Turtl Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Odesláno 19. května 2010 Poradíte někdo prosím kde se dají koupit originální kožené řemeny certina? Mam Certina DS Podium s kovovým tahem a k obleku bych chtěl kožený. Díky
farářskej Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Odesláno 19. května 2010 Pokud vím, tak se originál řemeny dají vyřešit jedině přes dovozce/distributora, což je Hibernia. Jak širokej ho potřebuješ? Shodou okolností jeden mám - šířka 18 mm, prodloužená dýlka (XL). Taky je otázka, kolik do toho chceš vrazit peněz - jestli se nebojíš pustit pár pětek, tak je ten Šíma vážně lepší volba. Dostaneš řemen na míru, podpoříš slušnýho člověka a kvalita je bezdiskusní.
bandicoot Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Odesláno 19. května 2010 ...jen doplním, že ani hvězdné značky jako IWC, JLC a Breguet nemají tak precizní řemeny jako Sima-Prague (osobní zkušenost se všemi značkami)
PetrK Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Odesláno 27. července 2010 Navíc dodací lhůty originál řemenů Certina jsou (alespoň v Ostravě) příšerné - paní za pultem oficiálního distributora říkala, že budu čekat cca 3 - 6 měsíců...
Frantik Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Odesláno 27. července 2010 Navíc dodací lhůty originál řemenů Certina jsou (alespoň v Ostravě) příšerné - paní za pultem oficiálního distributora říkala, že budu čekat cca 3 - 6 měsíců... To asi čekaj, až ta kráva vyroste
bandicoot Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Odesláno 27. července 2010 oficiální distributor zaniklého dovozce...
PetrK Odesláno 30. července 2010 Nahlásit Odesláno 30. července 2010 Sháněl jsem kožený řemen za DS Pilot a v Dealu ho nabízeli za cca 2.000,- Kč. To je 2x víc než např. Hirsh..
spot Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2010 aj ja zhanam kovovy tah na certiny. original by ma vysiel na cca 80 eur. som ochotny do toho ist, ale chcem sa opytat na alternativne riesenia. Poradite nieco?
ZdenyK Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2010 aj ja zhanam kovovy tah na certiny. original by ma vysiel na cca 80 eur. som ochotny do toho ist, ale chcem sa opytat na alternativne riesenia. Poradite nieco? Budu posílát své Certiny na servis k Fr. Hanákovi do Brna ( někde jsem ztratil korunku ) a kovový tah mě také zajímá, tak se při té příležitosti zeptám a dám vědět. Ale 80Eur mi přijde už skoro dost.
spot Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2010 (upraveno) tak daj vediet. ja som uz objednal ale stale nic nemam a ani necakam ze to v kratkej dobe bude... stale by ma zaujimalo aj nejake alternativne riesenie inak vymienam remienok koli alergickej reakcii. asi pol roka som nosil origo kozeny a nemal s nim ziadny problem. mam dojem ze bud mojim potom alebo dlhou dobou na slnku sa cosi zmenilo a po kratkom noseni mavam cervenu a opuchnutu ruku. nechce sa mi verit ze zrazu mam alergiu na kozu. skor si myslim ze to pustilo nieco.... tam kde je kov to mam ok. tak uvidim... Budu posílát své Certiny na servis k Fr. Hanákovi do Brna ( někde jsem ztratil korunku ) a kovový tah mě také zajímá, tak se při té příležitosti zeptám a dám vědět. Ale 80Eur mi přijde už skoro dost. Upraveno 27. srpna 2010 uživatelem spot
spot Odesláno 11. září 2010 Nahlásit Odesláno 11. září 2010 len pre info ak by niekto tiez riesil: kovovy tah dosiel. cakal som nan 1 mesiac. cena bola 80 eur.pasoval a uprava dlzky bola jednoducha. vsetko som zvladol sam. teraz uz len dufat ze nebude alergicka reakciana ten kov
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se