odklizec Odesláno 31. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2006 Jakakoliv zmena v posledni fazi vyroby je spatna vec a vetsinou konci pruserem. A ja jsem necetl nic, co by zmenu loga opodstatnilo. Sorry, ale tvuj osobni pocit mi vubec nepripada opodstatneny O ceskych napisech se psalo nescetnekrat, vzdycky to vysumelo pro nezajem a neshodu. Nebranim se ceskemu dynku, ale popravde, ani nevim, jaky skoncil posledni stav dynka? Dynko neni to, co mne na hodinkach eminentne zajima! Budou ceske napisy?..OK!..nebudou?..OK! Ale menit ted logo, nebo cokoliv na ciferniku je na vrazdu a nechci rict na co jeste, protoze by se strhnul povyk
cigi Odesláno 31. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2006 (upraveno) . Upraveno 19. března 2011 uživatelem cigi
pakr Odesláno 31. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2006 2 cigi: Také si myslím, že panika je zbytečná. Elton se snaží značku PRIM pozvednout a vlastně i tato edice je toho součástí. A kdo se aspoň trošku zajímá o hodinky ví, že PRIM-MPM je něco úplně jiného. Co se týká českých nápisů, už bych to neotvíral!!! Také jsem je chtěl, ale tato možnost byla prostě zamítnuta. Padla také připomínka k individualizaci dýnka. Jsem jeden z těch, co tam chtějí jméno. Pokud má mít tato edice i kompletně (až na číslo) shodná dýnka, jsem ochoten ustoupit a nechám si podepsat můstek strojku. (I když na tom dýnku mit to přijde lepší, protože strojek se mnou moc společného nemá. :-) Se shodným dýnkem musí ale také souhlasit ostatni individualisté, což byl myslím jen peter.
Ondraj Odesláno 31. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2006 super ondraji a odklízeči, chytám vás za slovo, nic proti češtině na dýnku nemáte, to by byli dva a co další? Musím zviklat prima, nasadit mu brouka do hlavy se už povedlo, to je klíč. jsem jednoznačně pro už schválenou fr.
Gordok Odesláno 31. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2006 S čínskými plagiátory má problém nejeden podnikatel ( viz. Blata ) Mohou mít třeba nárok na název Prim, ale rozhodně nemají nárok na české hodinky Prim !
watch Odesláno 31. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2006 Od zacatku jsem chtel cesky popsane dynko. Ale urcite jednotoci prvky jsou naprosto nutne a proto jsem akceptoval fr. Na nejake zmeny je ted podle meho nazoru prilis pozde. Chci mit jedny hodinky s limitovane serie Chronomag. Nechci ale, aby kazdy mel svuj soliter. Do takove podivne serie soliteru bych penize neinvestoval. Predpokladem je urcity pocet jednoticich prvku, musi to byt "Chronomag le hodinky". Jestli cinani nebo korejci prodavaji Primky za 10kc nebo 10 milionu korun je mi v tomto propade jedno. To potom nejsom hodinky s NMnM.
Smolik Odesláno 31. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2006 Take bych byl pro cestinu, bohuzel jsem se do edice zapojil pozde a ted uz bych to nechal, jak to je. Bylo to odsouhlaseno a tecka. I kdyz je fakt, ze ja a mb chceme zlaty profilovany rucky a postribreny cif. a na to taky nebyla zatim zadna reakce od p. Prokopa :-)
Lukáš Odesláno 31. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2006 to cigi: Snad si nemyslíš, že by si někdo spletl ty čínský sračky (pardon ) s Limited Edition? Neboj cigi, kvalita bude znát na první pohled. Stejný jako se ženskýma, ne každá stejného jména je také stejně krásná Takže pohodička
Návštěvník Kamil Odesláno 31. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2006 Cigi zdá se, že chceš píchat do vosího hnízda. Tentokrát bych ale řekl, že do špatného K čemu by potom bylo těch více jak tisíc příspěvků zabývajících se Chronomag l. e.? Když už jsme se konečně dohodli. Já své slovo nebo dohody neměním! A že sis teprve teď uvědomil, že tvůj zamýšlený dar obchodním partnerům nebude mít takovou image, jakou by měl bez existence čínských Primek? Tvůj problém. Čínské Primky tady byly daleko dříve než Chronomag nebo naše l. e. Vždyť můžeš ty dvoje odříct, určitě by se našel někdo, kdo je rád vezme Ale jestliže uvažujeme do budoucna, prestiž našeho Primu určitě poroste, ať už s čínskýmo kopiemi nebo bez nich. Naopak bych to přičetl Primu jako plus, protože v Číně kopírují jen známé a kvalitní značky, ty nekvalitní jim za to nestojí.
