Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Poradíte někdo prosím kde se dají koupit originální kožené řemeny certina? Mam Certina DS Podium s kovovým tahem a k obleku bych chtěl kožený.

Díky

Odesláno

Pokud vím, tak se originál řemeny dají vyřešit jedině přes dovozce/distributora, což je Hibernia. Jak širokej ho potřebuješ? Shodou okolností jeden mám - šířka 18 mm, prodloužená dýlka (XL).

Taky je otázka, kolik do toho chceš vrazit peněz - jestli se nebojíš pustit pár pětek, tak je ten Šíma vážně lepší volba. Dostaneš řemen na míru, podpoříš slušnýho člověka a kvalita je bezdiskusní.

• po měsících...
Odesláno

Navíc dodací lhůty originál řemenů Certina jsou (alespoň v Ostravě) příšerné - paní za pultem oficiálního distributora říkala, že budu čekat cca 3 - 6 měsíců...

Odesláno

Navíc dodací lhůty originál řemenů Certina jsou (alespoň v Ostravě) příšerné - paní za pultem oficiálního distributora říkala, že budu čekat cca 3 - 6 měsíců...

To asi čekaj, až ta kráva vyroste Posted Image

Odesláno

aj ja zhanam kovovy tah na certiny. original by ma vysiel na cca 80 eur. som ochotny do toho ist, ale chcem sa opytat na alternativne riesenia. Poradite nieco?

• po 2 týdnech...
Odesláno

aj ja zhanam kovovy tah na certiny. original by ma vysiel na cca 80 eur. som ochotny do toho ist, ale chcem sa opytat na alternativne riesenia. Poradite nieco?

Budu posílát své Certiny na servis k Fr. Hanákovi do Brna ( někde jsem ztratil korunku :suicide_anim: ) a kovový tah mě také zajímá, tak se při té příležitosti zeptám a dám vědět. Ale 80Eur mi přijde už skoro dost.
  • po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

tak daj vediet. ja som uz objednal ale stale nic nemam a ani necakam ze to v kratkej dobe bude...

stale by ma zaujimalo aj nejake alternativne riesenie

inak vymienam remienok koli alergickej reakcii. asi pol roka som nosil origo kozeny a nemal s nim ziadny problem. mam dojem ze bud mojim potom alebo dlhou dobou na slnku sa cosi zmenilo a po kratkom noseni mavam cervenu a opuchnutu ruku. nechce sa mi verit ze zrazu mam alergiu na kozu. skor si myslim ze to pustilo nieco.... tam kde je kov to mam ok. tak uvidim...

Budu posílát své Certiny na servis k Fr. Hanákovi do Brna ( někde jsem ztratil korunku :suicide_anim: ) a kovový tah mě také zajímá, tak se při té příležitosti zeptám a dám vědět. Ale 80Eur mi přijde už skoro dost.

Upraveno uživatelem spot
  • po 3 týdnech...
Odesláno

len pre info ak by niekto tiez riesil: kovovy tah dosiel. cakal som nan 1 mesiac. cena bola 80 eur.

pasoval a uprava dlzky bola jednoducha. vsetko som zvladol sam. teraz uz len dufat ze nebude alergicka reakcia

na ten kov

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...