Přejít na obsah

''S'' nebo ''BEZ''

Doporučené příspěvky

Návštěvník Matterhorn
Odesláno

Řekl bych, že dotaz patří k těm hypotetickým :thumbsdown_anim: . Delší dobu sleduju snahu kolegy koupit si nějaké hodinky. Návrhů z jeho strany se vystřídalo dost, dnes ráno padlo slovo Vulcain navečer zase Longines. Nepřijde Ti Honzo71 už hloupé ?

• Odpovědi 68
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Návštěvník salamio
Odesláno
Řekl bych, že dotaz patří k těm hypotetickým :thumbsdown_anim: . Delší dobu sleduju snahu kolegy koupit si nějaké hodinky. Návrhů z jeho strany se vystřídalo dost, dnes ráno padlo slovo Vulcain navečer zase Longines. Nepřijde Ti Honzo71 už hloupé ?

Tak já honzu71 možná i chápu ? sám jsem podobně nerozhodný. Akorát tu nerozhodnost eliminuju tak, že vždycky do něčeho praštím, ale snažím se tak, abych toho později moc nelitoval (od začátku mé nákazy tady na fóru loni v listopadu jsem si zrovna teď pořídil desáté hodinky :unsure:).

Takže honzo71: prostě zajdi na Grand Place do prvního krámu, kde budou mít obě verze, pak si tam kup tu s datem a nos je. Až tě to omrzí, někdo na fóru se jich určitě ujme.

Edit: až je budeš mít na ruce, dej si tam za mně v první knajpě pěknou porci moules-frites, to mi tady chybí :worried_anim:.

Návštěvník Matterhorn
Odesláno

to salamio Honzu71 jsem chápal na začátku, ale po asi desátém dotazu mám pocit, že nás jen zkouší. Vím, že není planný tlachal, který by zbytečně machroval, ale nekonečné dotazy z jeho strany mi začínají lést krkem. Samozřejmě mi odepíšete ať je nečtu, ale nedalo mi a rozhodl jsem se, že budu reagovat i když nepříjemně. Byl bych rád kdyby si koupil hodinky a pochlubil se.

Kdyby nás měl takhle otravovat každý, byl by chronomag zahlcen zbytečnými dotazy, které nás nijak neobohatí. Rád si přečtu nějaký pěkný, hodnotný příspěvek, prohlédnu si fotky, pokochám se nějakým mrakodrapovým či jiným přírůstkem a tak, ale tohle je hrůza :thumbsdown_anim: .

Návštěvník salamio
Odesláno

Matterhorn: mě naopak ten poněkud delší honzův výběr, doprovázení inflací vláken, celkem obohacuje. Tím, jak o hodinkách vím houno, jsem v jeho vláknech poznal celkem dost pro mě modelů včetně doporučení proč je to či ono z pohledu pisatele lepší nebo horší.

Edit:

Spíš bych se zabýval tím, jestli se šroubovacími korunkami nebo bez. Protože ty bez data šroubovací korunky nemají...

A jak jsi na to přišel?

Odesláno
Matterhorn: mě naopak ten poněkud delší honzův výběr, doprovázení inflací vláken, celkem obohacuje. Tím, jak o hodinkách vím houno, jsem v jeho vláknech poznal celkem dost pro mě modelů včetně doporučení proč je to či ono z pohledu pisatele lepší nebo horší.

Edit:

A jak jsi na to přišel?

Jestliže Screw Down Crown znamená (a ono znamená) šroubovací korunka, potom na jednom webu u těch bez data je uvedeno NO a u těch s datem YES... Shodou okolností jsem to nedávno řešil.

Odesláno
Jestliže Screw Down Crown znamená (a ono znamená) šroubovací korunka, potom na jednom webu u těch bez data je uvedeno NO a u těch s datem YES... Shodou okolností jsem to nedávno řešil.

Na ofiko stránkách mají oba modely, jak ten s datem, tak i ten druhý napsanou šroubovací korunku(resp. obě).

Návštěvník salamio
Odesláno
Na ofiko stránkách mají oba modely, jak ten s datem, tak i ten druhý napsanou šroubovací korunku(resp. obě).

Přesně: hned ten první piktogram (s datem i bez data). Navíc je to i v textu a v data sheetu.

Je to taky stejný strojek (L633 = 2824/2), takže jediný rozdíl mezi nimi myslím je, že ty s datem mají díru v ciferníku.

Odesláno

Bez a chod si ich rychlo kupit. Uz si tu vychladol voci prilis mnohym krasnym hodinkam. Nerozsiruj zbytocne tento zoznam.

Historia sa nepyta s kolkymi kockami si mohol chodit ;)

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...