Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
to pachollini...byl bych pro, charitka mě baví, a mohl by to být trochu reklamní humbuk, klidně i e-aukce tady na chronomagu, až bude slavnej, ale jak by se zaplatil ten kousek - asi číslo 39?

No, předpokládal jsem, že z té aukce, ale asi to není zvykem. Já osobně bych klidně svou čtyřicetinou přispěl, 400 navíc by mě nepoložilo. Ale asi nejlepší by bylo, kdyby ho byl Prim ochoten věnovat - myslím, že na tom neprodělá, zvlášť když každý z nás přispěje trochou humbuku (tedy propagace ;-)

• Odpovědi 1,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Kamil
Odesláno

Aukce jedněch hodinek je skvělý nápad! Navrhoval bych vydražit číslo 30/40. Zaplatit bychom je mohli společně s Elton hodinářská, a. s. Co kdybychom se všichni zúčastnění složili na polovinu ceny, každý by dal cca 200 Kč a druhou polovinu zaplatí fabrika? Předpokládám, že tímto způsobem bychom zaplatili výrobní náklady a na druhou část ceny by Prim obětoval svůj zisk :)

Potom hodinky po nějaké době od výroby s příslušnou publicitou veřejně vydražíme a výtěžek věnujeme na dobročinné účely.

Odesláno

To Chronomag: to není otázka nedůvěry, jen jsem chtěl pomoci¨najít některé zajímavé pasáže. Krom toho, stejně bych to chtěl někdy v klidu pročíst, abych si udělal poznámky k těm nápadům, které stojí za to realizovat. K vašemu spisovatelskému střevu chovám úctu, skoro jako k svému.:):) Je to paradox, ale já nejvíce publikuji o motorkách, autech a marketingu.:)

To Pachollini: Už jsem tu o možnosti dražby hovořil. Také si myslím, že by to mohlo být zajímavé. Myslím, že by i můj kolega ve firmě souhlasil s tím, že jeden kousek do dražby věnujeme. Alespoň bude o čem psát (myslím média) a korunovalo by to tuto sérii takovou zlatou tečkou za zajímavým příběhem.

To Kamil: vydražit třicítku je dobrý nápad, už jen proto, že nebudu muset řešit spory o to, kdo jí chce vlastnit. Už jí pro tento účel blokuji.:)

Odesláno

Hlasování o 40ks variantě hodinek Linea 40mm - Chronomag Limited Edition s kalibrem 66, který má 40 výročí!

1 odklizec - nesouhlasí s rozšířením

2 Dali

3 zdenda

4 ondraj

5 Mnovace - souhlasí s rozšířením na 40ks a rád by jeden přiobjednal

6 Chronomag - soudím, že souhlasit s rozšířením na 40ks bude neb objednal 2 kusy a do 30ks série se vejde jen jeden.

7 Kamil - souhlasí s rozšířením na 40ks

8 Viktor - souhlasí s rozšířením na 40ks

9 Lukáš

10 Magnus

11 cigi - souhlasí s rozšířením na 40ks

12 cigi - souhlasí s rozšířením na 40ks

13 cigi - souhlasí s rozšířením na 40ks

14 JJ

15 Kalimero

16 Dusen

17 Dali II

18 Pachollini - souhlasí s rozšířením na 40ks

19 Honza49 - souhlasí s rozšířením na 40ks

20 Peca

21 Kamil II. - souhlasí s rozšířením na 40ks

22 Prokop - souhlasí s rozšířením na 40ks

23 Honza - souhlasí s rozšířením na 40ks

24 tomas - souhlasí s rozšířením na 40ks

25 tomlin - souhlasí s rozšířením na 40ks

26 Lom

27 MB - souhlasí s rozšířením na 40ks

28 Peter - souhlasí s rozšířením na 40ks

29 old black - souhlasí s rozšířením na 40ks

30 ELTON hodinářská, a.s. - poslední kus pro firemní muzeum - v případě schváleného rozšíření série na 40ks bude tento kus věnován továrnou do dražby s nějakým bohulibým účelem.

