Přejít na obsah

SEIKO MONSTER a DI-Modell Jumbo : 20mm nebo 22mm?

Doporučené příspěvky

Odesláno
Presne tenhle remen mam na Samuraich a je vynikajici. Sice ho zapinam na posledni dirku ale je krasne poddajny a sedi skvele.

Diky. Na posledni dirku? Jako ze je prilis kratky nebo prilis dlouhy? Ja mam zapesti spis uzsi, snad mi bude.

Odesláno (upraveno)
Diky. Na posledni dirku? Jako ze je prilis kratky nebo prilis dlouhy? Ja mam zapesti spis uzsi, snad mi bude.

Mam male zapesti - 16,5 cm , takze ho davam co nejvice nakratko.

EDIT: A ted jsem si kvuli blbymu remenu vyplejtval jubilejni prispevek. :-D

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno (upraveno)

KUK

Nožky jsou od sebe 20 mm. Když tam dáš dvacítku řemen, tak je vůči pouzdru moc úzkej a vypadá to divně, jak na nějaký šňůrce. Dvaadvacítku musíš buď seříznout, nebo ho zkusit zmáčknout a nacpat ho tam tak jak je, ale to záleží na materiálu. Každopádně na 22 to vypadá nesrovnatelně lépe a mám pocit že ta Juraj11ova ještěrka co je pár postů pode mnou byla 24mm a to je luxus.

Upraveno uživatelem Horhe
Odesláno (upraveno)

vzhledem k robustnosti pouzdra je těch 20mm celkem málo. na origo tahu to neva, možná i na jiném masivnějším 20mm tahu, ale řemen 20mm mi na všech fotkách k monstrům moc nesedí, je prostě příliš subtilní.. leda širší a u stěžejek ho zúžit..?

edit: aha, tak opakuju Horheho.. :)

Upraveno uživatelem lub
Odesláno
KUK

Nožky jsou od sebe 20 mm. Když tam dáš dvacítku řemen, tak je vůči pouzdru moc úzkej a vypadá to divně, jak na nějaký šňůrce. Dvaadvacítku musíš buď seříznout, nebo ho zkusit zmáčknout a nacpat ho tam tak jak je, ale to záleží na materiálu. Každopádně na 22 to vypadá nesrovnatelně lépe a mám pocit že ta Juraj11ova ještěrka co je pár postů pode mnou byla 24mm a to je luxus.

Mozna skoda, ze jsem si tvuj prispevek neprecetl nez jsem objednal 20mm. Asi by to jeste slo zmenit, predpokladam, ze to neodeslali behem jedny hodiny... Ten remen se jmenuje Jumbo, protoze je u nozicek snad az 6mm tlustej, takze by to snad nemuselo vypadat blbe jako na nejaky snurce:) Nacpat by tak silnej remen asi nesel a rezat do nej se mi nechce, tak to asi necham na tech 20mm a preobjednavat nebudu. Nebo...jeste nekdo se priklani k nazoru, ze by to bylo lepsi? Dik

Odesláno
Mozna skoda, ze jsem si tvuj prispevek neprecetl nez jsem objednal 20mm. Asi by to jeste slo zmenit, predpokladam, ze to neodeslali behem jedny hodiny... Ten remen se jmenuje Jumbo, protoze je u nozicek snad az 6mm tlustej, takze by to snad nemuselo vypadat blbe jako na nejaky snurce:) Nacpat by tak silnej remen asi nesel a rezat do nej se mi nechce, tak to asi necham na tech 20mm a preobjednavat nebudu. Nebo...jeste nekdo se priklani k nazoru, ze by to bylo lepsi? Dik

Ono nejde o tloušťku(6mm je supr), ale o šířku. Podle mého, pokud by to šlo, tak to přeobjednej. Ale zase 6mm tlustej řemen zmáčknout o 2MM nepude až tak snadno..

Odesláno
Ono nejde o tloušťku(6mm je supr), ale o šířku. Podle mého, pokud by to šlo, tak to přeobjednej. Ale zase 6mm tlustej řemen zmáčknout o 2MM nepude až tak snadno..

No jasný, že jde o šířku, jen bych řekl, že když je ten řemen tak masivní, tak ani v tý šířce 20mm nebude působit nějak subtilně. Asi to nechám na těch 20mm, uvidíme, hodím pak foto.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...