Přejít na obsah

Potřebuji radu

Renee

Doporučené příspěvky

Koukni, píšeš, že ví kde je kupoval a kolik za ně dal. Pokud by to byla pravda, byla by to jeho chyba, velká chyba. To ale není nic špatného, špatné je, nabízet takovou věc jako originál. Tomu už se říká podvod. :thumbsdown_anim:

Nabízel to jako originál, protože si až do včerejška myslel, že je to originál. Dnes se rozhodne co udělá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nabízel to jako originál, protože si až do včerejška myslel, že je to originál. Dnes se rozhodne co udělá.

Radim Vam, aby ste urychlene opustila server. Toto forum totiz navstevuju a monitoruju prislusnici policajneho zboru a colnej spravy prave pre mnozstvo znalcov v problematike a dostupnu expertizu. Mozu sa rozhodnut proti Vam zakrocit. Nemusim asi hovorit, ze v dnesnej dobe nie je problem vypatrat umiestnenie pocitaca podla IP adresy. Preto by som v pripade, ze ste sa s podobnymi hodinkami prezentovali aj na inych strankach doporucoval zmenu posktovatela Internetu a zvazil by som aj zmenu bydliska.

Vas priatel by mal co najskor odstrojit vsetko signovanie - napisy Breitling - zo vsetkych podozrivych hodiniek. Potom je preukazatelnost falzifikatu v pripade kontroly narocnejsia, ba priam nevymozitelna.

S pozdravom

emte

Upraveno uživatelem emte
Odkaz ke komentáři

a kdo rikal, ze musite pro overeni jezdit do Prahy? Na Severni Morave jsou taky obchody, kde vam 100% reknou, co jsou zac..

sakra, uz i na SM mame takove vsi..

Odkaz ke komentáři

Zase na druhou stranu proc by sem lezli a delali ze sebe blbce. Musi jim byt jasne , ze tady je nikdo nekoupi a jeste je mistni znalci prejedou.... To mi nejde na rozum.

Mně nejde na rozum, jak někdo může tvrdit, že tohle koupil za 120 ve švajcu v krámě a doklady od toho nechal v německu. Pokud je Renee je lakována ze strany svého známého stejně jako potenciální kupci na Aukru, tak se jí omlouvám. Známý by měl s barvou ven...

Odkaz ke komentáři

Pak už mě napadá jen jedna varianta a to ta, že doufají, že jsme tu zoufalci, co to nepoznají, takže když to projde u nás, projde to u každého na Aukru ... Jiná varianta mi už z toho nevychází ... B) Nechci ale nikomu křivdit ... ;)

Odkaz ke komentáři

Ještě foto originalu

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

ve výrobě do roku 1996

zdroj:

http://www.breitlingsource.com/watch_detai...itimer_172.html

ps: já se nestydím - jsem primitiv :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Veľmi žiadaný kúsok. Také hodinky s reálnou cenou cca 2 EUR by mohol mať dobrý chronomagor vo vrecku pre špeciálnu príležitosť, keď ho niečo alebo niekto naserie. Na odbúranie stresu ich vo vhodný okamžik vyberie, šmarí o zem, prípadne ich s chuťou rozdupe. A potom s úsmevom a kľudom Angličana kukne na svoje Swiss, Germany, CZ, Japan alebo Russian Made hodinky na zápästí. :gun_bandana:

Odkaz ke komentáři

Hajek: tohle má nějaký dlouhý ručky chrona, to neni ono, tamty jsou malinký, sotva do půlky subciferníku - subciferníku s krásným gilošem

Tak sorry, se mi to nějak spletlo :P - čínský originál jsem nenašel.

edit: bandi to jejich je limitka! Zlaté ručky montoval sám Leon. Ale nejsem si jistý, všechny věci jako důkaz mám ve skříni u babičky pod Ještědem. Už od roku 1945.

Upraveno uživatelem Hajek
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...