Přejít na obsah

''S'' nebo ''BEZ''

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jednoznačně bez. I když, paradoxně, obvykle hledám datum na hodinkách, když mám na ruce model bez. Když mám dodinky s datumem, ani mě nějak nenapadne jej hledat. A nebo to přejedu očima jen podvědomě..

Mě se tm ještě trochu nelíbí index u "3". Vypadá to jako "13". Ale možná je to jen fotkou, že to tak splývá.

Edit: Na Hekyho fotkách už jsou ty indexy lepší, nesplývají. paráda.

• Odpovědi 68
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Návštěvník Matterhorn
Odesláno
Matterhorne, ty jsi fakt mameluk. Tady se keca tydny o daleko mensich detailech, nez je datumovka. Tohle je presne vlakno, pro ktere je tohle forum stvoreno a existuje. Casem prijdes i na to, ze 3x3 mm na drahych hodinkach je v mistnich meritkach cholerne velky plac. Placl jsi blbost a ted se to tady snazis horko tezko obhajit. Vykasli se na to. Cim vic to roztiras, tim vic to smrdi.

Hasňo, ty jsi hádavý týpek. Ještě, v dobách, když jsem nebyl přihlášen na Chronomagu a jen jsem si ho četl, všiml jsem si, že se montuješ absolutně do všeho. Nemůžeš si dát někdy pohov?!

Odesláno

TO Matterhorn:

A co kdyby sis dal pohov ty ? Svůj názor na výběr si mi konečně sdělil a tak je tvé další angažování se v tomto vlákně zcela o h...ě ;) (abych použil tvou terminologii)

Žij si dál svůj klidný a vyrovnaný život a nech lidi na hodinkovém fóru plkat o hodinkách, pls.

Odesláno

Mel jsem hodinky s datem i bez a obe varianty dostatecne dlouho na to abych si uvedomil, ze hodinky s datem proste chci a vlastne potrebuju. Mozna se na nej nedivam kazdy den, ale je to dost casto na to, aby mi jeho absence vadila. Nicmene je otazka, jestli chces ty hodinky proto, ze se ti proste libi nebo proto, ze vychazeji z puvodni verze ktere by mely mit co nejblize. Pokud je to za a), vezmi si datum. Jinak ne. Pokud ty Longinesky nebudou na ruce vetsinu casu na ukor ostatnich hodinek (ale spis naopak), asi bych zvazoval model bez data, protoze uz by potreba bylo asi fakt malo..

Ad mobil, jak tu nekdo zminil - hodinky mam prave proto, abych ho kvuli casu a datu vytahovat nemusel :).

A pan Matterhorn: Kdyz uz tady nekoho poucujes o tom jak je hadavej, uvedom si, ze si svym naprosto nepotrebnym pruzenim zacal hadku sam vyvolavat. Skoda mluvit..

edit: A vubec, kdyz uz je to teda takova kravina, s cim prisel Honza71, proc to ma uz ctyri stranky.. No pravda, zapomnel bych, ze pulka jsou tvoje smysluplny prispevky.

Odesláno

Ahoj Honzo, projel jsem si celé vlákno a řekl bych, že pokud budeš mít v plánu nosit hodinky častěji během týden, tak bych byl pro variantu "S". Ten odkaz na původní model je zřejmý a ta datumka je opravdu decentní a nemůže být ničemu na škodu. Hodinky to jsou krásné, těším se na chlubící vlákno. A kdyby to nevyšlo a tobě padlo do oka něco jiného, rád si to projedu zas, dobrý vkus...

Odesláno
Ahoj Honzo, projel jsem si celé vlákno a řekl bych, že pokud budeš mít v plánu nosit hodinky častěji během týden, tak bych byl pro variantu "S". Ten odkaz na původní model je zřejmý a ta datumka je opravdu decentní a nemůže být ničemu na škodu. Hodinky to jsou krásné, těším se na chlubící vlákno. A kdyby to nevyšlo a tobě padlo do oka něco jiného, rád si to projedu zas, dobrý vkus...

Je to o osobních prioritách, ale já osobně souhlasím s výše uvedeným názorem, že datum je praktická věc. Tedy já doporučuji "S".

Odesláno

Já jsem taky pro variantu "S". Kvůli historické předloze jsem si pořídil jedny hodinky "bez" a celou dobu, co jsem je měl mi to leželo v hlavě. Takže jestli chceš ony hodinky na občasné provětrání, tak možná má ono historické srovnávání význam, ale pro běžné užití už bych hodinky bez data nechtěl.

edit: A konkrétně u těhle Longines se mi zapracování data velmi líbí (žádný vecpání z nouze někam na půl pátou).

Odesláno

Taky napíšu svůj zbytečnej názor, za mě jedině bez. Sice každou chvíli datumovku na hodinkách hledám, nicméně tahle datumovka tyhle hodinky dost kazí.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...