cigi Odesláno 21. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2006 (upraveno) . Upraveno 19. března 2011 uživatelem cigi
Viktor Odesláno 21. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2006 Prim = Prokop, ten tam specifikaci má. Muzejní ELTON tam nemá.... asi se ještě nerozhodl, nebo si to smontuje z toho, co zbyde?
Smolik Odesláno 21. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2006 Take mne zajimaji ty remeny, takovy remen z varana ... :-) 2mb-takze jsi upustil od profilovanych rucek, resp. stribreneho ciselniku? Ja jsem totiz stale take pro profilovane rucky, jen zatim nevm, v jake barevne kombinaci.
mb Odesláno 21. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2006 Smolik: Kdepak, neupustil Jen nevim, jak se na to budou tvarit ostatni, ze bych si z teto edice udelal takovy mensi soliter Necham to dozrat, pockam na dalsi vyjadreni a pristi tyden dam definitivni odpoved. Koneckoncu, jak psal pan Prokop, prip. zmena ciferniku bude v radu stokorun, na coz si mou zvedavost troufnu cenit, he he. PRIM: Me konkretne zajima rozdilova cena oproti standardne dodavanemu remenu z hovezi kuze. Treba kolik bych si musel priplatit, kdybych chtel remen jako maji tyto Spartaky o.e.?
watch Odesláno 21. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2006 Souhlasim s cigi. Jednotne dynko je ok, budeme-li ho mit vsichni. Ostatni specifikace tak jak jsou v tabulce.
Ondraj Odesláno 22. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2006 Ohledně stříbřeného ciferníku. Je pravda, že pod tímto si každý může představit úplně něco jiného. Od nerez plechu až po teplý odstín, který je na Spartakách. Osobně jsem si představoval něco jako je na starých Primkách, jakoby stříbřitobílá barva. Souhlasím s Primem, že odstín se nehodí teplý jako na Spartakách, ale zase by neměl být studený a už vůbec ne naprosto stříbrný. Efekt, kterého jsem chtěl dosáhnou já je, aby ciferník vypadal z dálky spíše bílý a až z blízka aby se tvářil jako stříbřitobílý a bylo vidět, že úprava není jen "obyč" bílá barva. Představuji si něco podobného jako na obr. 3 na obr. 1 je referenční Fortis ciferník, ten je příliš studený na obr. 4 je do leskla, což také není dobře na obr. 3 také nevypadá špatně. obr. 5 je tam kvůli tomu, aby bylo vidět, jak vypadá stříbrný kovový, který bych tam určitě nechtěl. Věřím, že Prim si s tímto nelehkým úkolem poradí a že dobře zvolená barva stříbření nemusí nikterak narušit další prvky hodinek.
mb Odesláno 22. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2006 Ondraji, z tech fotek toho moc poznat neni -- ty primky jsou jiz v dost nepeknem stavu. Mne by se libila takova mirne svetlejsi verze Spartaku l.e., ten teplejsi odstin, ktery je na Sp. o.e. by se skutecne moc nehodil, zvlaste kdyz nekteri k tomu stribrenemu ciferniku maji cerne rucky.
Smolik Odesláno 22. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2006 Souhlas s mb, takovou stribrnou bych si predstavoval taky. A k tomu zlate profilovane rucky :-) . A tah z varana :-)
Návštěvník Kamil Odesláno 22. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2006 Ciferník v pořádku, ručičky ale černé Linea! Alespoň pro mne. Neříká se náhodou TAH jenom kovovým náramkům? Když je to kůže nebo kaučuk nebo imitace, používá se, myslím, řemen nebo řemínek. Poraďte odborníci!
