cigi Odesláno 18. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2006 (upraveno) . Upraveno 19. března 2011 uživatelem cigi
watch Odesláno 18. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2006 2mb Asi budu mit sny plne ruznobarevnych ciferniku. Opravdu nevim.
watch Odesláno 18. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2006 2cigi To je tedy otazka pro Prima. Kolik za cestinu?
pakr Odesláno 18. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2006 S těma barvama je to opravdu těžké si to představit a hlavně je to silně subjektivní. Včera jsem měl možnost vidět na vlastní oči stávajíci Linea, jak černé, tak i bílé. A za sebe můžu říct, že se mi černé provedení líbilo více než bílé. S úzkými ručkami mně přišlo velmi elegantní. Sám jsem kvůli tomu ještě udělal ve specifikaci změnu a místo původně vymyšlených profilovaných ruček jsem zvolil tvar Linea, jak to nakonec doporučuje i pan Prokop. Všem kdo v tom nemá jasno, radím, ať se na ty hodinky jde podívat někam na živo nebo ať se přímo s panem Prokopem setká, protože co člověk, to názor. :-) Jinak jsme viděl i naživo Orlíky a mám z toho jeden sen...... Jenom je drahý a na něj teď volné finance nemám. Že já jsem sem na to fórum lezl. ;-)) k variantě bílý ciferník a zlaté ručičky mám dvě připomínky. Za šera jsou hůře čitelné. Mám totiž takové Citizeny a to mi na nich docela dost vadí. A pak bych měl obavu, jak bude k sobě barevně ladit nerezové pouzdro a k tomu zlaté ručky. To je můj názor, proto volím černobílé provedení.
cigi Odesláno 18. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2006 (upraveno) . Upraveno 19. března 2011 uživatelem cigi
mb Odesláno 18. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2006 pakr, cigi: panove, klidek. Jednak ten cifernik neni bily, ale stribreny, takze rucky videt jdou. Nadto, nez abyste mudrovali, zkuste se podivat na dve varianty: sem (Spartak o.e. -- ve skutecnosti je cifernik o neco tmavsi nez na fotce) a sem (Spartak l.e.). Barva pouzdra, rekl bych, nijak nekoliduje s cifernikem...
Smolik Odesláno 18. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2006 2watch-diky za prani, zlomena ceska neni sranda, jeste jsem mel spoustu komplikaci navrch. Ale snad v unoru zahodim berle a nejaky kal. 66 sezenu. 2cigi-nejsem si jisty, ze cerna bude lepsi, viz. mb, ktery ty hodinky videl. Ale cerne+stribrne rucky+stribrne indexy, to by bylo zajimave. Ani nevim, jestli ta moznost vubec je. Stacilo by mi shledout vedle sebe seriovou Lineu cernou i bilo a mel bych jasneji. Fotografie moc nerekne. A na te barve pouzdra neco bude, zlate rucky by byly lepsi asi se zlatym pouzdrem.
watch Odesláno 18. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2006 Take mi zlate rucky a pouzdro s nerezu moc nesedi. Pakr svoje dojmy vyborne popsal. Zase o neco mene vaham .
Smolik Odesláno 18. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2006 Precti si nazor mb, ktery je take videl a budes opet vahat vic :-)
Prokop Odesláno 18. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2006 to prim....dovoluji si připomenout svoje otázky: Proč různé nárazuvzdorné uložení strojků - není-li to vysvětlení moc těžké pro laika. Kolik by stálo české dýnko? Protože první rok se vyráběly strojky s nárazuvzdorným uložením Incablock a dále pak byl pro všechny strojky používán systém Kif. Je to tedy historicky dané a já nepředpokládám, že byste všichni koupili strojek se systémem Incablock. Proto nemá smysl to psát na dýnko, protože to bude mít každý stejné. Co se týče češtiny, tak bych to už cigi nebořil a nechal celou sérii ve stejném duchu. Občas si musíme všichni přiznat, že některé věci nenašly obecnou podporu. I já jsem nakonec ustoupil od nabídky tištěného lva, protože se to nesetkalo se souhlasem ani na viditelné většině, natož aby byl můj návrh konsenzuálně přijat. A budu upřímný, jak jsem si původně myslel, jak lišácký nápad mám, teď jsem rád, že jste mi to rozmluvili. Už by mi to také přišlo přeplácané. Jiná věc je, když je na rotoru decentní ruční rytina. U rotoru mi to nevadí mimo jiné i proto, protože zakrývá 1/2 strojku celkem jalovou plochou. Tam je to potřeba trochu rozbít a takový ručně rytý lev vypadá nádherně, ale na můstku manuálně natahovaného strojku už je to trochu násilí. To perlový brus mě neuráží, ale abych byl upřímný, i přesto bych volil ten standardní plošný. To MB: Připomeňte mi tu otázku ohledně řemínku. Není to záměr, ale občas mi něco unikne. Je toho teď na mě moc. Omlouvám se, nebylo to úmyslně. Já myslím, že ten sraz majitelů Ch. L. E. bychom měli udělat, jsem zvědav, jak budou vypadat všechny ostatní varianty ;-) Jo, uděláme sraz, pak každý zjistí, že to chce jako to má ten druhý a začneme to zase celé předělávat, že jo? No nic, taky kšeft.:) Jen toho papírování okolo se skoro panicky bojím! Koukám, že máte všichni doopravdy dilema. Mohu vás uklidnit? Když se vám zvolené provedení nebude líbit, nebudou to tisíce, co bude stát předělání na jinou barevnou variantu, jiné ručky nebo jejich barvu. Pro Vás to bude v o řád nižších jednotkách. To je seriózní nabídka ne?
