Slaco Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2010 Co na to říkáte??? http://www.watchandclockforum.com/viewtopi...=110&t=6146 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danielk Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2010 Hodně pěkný desing. Opravdu zajímavé hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2010 mě prostě štve ten fonetickej nápis - je to jak defekto nebo defeko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2010 Ty jo Porsche-design proti tomu tuctovka... kromě černý bych neměl ani odvahu na tenhle design "školní hodiny", asi bych z toho měl nerva a opakoval si při každym pohledu vyjmenovaná slova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno7 Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2010 Tak min uz na tom ciferniku skoro bejt nemuze, co? Napis bych prezil, ale kdyby tam nebyl a taky to slunicko, ci co to je, a kdyby rucicka byla upevnena ve stejne rovine s cifernikem, tak bych je bral. 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2011 Nové DEFAKTO..tentokráte ručka navíc ZDROJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2011 Nové DEFAKTO..tentokráte ručka navíc ZDROJ Pěkný čistý dizajn, jen mi Defakto vždy připomenou Mondaine. Ty jsem si jednou koupil, a pak byl velmi zklamaný. Vypadaly dost čínsky. Tak snad je tohle lepší.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adet Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 měl bych potízě odhadnout čas ale dalo by se zřejmě zvyknout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se