Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A co takhle Longines HydroConquest Automatic?Na precisiontime se prodávaji za 600 liber.Kibiho fotky zde Jenom pozor,mají docela dlouhé nožky (jako většina tebou navržených hodinek,vyjma Seiko) a na ruce vypadají díky velkým indexům větší-viz fotka diametru 41mm na kibiho ruce,takže bych asi volil verzi 39mm.

• Odpovědi 65
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
A co takhle Longines HydroConquest Automatic?Na precisiontime se prodávaji za 600 liber.Kibiho fotky zde Jenom pozor,mají docela dlouhé nožky (jako většina tebou navržených hodinek,vyjma Seiko) a na ruce vypadají díky velkým indexům větší-viz fotka diametru 41mm na kibiho ruce,takže bych asi volil verzi 39mm.

hlavně ne 39 mm, to sou hodinky, co pak nepujdou případně prodat ... A upokud má v hledáčku Frotis 43/44 mm, tak ho 41,5 mm longiny nemůžou zaskočit ...

Odesláno
hlavně ne 39 mm, to sou hodinky, co pak nepujdou případně prodat ... A upokud má v hledáčku Frotis 43/44 mm, tak ho 41,5 mm longiny nemůžou zaskočit ...

Díky za poznatek,Longiny by byly až další volba,doporučuji každopádně Alpinisty.

Odesláno

Snowe, no nevím, ale není to příliš odvážný design, až nepraktický? A nebude to spíš překážet při těch venkovních činnostech???

Odesláno
Stowa Seatime - dlzka - Přesně z tohoto důvodu doporučuji Alpinisty.Mám zápěstí lehce přes 18cm a sedí perfektně.Navíc mají pro outdoorové aktivity praktickou midsize.Takže není co řešit. :)

Viem o tom, cital som, ze na tahu Seatime posobia dlhsie - tym lomenym clankov - ako na remeni, ci kaucuku. Ja som ani u nich nad tahom neuvazoval, skor koza a kaucuk.

keby Alpinaky mali aj cisla, staci 3,6,9,12 - tak to by bola bomba - okamzite sa zorientujem. To ma Seiko SRP043, co momentalne predava Yvaine, viem o nich, ale neviem, su z lestenej ocele asi, mne viac vyhovuje brusena....Este pockam na dalsie ohlasy.

Odesláno
Hmm, jelikož jsou v prodejním vlákně od SukHoje Sinn UX, neváhel bych a koupi Sinn. Chtěl za ně 25000 a je to bezkonkurenční volba. Vlákno už asi zamknul, ale optat se nic nestojí, třeba povolí, když má teď ty amanty. :D

Viem o nich, sledujem od chvile, co sa tam objavili. Vseobecne u Sinn ma viac laka model s UTC, ten vsak je nad rozpocet. Potom mi trochu vadia dodatocne grafiky - lietadielka, vrtulniky, ponorky, v tomto pripade znak na pozicii "6"....proste nemusim mat znak zasahovej jednotky GSG9...ale su to super hodinky, zhodnotim si to, ono potom ani tie detaily nebudu vadit.

dik za odkaz.

Odesláno
Než o Kazimon Eintausend bych uvažoval o Kazimon Nautilus. Musel by jsi si ho však sehnat, už se nevyrábí, ale stojí za to.

Dik Snowe.

Mola - iny dizajn, pacia sa mi, eta 2895-2, WR - tak to ich rozhodne neutopim :-)), ale pozeram na cenu (podla fora WatchLounge) - 1830EUR pfuuu, vela.

Kazimon Nautilus - tu nautilus logo vcelku znesiem, vyrazna minutiva rucicka, ale jasne, ma to ucel..podobne ako u Steinhart Triton Black. Eintausend sa mi viac pacia.

