Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Lidi, já to nechci znásilňovat. Ono to také může dopadnout tak, že se DaliII a Dusen vzdají své pozice v sérii (chtěli kalibr 73 a Dali už naznačil, že nebude blokovat 100% postavení série na kalibru 66). Na vážkách jsem stále s JJ, protože nereaguje ani na zaslaný e-mail. Můžete jeho zájem někdo prověřit? Dal jsem mimo jiné slovo, že objednávky je třeba potvrdit specifikačním formulářem do 15.1. jinak bude místo postoupeno ostatním.

Co z toho vyplývá?

3 volná místa = 3 zájemci = uzavřená série i na 30ks = pro mě méně administrativních problémů.

Je to jen na Vás. Já se z této zodpovědnosti vykroutím a podřídím se Vašemu přání. To, že se snažím nějak zpřehlednit aktuální stav neznamená, že potřebuji protlačit další kusy do tržeb. Na tom skutečně závislý nejsem. To, že se mi líbí celé zarámování na čísle 40, které má i nějakou logiku (na rozdíl od čísla 30, které vyjadřuje jen počet lidí, kteří do projektu investovali svůj čas). Neříkám, že je to slabý důvod, ale číslo 40 by umožnilo poněkud efektnější vygradování celé myšlenky.

Mimochodem, dnes vyšel v Hospodářských novinách článek o vývoji trhu s náramkovými hodinkami. Součástí celé stránky je i rozhovor o primkách a nějaké fotky.

• Odpovědi 1,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

O ty zbývající kusy bych se nebál.:) Po těch se jen zapráší. Takovouhle akci za stejně výhodných podmínek už totiž nezopakuji. Pro mne to má efekt jiného ražení než finanční. Do budoucna však bude třeba více dbát i na ekonomiku celého projektu. Spoustu věcí jsem pro tuto sérii udělal jen proto, abych Vám udělal radost. Některé příplatky jsou hluboko pod cenami našich běžných kalkulací. To byl i důvod, proč sérii nerozšiřovat.

Přesto přese všechno jsem spokojený. Mám radost z toho, že Vás téma hodinek PRIM zaujalo, a že to má i další synergie.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Souhlas se čtyřiceti, zájemci se jistě najdou. Už jsem několikrát podotýkal, že čas mě nijak netlačí. Ovšemže nám PRIM nezapomněl připomenout, jak výhodně jsme pořídili a že se něco podobného už nebude opakovat :) Děkujeme, uctivost, služebníček... :cool:

Pro cigiho: poslal jsem ti mailem obrázek Doxa hodinek, jsou to ony?

Odesláno

Toto fórum je opravdu návykové... ;-) Dnes jsem chvilku doma hledal a co jsem nenašel, své staré hodinky ještě ze základky, které jsou i funkční.

kalibr66.jpg

A čirou náhodou to jsou hodinky s kalibrem 66. Pokud tedy dojde k rozšíření limitované edice, měl bych zájem se také přidat.

Odesláno

Nevim, zda si toho nekdo z vas vsimnul, panove, ale jisty 31862 clen fora se nam pokousel neco rici, i kdyz si k tomu vybral ponekud mene vhodne misto: http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=344. Zkusim citovat:

Pánové, nedovolil jsem si vstoupit přímo do vaší diskuse o limitované sérii hodinek Prim, protože o tento model nemám zájem. Ale nedá mi to se nevyjádřit k vašemu "sporu" o to, jakým jazykem popsat hodinky. Jednoznačně bych preferoval češtinu, ta vám z těchto kousků teprve udělá unikát, který vám za pár let bohatě splatí tuto investici. Vemte jed na to, že čeština bude mít nemalý vliv na zhodnocení této limitované edice mezi sběrateli po celém světě! A jestli máte díky PRIMovi možnost ovlivnit sběratelskou hodnotu už nyní, neváhal bych ani okamžik.

... ja jsem proste rozenej provokater...

Odesláno

A pak, že není kalibr 66 kvalitní.:)

Pokud máte o jeden kousek zájem, pošlete mi e-mail na adresu jan.prokop@prim.cz a já vám pošlu specifikační tabulku a návod na její vyplnění. V případě, že bude jednoznačně rozhodnuto o rozšíření alespoň budete v obraze a připraven potvrdit objednávku.

Odesláno

Provokací tohoto druhu už tu bylo.:) Ale když mělo dojít na nějaké uspokojivé návrhy adekvátních termínů, vždy byl problém buďto s nepříznivými asociacemi nebo s grafickou nevyvážeností daných termínů.

Pokud nám chce 31862 poradit, tak ať napíše takový návrh všech popisů, který by byl akceptovatelný. Nevím, co víc k tomu říci. Myslím, že jsme se zodpovědně snažili.

Odesláno

Hlasování o 40ks variantě hodinek Linea 40mm - Chronomag Limited Edition s kalibrem 66, který má 40 výročí!

