Návštěvník admira Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Odesláno 19. května 2010 Hledal jsem, zda-li výrobci zbraní mají jako přidruženou výrobu také výrobu hodinek, nicméně asi to takhle v praxi nefunguje. Něco málo jsem našel, ale ve většině případů se o vlastní výrobu nejedná. Nezapomněl jsem na někoho?
zid Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Odesláno 19. května 2010 Ty walther mi "vzdáleně" připomínaj jedny hodinky..
bandicoot Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Odesláno 19. května 2010 Ty beretty jsou tematicky povedený, díky fontu a kříži vypadají echt střelecky.
jane Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Odesláno 19. května 2010 presne tak, mně ten cifernik pripomina malej terčík Ty beretty jsou tematicky povedený, díky fontu a kříži vypadají echt střelecky.
jane Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Odesláno 19. května 2010 presne tak, mně ten cifernik pripomina malej terčík Ty beretty jsou tematicky povedený, díky fontu a kříži vypadají echt střelecky.
cigi Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Odesláno 19. května 2010 a což teprve miřidla na lunetě, fakt vtipný
bandicoot Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Odesláno 19. května 2010 (upraveno) víc fotek Beretta - vypadá to líp, než by člověk čekal edit: samozřejmě kromě ceny za ten quartz - ale když chce macho ukázat, že je killer, musí pustit chlup Upraveno 19. května 2010 uživatelem bandicoot
little_w Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Odesláno 19. května 2010 no, myslim, ze si je spis nechaji vyrabet nez je je sami vyrabeji. beru to jako reklamni zakazky, ale treba se pletu.
Návštěvník admira Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Odesláno 19. května 2010 no, myslim, ze si je spis nechaji vyrabet nez je je sami vyrabeji. beru to jako reklamni zakazky, ale treba se pletu. Podle vseho si je vsechny firmy nechavaji delat u hodinarskych firem.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se