Prokop Odesláno 31. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2006 Cigi: To by se jim (MPM) právě líbilo! Nepanikařte, buďte nad věcí. Pokud jde o certifikáty, tak na ty se s velkou chutí vlastnoručně podepíšu. Krom toho, hodinky se už vyrábějí, takže do toho nebudeme dále rýpat. Nechal jsem si jen pár objednávek k vyřízení a jedna je ta Smolíkova. Už to vypadalo, že jsme se všichni sjednotili na štíhlých ručkách linea. Dokonce i tomas od svého záměru na profilované ručky ustoupil. Trochu jste mě zaskočili, myslel jsem, že když uvidíte, jak jasná převaha lidí preferuje ty štíhlé vzor Linea, sjednotí se na nich celá série. Nejde tu o poměr 2/1 ale o poměr 40/2. Zvažte to! Na druhou stranu můžu ocenit přístup pakra a petera. Oba byli ochotni se své individualizace na dýnku zříci ve prospěch jednotného popisu dna, a tak by se edice dále konsolidovala. Myslím, že by Smolík a MB měli zvážit, jestli na své výlučnosti v sérii chtějí trvat. Osobně si myslím, že by bylo rozumné počet variant zeštíhlit na hodinky s ručkami Linea a nejlépe pak na bílý a černý číselník.
Smolik Odesláno 31. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2006 Ono to vypada jako naschval, kdyz ja jsem o tech variantach premyslel dlouho a vylezlo z toho tohle...
Dali Odesláno 31. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2006 to cigi ještě jsem neslišel, že by rolex nebo omega měnily logo, aby se nepodobaly Čínským napodobeninám. Rozhodně bych nic neměnil. Chápu tvoje rozčarování, ale počítej alespoň do deseti.
mb Odesláno 31. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2006 PRIM: Obavam se, ze minimalne stribreny cifernik neopusti vice lidi, takze uz to je mensi odchylka od Vasi predstavy. Moje a Smolikovy profilovane rucky jsou pak dalsi takovou odchylkou... zatim na te variante hodlam trvat. Ostatne puvodne to tak i bylo planovano a byli si vsichni vedomi, ze tyto hodinky budou do znacne miry heterogenni. Hlavni jejich spojeni je pak v odlisnem ciferniku bez data a pouzitem kalibru 66. A samozrejme v jejich historii, z niz je odvozena i cast napisu na dynku.
cigi Odesláno 31. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2006 (upraveno) . Upraveno 19. března 2011 uživatelem cigi
mb Odesláno 31. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2006 Cigi, a co takhle argument, ze budes mit hodinky od nekoho, kdo je skutecne tvori, nekopiruje bezhlave po ostatnich. Od nekoho, kdo dela svou praci rad a s nadsenim, kdo je ochoten vyjit pozadavkum naproti, kdo k Tobe pristupuje jako k individualite. Od nekoho, kdo se drzi pomerne konzervativnich a tradicnich tvaru i vzhledu, jehoz hodinky nevypadaji jako jeste preplacanejsi verze nekterych hodinek ruske provenience. Kupujes hodinky od tvurce, ne od plagiatora. Tvoji snahu stejne jaksi nechapu -- na jednu stranu tvrdis, ze soucasna tvorba Primu je naprosto odlisna od tech MPM, ktere jsou--jak jsi sam doslovne uvedl--"naprosto hnusný po všech stránkách", na strane druhe chces mermomoci zavadet dalsi odlisnosti, dokonce i novou znacku. Nechapu. Nac? Pokud jsou Eltonacke primky tak odlisne, nac tolik povyku?
watch Odesláno 31. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2006 PRIM se mi jako obchodni znacka libi, je to takove jednoduche a vystizne. Spartak zni mnohem vic komunisticky, PRIM je proti tomu uplne nadcasova znacka. Primky maji povest spolehlivosti, nic vic. Ale Elton to ma dobre naslapnuto a kdyz to pujde tak dal, tak to muze byt za par let uplne jinak. Verim tomu a drzim Primu palce. Uz proto bych o nove znacce vubec neuvazoval.
Gordok Odesláno 31. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2006 Prim zná v ČR každý, ale dovolím si tvrdit, že jen naprosté minimum lidí si Prim spojí s čínskými šmejdy. Prim má většinou špatnou pověst pramenící ze zkušenosti lidí, že Primky měl dříve každý a za moc nestály. S těmi číňany to moc společného nemá.
odklizec Odesláno 31. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2006 I odklízeč přiznává, že ho to napřed zmátlo. Mne zmatlo to, ze "PRIM" dela tak "zajimave vypadajici hodinky" a v te dobe jsem ani netusil, ze PRIM jeste existuje Kdyz jsem zjistil, jak se veci maji, nekoupil jsem ani jedny, protoze cinani mne nelakali a PRIM v te dobe neprodaval nic zajimaveho..z meho pohledu
watch Odesláno 31. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2006 cigi ma v jednom ohledu pravdu, svobodne uvazovat a porad prichazet s napady je obrovske bohatstvi. Nepsat do loga PRIM neni realne, ale po vsech tech prispevcich si mnohem lepe uvedomuji, co PRIM vlastne znamena a jakou ma povest. V dobrem a spatnem. A proto si myslim, ze takove trochu sokujici prispevky jsou dulezite a maji tady svoje misto!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se