Odesláno (upraveno)

to vraby - Seiko Landmonster - hmmm, neviem, ked som ich videl prvy krat nezaujali ma velmi. Su to tool watch, ale staci mi viac "uhladenejsi" styl.

to kibi - Lonzinaky HydroConquest - vies, taka "klasika", nic v zlom, dodkonca vlasty kaliber? ak si dobre pamatam, zalozeny na Eta 2824-2...len ten rozmer, to by trebalo vidiet v reale...

to jankoxxx - eeech Glycine Airman - este nan pozriem, ved som aj pisal - pre druhe cas. pasmo - Eterna Kontiki alebo Glycine. Tie maju aj WR 200...dobre citatelne, aj cena co uvadzas by sla! Tie by sadli na cestovanie + trek atd sice svetobeznik nie som....Dik za to.

Adam 99 - Zenton - popravde pocujem 1x, ale vela sa o nich nedozviem, na nete toho vela nemaju, par info mail adresa - vies, aj ta net stranka je s casti zle citatelna, ehm - to ma trochu odradza - ahaa, tak som to rozlustil - web je under construction.... Ale hodinky su pekne.

- SAS - tie ma velmi zaujali...len zase - zasahova jednotka....puzdro super, eta 2824-2, aj s heliovym ventilom - toz to mat nemusim, a ta cena je maaalicko nad rozpocet nejakych 10? nad :) ....zaciatok predaja modelu - koniec maja....neviem, ci vobec tu niekto ma SAS hodinky.

edit: slovosled

Upraveno uživatelem StanoBare
Návštěvník SukHoi
Odesláno

na hory, doly, černej les bych si nekoupil ani jedny - odolné hodinky jsou casio g shock, ale nic z výše uvedeného

Odesláno (upraveno)

no pisem - ziaden extrem - proste turista, ktory ked treba prebrodi vodu, ked prsi, nic sa nedeje, ked leje, precka to - cize v blate sa neplazim, neleziem exponovane steny, a ked mam chut a je moznost, idem si zaplavat.....k tomu stan, batoh, varic...jednoducho veci, ktore mam zo sebou a pre seba, mozem im doverovat a tesim sa z toho.

G-shocky by som, co mi ponukaju a na co su stavane, plne nevyuzil.

Upraveno uživatelem StanoBare
Návštěvník SukHoi
Odesláno
no pisem - ziaden extrem - proste turista, ktory ked treba prebrodi vodu, ked prsi, nic sa nedeje, ked leje, precka to - cize v blate sa neplazim, neleziem exponovane steny, a ked mam chut a je moznost, idem si zaplavat.....k tomu stan, batoh, varic...jednoducho veci, ktore mam zo sebou a pre seba, mozem im doverovat a tesim sa z toho.

G-shocky by som, co mi ponukaju a na co su stavane, plne nevyuzil.

v tom případě si kup Fortis - Harry je živý důkaz toho, že ty hodinky něco vydrží a jako jediné z tvého výběru mají servis v ČR

Odesláno

to SukHoi: Dik. Este si to premyslim. Vies, Gshocky su urcite premakane, bez debaty, ale, to uz som pisal skor v inej veci, neviem si k nim najst cestu, co si pamatam, nikdy ma tym, cim su tvarom charakteristicke, nepritahovali.

Návštěvník SukHoi
Odesláno
to SukHoi: Dik. Este si to premyslim. Vies, Gshocky su urcite premakane, bez debaty, ale, to uz som pisal skor v inej veci, neviem si k nim najst cestu, co si pamatam, nikdy ma tym, cim su tvarom charakteristicke, nepritahovali.

tady přece nejde o promakanost, ale užitek-respektive použití = gshocky jsem měl několikatery a jedny mám snad na cestě x nikdy jsem z nich nevyužil kromě času žádnou funkci, ale věděl jsem, že když s nima třísknu o cokoli po cestě tak jim to neuškodí a pokud uškodí tak mi to nebude trhat žíly = na venkovní aktivity idealní hodinky a klidně to můžou být nějaké za 80 usd

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...