rorda Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 Teď to beru čistě z ekonomického hlediska - proč by vlastně měla dělat neprestižní firma limitky s omezeným počtem u hodinek, u kterých mají velkou poptávku?!? To by byli sami proti sobě, kdyby něco podobného dělali ...
petr0793 Odesláno 8. května 2010 Nahlásit Odesláno 8. května 2010 to porovnavanie s panerai je uz fakt trapne. mne sa tieto MP pacia viac ako panerai lebo im chyba ta sci-fi ozdoba na korunke. edit: ked som videl tu fotku vintage panerai tak som videl prve co by som si naozaj aj kupil. dizajneri by sa mali zamysliet a vyrobit poriadny reissue To je teda srovnání...jako kdybys napsal, že se ti více líbí kupé od Hyundaye než Porsche či Ferrari...
skalis Odesláno 8. května 2010 Nahlásit Odesláno 8. května 2010 To je teda srovnání...jako kdybys napsal, že se ti více líbí kupé od Hyundaye než Porsche či Ferrari... A co kdyz se mu bude libit vic coupe od Hyundaye nez Porsche ci Ferrari, hmm? Co tak ctu Tvoje prispevky (i kdyz tenhle jeste ujde), tak mozna by mozna stalo za to rozmyslet drobnou korekci stylu...
rorda Odesláno 8. května 2010 Nahlásit Odesláno 8. května 2010 To je teda srovnání...jako kdybys napsal, že se ti více líbí kupé od Hyundaye než Porsche či Ferrari...Já si to nemyslím, protože to, proč se mu líbí více tyto hodinky, není u Panerai žádná skvostná záležitost, třeba mně osobně to ty hodinky posouvá někam jinam, takže bych si je nikdy nekoupil ... No a tyto to nemají, i když já netvrdím, že se mi líbí více, ale rozumím tomu pocitu a vnímání ...
Kairos Odesláno 8. května 2010 Nahlásit Odesláno 8. května 2010 Blahopreji,krasne hodinky,mam je take a ikdyz je pouzivam k tomu, k cemu byly vyrobeny, nenesou na sobe zatim zadne skrabance Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mmoobbyy Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Odesláno 10. května 2010 Tak jsou tady, parada. Ty marinacky hodinky me berou cim dal vic, a to zrovna kdyz jsem si myslel, ze jsem nasel definitivni potapky. A jeste ke vsemu ta fotka od Kairose, jeste ze jsem vcas poplatil letni aktivity a jsem cistej... Hod nam sem pls nejakou fotku se Samuraiema a jak to sviti
Horhe Odesláno 10. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 10. května 2010 (upraveno) Tak jsou tady, parada. Ty marinacky hodinky me berou cim dal vic, a to zrovna kdyz jsem si myslel, ze jsem nasel definitivni potapky. A jeste ke vsemu ta fotka od Kairose, jeste ze jsem vcas poplatil letni aktivity a jsem cistej... Hod nam sem pls nejakou fotku se Samuraiema a jak to sviti Škoda, že svítěj akorát ručky, kdyby svítily číslice a indexy, to by bylo teprv žraso. Fotky zkusim večer nějaký udělat. Jinak můžem vesele na pívo, můžu dnes, středa po návratu z Komotau, nebo čtvrtek. Jinak potápění bych neriskoval s tou 30m vodotěsností. Upraveno 10. května 2010 uživatelem Horhe
mmoobbyy Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Odesláno 10. května 2010 Dneska jsem mimo Lbc, napsal bych to dřív, leč mobilní internet to viděl jinak. No, už se zase pořádně zatáhlo a je lépe. To svícení je takový dvojsečný. Poslední troje hodiny mi svítí komplet a slušně, (které viz chlubicí vlákno). Pořád na ten cirkus zírám, stačí strčit ruku pod stůl a je na chvíli na co vejrat a na ty Casia už čumím leta Ale jinak je to docela nepraktický, když jsi rozespalý a zalepenýma očima koukáš na to las vegas, tak dost trvá, než se v tom zorientuješ. Už jsem to chtěl napsat k některé z debat o vodotěsnosti, sem mi to zatím pasuje nejlépe: 30m, nic moc na takový námořnický hodiny, hm, teď jak to je... Je na to číselník a norma, dá se najít ekvivalent v ISO, ale já jsem hodně let jezdil na vodu se Sport II. Zkoušeno na 4atm nebo novější na 0.4MPa (totéž, jenom hodnota v jednotkách SI). Starší kluci měli IGeny, vodotěsnost stejná. Sportky jsem měl asi dvoje, daly divokou vodu, plachty, plavání, nádechové potápění do 5m v bazénu, nekonečný moknutí včetně dvou týdnů v bažinách dunajské delty. Musely se natahovat denně a kolikrát to bylo v takovém mokru, že vlastně ve vodě. Neměl jsem je sám, nic jiného tehdy nebylo, ale žádný utopený ani orosený, kromě jedněch orosených Igenů si nepamatuju. Asi jde o to, jestli se jako výrobce vejdeš do nějaké tabulky a nebo to uděláš opravdu na tu hodnotu. Třá to protinožci myslí vážně ... Diversky jsou dneska póza, za ty prachy co dáš za Oris (jo, od týhle firmy je chci), Fortis apod. si dneska koupíš několik kvalitních potápěčských computerů a na bezpečné potopení a vynoření ti stačí max dva. O těch dražších nemluvě... Liberecký mikropivosraz st nebo čt, čt, možná lepší mára
Horhe Odesláno 11. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 11. května 2010 Tak dvě další prachbídné fotky jen pro představu co svítí a co né. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mmoobbyy Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 Super, svitej paradne, mne by asi chybel aspon orientacni bod treba na 12, protoze jsem barbar a hodinky si vetsinou na noc sundavam a kdyz vidis jenom rucky ve tme, tak muze byt, kolik chce
Horhe Odesláno 12. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. května 2010 A znova se pochlubim. Jelikož mám těhotnou manželku už nějakej pátek doma, tak se chvílema nudí. Na dnešní den si našla bohulibou (horhemulibou) kratochvíli a spíchla mi podle origo předlohy jeden rollcase vzor Desert Storm. a výsledek? jsem nadšen.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Horhe Odesláno 22. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. května 2010 Jedna v trávě na novym karbonu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Horhe Odesláno 22. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2010 Moc pěkný.. Chválit mi je nemusíš, už je dávno nemám. Ty ale asi nutně potřebuješ příspěvky, že? 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se