Ondraj Odesláno 19. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2006 Koukám, že otázka barvy tvaru ručiček a číselníku trápí ještě skoro každého. A já myslel, že jsem jediný, kdo ještě upřesňuje :-) Chudák Prim, ta administrativní agenda musí být fakt lahůdka. Pane Prokope, máte ještě i jiné sny než o hodinlách ? :-))
Pachollini Odesláno 19. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2006 2 pakr: k těm Orlíkům: o tom radši vůbec nemluv! Naštěstí jsou tak dalece mimo mé současné finanční možnosti, že mě to vlastně ani moc nepokouší. Jasně. Vůbec. 2 Prim: To je skvělá nabídka :-) Navíc, kdyby to bylo tak, jak píšete, stačilo by udělat nějakou variantu "kulového blesku" ;-) Ale já myslím, že každá z těch variant bude mít svůj půvab.
Prokop Odesláno 19. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2006 To Ondraj: Jasně, že mám i jiné sny. Včera se mi například zdálo, že se ke mě vrátila všechna děvčata, která jsem kdy opustil a můžu říci, že bych byl radši, kdyby se mi zdálo o hodinkách. Add. agenda - je to skutečně lahůdka, jak píšete.
Prokop Odesláno 19. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2006 Tak jsem naplnil a mírně upravil tabulku, kterou navrhl Ondraj. Zkuste si překontrolovat svou specifikaci přes toto rozhraní a zároveň se podívat, jak volili ostatní. Já půjdu spát. Tabulka všech specifikací Chronomag Limited Edition - pro vytištění
Kalimero Odesláno 19. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2006 To Prim: v objednávce jsem specifikoval popis dna parciálním kalením, což je správně zanesené v tabulce. Uvádíte, že od března má frézování být za podstatně výhodnější cenu. Čas běží rychleji, než jsem si někdy ochoten připustit, počítám s tím, že hodinky dostanu nejdříve v březnu. Rád bych proto vyměnil kalení za frézování. Pošlu Vám to ještě mailem, pokud by to bylo potřeba, pošlu celý aktualizovaný objednací list. Děkuji
Honza49 Odesláno 19. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2006 U mě nejsou napsány ručičky. Chtěl bych dlouhé LINEA Honza49
mnovace Odesláno 19. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2006 Mnovace II Ve Vaší tabulce toho chybí dost, myslím, že to bylo způsobeno únavou.Ve specifik. formuláři, který jsem Vám již zaslal před 2dny, by mělo být vše. Díky
watch Odesláno 19. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2006 Prim ma pravdu, popsani dynka by melo byt jednotne, je to preje jenom le. Mimo to je tam i ta skvela nabidka hodinky v pripade potreby predelat. Ta agenda musi byt opravdu lahudka, kterou bych nikomu nepral. O to vic dik za tu tabulku.
Návštěvník Kamil Odesláno 19. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2006 Já jsem chtěl u poř. čísla 07 sekundovou ručku v barvě ostatních ruček, asi překlep Kamil
pakr Odesláno 19. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2006 Když se dívám na tabulku, všiml jsem si, že tam všichni mají až na mě a petera shodné dýnko. Já tam mám změnu v ACIER INOX na jméno. Protože stejné dýnko by mohlo být další jednotící prvek této limitované série, jsem ochoten nechat si jméno napsat na můstek strojku. Protože vzhled už byl jednou odsouhlasen, musel by s tím také souhlasit peter a případně ostatní, kteří nemají ještě vyplněno a chtějí mít na dýnku změnu. Má být shodné dýnko další jednotící prvek této L.E. nebo už to necháme tak jak to je a jak je domluveno? Nekamenujte mě moc, napadlo mě to jen při pohledu na tu tabulku... :-) Když jsem nad tím dál přemýšlel, tohle bych nejednotil a nechal bych stav takový, jaký už je domluvený. Proto tento příspěvek "beru zpět"! :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se