objeví nějaký ten šrám,tak lepší volbou než lesklé nebo světlé ciferníky je tento,neodráží se to tolik.

Odesláno

Vzhledem k tomu že je tam plastové sklíčko na kterém se občas objeví nějaký ten šrám,tak lepší volbou než lesklé nebo světlé ciferníky je tento,neodráží se to tolik.

Souhlasím. Když jsem vedle sebe položil renovované Igeny ( plast, matný ciferník) a ES 2012 ( lesklý ciferník, safír)..tak Igeny měly podstatně lepší čitelnost.

Odesláno

Nějak mě ty lesklé ciferníky moc nelákají a i ručky se mi zdají až moc lesklé  /u renovací/.Zkrátka se mi víc líbí ty matné cifry a staré ručky.To by mohli v Eltonu obnovit.

Odesláno

Souhlasím. Když jsem vedle sebe položil renovované Igeny ( plast, matný ciferník) a ES 2012 ( lesklý ciferník, safír)..tak Igeny měly podstatně lepší čitelnost.

Tenhle problém nepociťuju, obojí se mi čte dobře, naopak  se mi ten safír zdá víc čirý, čte se přes něj dobře...

Odesláno

Tenhle problém nepociťuju, obojí se mi čte dobře, naopak  se mi ten safír zdá víc čirý, čte se přes něj dobře...

Třeba je to jen můj subjektivní pocit. 

Odesláno

Dnes poprvé ..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Už jsem to dával do http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/32044-jak%C3%A9-primky-m%C3%A1te-pr%C3%A1v%C4%9B-na-ruce/page-141 , ale sem to taky patří....

Odesláno

Můj skromný výtvor.

Skromný.. to rád slyším :). Objednávám 1ks modré provedení, 1ks červené provedení, 1ks žluté provedení. Vše velikost L.

Ne, bez prdele, fakt to vypadá dobře, budeš asi v oboru profík. (Už to vidím, zájmy:grafika)

Zkoušel jsi černou variantu?

Odesláno

Černá by neměla být problém. Naopak ušetříš za černou fólii :-) Jinak s těma objednávka nevím... nerad bych si popudil Elton... přeci jen nemám na design Primek autorská práva...

Odesláno

Parexo taky nemá autorská práva a nikoho to nesere, jen mě. MPM "czech made" možná má, ale kolem Primek to nešlo ani omylem. Tak nějaká tři trička pro Jeronima nemůžou přece někoho srát. :) .... Ale máš pravdu. Nechej čagan viset.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...