PS: Stav hlasování je 17/1 (počty kusů) respektive 14/1 (počty hlasujících)

Zájem o koupi hodinek z doposud neuvolněné části série mají:

31 Mnovace

32 Gordok

33 Watch

.

.

40 ELTON hodinářská, a.s. - v případě rozšíření - kus pro firemní muzeum.

Zbývalo by tedy udat 6ks!

Odesláno

Prime,

nevím, proč v tabulce nejsem uvedený také, jako že s rozšířením souhalsím.

Odesláno
Hehe..zustavam sam samotinky odsouzenihodny clen.. Ale co uz, menit to nebudu :D

Myslím, že by bylo správné, aby k tomuto rozšíření bylo potřeba souhlasu všech zůčastněných.

Jinak to může někoho poškozovat a všichni členové si tu jsou rovni, ne ?

Pokud bude odklízeč proti, tak těžko můžeme rozšiřovat bez něj, tím spíš, že on je vlastě morální patron vzniku LE.

Jak jste jiste zaregistorvali, pan Prokop po uplne "nenapadnem" tlaku zauvazoval o moznosti vyrobit vetsi verzi techto skvostne vypadajicich hodinek. Predbezne odhadnuta cena ze safirovym sklem a DPH je cca 12000. Vse je ale odvisle od toho, kolik lidi by o takovy model projevilo vazny zajem. Tak jsem si rikal, ze by mozna nebylo spatne zopakovat akci se zjistenim nejoblibenejsiho prumeru hodinek.

Zkratka pripoctete +1 k poslednimu postu a pridejte soucet na konec sveho postu. Posledni post by tim padem mel obsahovat vzdy aktualni cislo, vyjadrujici pocet moznych objednavek. Je to sice nezavazne, ale zkuste byt prosim realisti a pokud opravdu neuvazujete o koupi, nezapocitavejte se! Diky..

PS: pokud pripadne mate zajem o nejake modifikace, vyjadrete je ve svem postu taky..ciste pro zajimavost ;)

Editoval odklizec (06-10-2005 22:18:13)

[1]

Takhle to asi nějak vzniklo.

Odesláno

Každá zásadní změna pravidel v průběhu hry by měla být akceptována všemi hráči. Alespoň takto to cítím já.

Odesláno

Nene, ja jsem pro demokraticke hlasovani. Jsem prehlasovan, je to vase volba a ja se podrizuju, i kdyz vnitrne nesouhlasim ;) Pokud by se jednalo o nejakou zasadnejsi zmenu, rval bych se asi vic, ale nejde, takze je mi to jedno.

Duvod proc jsem hlasoval proti byl ten, ze se dvakrat edice uzavrela na 30 kusech a druhy byl, ze jsem opravdu nevidel duvod vymyslet pro tuto edici dalsi marketingove nebo reklamni zduvodneni pro rozsireni na 40 kusu typu "40 let od vyroby/vzniku...". Myslim si, ze ta edice je sama o sobe zvalstni a opravdu nevidim duvod ji jeste ozvlastnovat nejaku dalsi pohadkou. To mi pak prijde preplacane. A i kdyz se rozsiri na 40 kusu, zase se objevi nekdo, kdo na ni nedosahne, takze to nic neresi. A naopak, snizuje to o kousek hodnotu vsech hodinek, protoze 40 je vic nez 30 ;) Ale zvolili jste a ja to beru.

Odesláno
Nene, ja jsem pro demokraticke hlasovani. Jsem prehlasovan, je to vase volba a ja se podrizuju, i kdyz vnitrne nesouhlasim ;) Pokud by se jednalo o nejakou zasadnejsi zmenu, rval bych se asi vic, ale nejde, takze je mi to jedno.

Vzhledem k tvým pocitovým důvodům proti, se mi nezdá, že by se nejednalo o zásadní změnu.