Ondraj Odesláno 22. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2006 nebo pásek na myší ocásek :-)) (mám doma 1/2 roční miminko, tak mě berte s rezervou)
mb Odesláno 22. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2006 Smolik: Vitej v klubu! Kamil: Ad cerne linea rucky: to nam sdelujes svoji specifikaci, nebo to melo byt ultimatum pro ostatni? A ano, tah se pouziva pro kovovy naramky. Ale odbornik nejsem, tak nevim, zda to ode me prijmes
mnovace Odesláno 23. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2006 Nikoho neopravuji - plete to snad každý,ale fakt je že tah je označení pro kovový náramek a pásek nebo řemínek - řemen je pro kůži.
cigi Odesláno 23. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2006 (upraveno) . Upraveno 19. března 2011 uživatelem cigi
Ondraj Odesláno 23. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2006 Pokud se Prim trefí do té stříbřité a věřím, že to jde, jsem ochoten to risknout. Jinak je tu přeci varianta nechat si číselník za rozumný peníz vyměnit, takže se nejedná o nevratnou změnu. Stejně si myslím, že nějaké ty změny pak ještě budou, když všichni ty jednotlivé hodinky uvidíme a začne se líbiit něco jiného. Je fakt těžké se zamilovat do něčeho, co jsem ještě neviděl v reálu, je samozřejmě možné, že se představy nenaplní, ale kdo ví. Zas na druhou stranu, pokud bychom stříbřité ciferníky nerealizovaly, jak bychom pak v reálu poznali, že ty bílé jsou fakt hezčí ?
Prokop Odesláno 23. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2006 Kamilovi se omlouvám - změna je zanesena - ve forlmuláři bylo vše vpořádku! Chronologicky jsem provedl změnu: 1) watch se na vlastní přání přemístil na pozici 14 (teď jsem si uvědomil, že to je datum mého narození - no nic pozdě.) 2) nardin byl přijat do skupiny s číslem 33 (pozice uvolněná watchem) 3) petrko byl přijat do skupiny s číslem 34 (pozice uvolněná odstoupením ondraje od druhé objednávky)
Gordok Odesláno 23. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2006 Zůstanu u černého ciferníku. Dle mého názoru více zapadá do mé představy elegance a jendoduchosti řady Linea. Navíc jsem si podle toho koupil nové manžetové knoflíčky
Prokop Odesláno 23. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2006 Tak jsem opravil všechny připomínky k tabulce a zanesl i všechny aktuální změny. Tabulka by tedy měla poskytnout ucelený přehled o tom, kdo jakou verzi objednává. Zároveň upozorňuji, že se nám uvolnila pozice číslo 14 a čeká na svého zájemce. Šedým podbarvením jsou vyznačeny ty objednávky, jejichž definitivní podobu stále ještě nemám. Prosím o doplnění detailní specifikace co nejdříve. Chci se také zeptat Ondraje, zda platí jeho druhá objednávka, nebo jde také o volnou pozici? Tabulka všech specifikací Chronomag Limited Edition - pro vytištění Na posledním řádku jsou součty všech zaškrtnutých voleb v příslušném sloupci. Přimlouval bych se především o tomase, aby zvážil použití tenkých ruček, jako všichni ostatní. S přáním profilovaných ruček nakonec zůstal osamocen.
watch Odesláno 23. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2006 to Prim 14 je take datum meho narozeni a tak se mi to docela hodi. Aspon si to cislo budu lepe pamatovat. Dik za tu praci s celou agendou objednavek.
Prokop Odesláno 23. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2006 To cigi a Viktor: U sebe zvolenou specifikaci mám. Pro kousek do muzea a pro dražbu bych rád udělal hodinky v takové specifikaci, aby odpovídaly nejtypičtější specifikaci hodinek Chronomag L.E. Hodinky označené tmavě tyrkysovou barvou tak dospecifikuji až na úplný závěr. To MB: Ten snad raději nechtějte. Byl použit pro focení a jde o řemen italské firmy Morelato. Rozpadl se velmi rychle a přístup této firmy byl takový, že je to normální. To nás utvrdilo ve spolupráci s firmou Hirsch. Nicméně obdobný vzhled řemenu je možné objednat i od firmy Hirsch. Rozdílový příplatek by se dokalkuloval podle konkrétního typu. To Ondraj: všimněte si, že všechny vámi prezentované hodinky mají zlacené ručky.... To gordok a ostatní: Každý má trochu jinou představu. Někomu se více líbí černý číselník a někomu bílý. Nenechte se rozhodit. Každý si zvolte barvu, která Vám bude bližší a nebo ještě lépe - už své specifikace neměňte nebo v tom bude zmatek.:-) Očekávám specifikace od těchto účastníků: chronomag, magnus, MB, gordok, nardin, petrko, smolik a toob
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se