1 odklizec - nesouhlasí s rozšířením

2 Dali

3 zdenda

4 ondraj - souhlasí s rozšířením na 40ks a rád by jeden přiobjednal

5 Mnovace - souhlasí s rozšířením na 40ks a rád by jeden přiobjednal

6 Chronomag - souhlasí s rozšířením na 40ks

7 Kamil - souhlasí s rozšířením na 40ks

8 Viktor - souhlasí s rozšířením na 40ks

9 Lukáš - souhlasí s rozšířením na 40ks

10 Magnus

11 cigi - souhlasí s rozšířením na 40ks

12 cigi - souhlasí s rozšířením na 40ks

13 cigi - souhlasí s rozšířením na 40ks

14 JJ

15 Kalimero

16 Dusen

17 Dali II

18 Pachollini - souhlasí s rozšířením na 40ks

19 Honza49 - souhlasí s rozšířením na 40ks

20 Peca

21 Kamil II. - souhlasí s rozšířením na 40ks

22 Prokop - souhlasí s rozšířením na 40ks

23 Honza - souhlasí s rozšířením na 40ks

24 tomas - souhlasí s rozšířením na 40ks

25 tomlin - souhlasí s rozšířením na 40ks

26 Lom

27 MB - souhlasí s rozšířením na 40ks

28 Peter - souhlasí s rozšířením na 40ks

29 old black - souhlasí s rozšířením na 40ks

30 ELTON hodinářská, a.s. - poslední kus pro firemní muzeum - v případě schváleného rozšíření série na 40ks bude tento kus věnován továrnou do dražby s nějakým bohulibým účelem.

PS: Stav hlasování je 20/1 (počty kusů) respektive 17/1 (počty hlasujících)

Zájem o koupi hodinek z doposud neuvolněné části série mají:

31 Mnovace

32 Gordok

33 Watch

34 Ondraj II

35 Pakr

.

.

40 ELTON hodinářská, a.s. - v případě rozšíření - kus pro firemní muzeum.

Zbývalo by tedy udat 4ks!

Odesláno

U l.e. mi bude chybět asi jen CH na korunce a vyrytý český lev na strojku :) Ale to by byla poměrně drahá sranda :)

Jinak se chci zeptat, jak tady Prim ukazoval jedny hodinky na jejichž strojku byl vyryt lev ( str. 10 této diskuse ), to je dekorativní brus perlováním ? Ja si nejdříve myslel, že to je jen takové zkrášlení vzory a ne že se udělá konkrétní obrázek, nebo si může zákazník zvolit , co tam chce mít vybroušeno ? Jinak předpokládám, že je ten brus perlováním je vlastně umělecká rytina, jak se o ní píše na webu, nebo se mýlím i v tom ? :)

Odesláno

To Gordok: S vysvětlením rytiny lva na rotoru strojku je to snadné. Jde o individuální rytinu, realizovanou na přání zákazníka. Každý zákazník má u nás možnost si objednat takovou rytinu s tím, že my mu k ní dodáme umělecký návrh, který pak bude ručně realizován buďto na rotoru nebo můstku patřičného kalibru. Jde skutečně o drahý špás, který se dle složitosti může vyšplhat až na 25.000,-Kč.

Co se týče perlování, jedná se o brus hlavních ploch můstků a základen, zhotovený brusným kotoučem malého průměru, a to jeho plochou tak, že vznikne takové kolečko (jako kdybyste začal vrtat a rozmyslel si to hned po prvním dotyku vrtáku s materiálem). Následným pravidelným posouváním podkladového materiálu dojde ke skládání techto rotačních brusů vedle sebe tak, že vzniknou jakési šupiny. Jakmile budu mít fotku, dám jí na web.

Odesláno
Už jen to, že prim dá v případě rozšíření na 40 jeden kus na charitu je naprosto ultimativní důvod pro rozšíření, tedy pro gentlemany, za které vás považuji - prostě 40 kusů a HOTOVO!

Ultimativní důvod, to se mi líbí ;-)

Navíc pak budeme moci ještě rok diskutovat o tom, na by se asi ty peníze měly dát...

Odesláno

Myslím, že už je docela záhodno rozhodnout o tom, jestli bude konsensus nebo ne. Otázka pro odklizece? Dalsi desitka už má z půli své zájemce, takže by bylo fér posvětit nebo zamítnout rozšíření. U těch, co se hlasování zdrželi, budeme předpokládat, že mlčení je souhlas, jinak to ani neumím.;)

Odesláno
U těch, co se hlasování zdrželi, budeme předpokládat, že mlčení je souhlas, jinak to ani neumím.;)

Tak, tak, myslím, že je už čas obrátit otázku a ať se tedy vyjádří pouze ti, co nesouhlasí, u ostatních bych to považoval jako souhlas, každý již zde svůj názor na rozšíření mohl dávno vyjádřit.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...