Odesláno

Zasadni zmena by u mne byla napriklad zmena ciferniku..napisy v cestine..konecne cislo rady nekoncici 0 nebo 5, atd. ;) Zmena poctu kusu by zacaly byt zasadni, pokud by se nejednalo o pouhych 10 kusu. Kdyz projdes prispevky zjistis, ze jsem uz driv navrhoval vetsi pocet kusu? Tehdy to vypadalo na slabych 20 zajemcu. Klidne bych byl i pro 50 kusu! Ale predtim, nez se reklo konec! Toto co nastalo se mi sice nelibi, ale akceptuju vetsinu. Nebudu si prece hrat na reditele zemekoule. Takovych beha po svete i bez meho pricineni dost, ne?

Odesláno

No mě to osobně také vadilo, že se to rozšiřuje až po ukončení. Ale jak jsem o tom přemýšlel, pokud by to bylo z důvodu, že se chce jen prodat více kusů, byl bych proti, protože bychom takto mohli rozšiřovat do nekonečna. Ale v tomto případě vznikla zjímavá myšlenka 40, škoda jen, že se na to nepřišlo dřív. Nechtěl bych ale, aby se tu překrucovali skutešnosti, (už to tu někdo myslím psal), že edice je vlastně na počest 40 let kalibru 66, tak to totiž nebylo. Ale proč nevyužít tuto skutečnosti ? Nechal bych je osobně ale pouze v rovině zajímavost, rozhodně bych to nechtěl nějak vyzdvihovat třeba v certifikátu, protože tato myšlenka opravdu nebyla nosnou této edice. Jen jen zajímavá náhoda, že se to tak všechno sešlo.

Návštěvník peter
Odesláno
Hehe..zustavam sam samotinky odsouzenihodny clen.. Ale co uz, menit to nebudu :D

je to istým spôsobom výnimočné :):):)

Odesláno

Hlasování o 40ks variantě hodinek Linea 40mm - Chronomag Limited Edition s kalibrem 66, který má 40 výročí!

1 odklizec - nesouhlasí s rozšířením

2 Dali

3 zdenda

4 ondraj - souhlasí s rozšířením na 40ks

5 Mnovace - souhlasí s rozšířením na 40ks a rád by jeden přiobjednal

6 Chronomag - soudím, že souhlasit s rozšířením na 40ks bude neb objednal 2 kusy a do 30ks série se vejde jen jeden.

7 Kamil - souhlasí s rozšířením na 40ks

8 Viktor - souhlasí s rozšířením na 40ks

9 Lukáš - souhlasí s rozšířením na 40ks

10 Magnus

11 cigi - souhlasí s rozšířením na 40ks

12 cigi - souhlasí s rozšířením na 40ks

13 cigi - souhlasí s rozšířením na 40ks

14 JJ

15 Kalimero

16 Dusen

17 Dali II

18 Pachollini - souhlasí s rozšířením na 40ks

19 Honza49 - souhlasí s rozšířením na 40ks

20 Peca

21 Kamil II. - souhlasí s rozšířením na 40ks

22 Prokop - souhlasí s rozšířením na 40ks

23 Honza - souhlasí s rozšířením na 40ks

24 tomas - souhlasí s rozšířením na 40ks

25 tomlin - souhlasí s rozšířením na 40ks

26 Lom

27 MB - souhlasí s rozšířením na 40ks

28 Peter - souhlasí s rozšířením na 40ks

29 old black - souhlasí s rozšířením na 40ks

30 ELTON hodinářská, a.s. - poslední kus pro firemní muzeum - v případě schváleného rozšíření série na 40ks bude tento kus věnován továrnou do dražby s nějakým bohulibým účelem.

PS: Stav hlasování je 20/1 (počty kusů) respektive 17/1 (počty hlasujících)

Zájem o koupi hodinek z doposud neuvolněné části série mají:

31 Mnovace

32 Gordok

33 Watch

34 Ondraj II

.

.

40 ELTON hodinářská, a.s. - v případě rozšíření - kus pro firemní muzeum.

Zbývalo by tedy udat 6ks!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...