Prokop Odesláno 17. prosince 2005 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2005 Tak teď už tomu nerozumím: Máte zájem o číslo 22 nebo nárokujete přednostní právo na uzavření série? Pokud platí druhá varianta, budu muset přečíst zase všechny příspěvky a maily, abych to rozsoudil spravedlivě. Z citovaného textu to totiž nevyplývá. Je to má věta a je tam uvedeno: "Peter by tedy prozatím sérii uzavíral s číslem 20." z čehož se dá vyrozumět, že je možný příchod dalších zájemců a pokračování číselné řady výše. Nechci nikoho otrávit, ale lpění na posledním čísle je to, co mě na celé diskuzi mrzí nejvíce, protože to strašně komplikuje veškeré urovnávání číselné řady po odpadlících. Velmi mne mrzí, že jsem požadavek na poslední číslo v sérii neutnul hned v počátku. Teď budu muset soudit, kdo si o to řekl průkazně dříve a vždycky tím někoho naštvu. To bych dělal hrozně nerad. Pro mě existuje ještě jedno spravedlivé řešení. Žádný poslední kousek nebude! Prostě poslední kus by byl určen pro firemní museum. Co vy na to? Otázku směřuji směrem k obecnému referendu.
cigi Odesláno 17. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2005 (upraveno) . Upraveno 19. března 2011 uživatelem cigi
Návštěvník peter Odesláno 17. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2005 pardon, radšej som zmazal tri moje posledné príspevky, chcem sa vyhnúť vášňam, všetkým sa ospravedlňujem
Prokop Odesláno 17. prosince 2005 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2005 To cigi: brzděte,.... to je jen fantazie. To peter: ani já jsem se nechtěl někoho dotknout. Měl jsem jen snahu vyřešit to celé ve prospěch všech. Příjde mi docela fér, že poslední kousek připadne do firemního muzea. Co si o tom myslíte? Co je naprosto jednoznačné, máte přednostní právo na číslo 22 a pak v druhé fázi i na 19.
cigi Odesláno 17. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2005 (upraveno) . Upraveno 19. března 2011 uživatelem cigi
Návštěvník peter Odesláno 17. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2005 napriek tomu, že logo Primu je už uzavretá kapitola:-), na PRIM AVIA sa mi páči akurát to logo, hmmmm...., bol by to aj určitý návrát, pretože pokiaľ si pamätám, kedysi sa takéto logo používalo bežne alebo sa aj na tomto logu niektorí priživujú?
odklizec Odesláno 17. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2005 Myslis to logo s oblouckem? O to se vedou pravni spory. Parkrat se to tu uz probiralo. Bylo by to nejlepsi reseni, ale bohuzel, neda se..
Návštěvník peter Odesláno 17. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2005 evidentne slabo čítam príspevky, mea culpa
Prokop Odesláno 17. prosince 2005 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2005 Bohužel, to logo není doposud pod naší kontrolou, takže to právně není možné. Podle rozhodnutí z roku 1969 toto logo náleží budíkům ze Šternberka, zatímco hranatý nápis PRIM, který je i součástí současného loga měl být do budoucna výhradním poznávacím znakem náramkových hodinek z Nového Města nad Metují. Nerad bych, aby zapadla moje otázka ohledně posledního kusu. Jak se tváříte na fakt, že by ten skutečně poslední kousek patřil do firemního musea?
odklizec Odesláno 17. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2005 Proc ne? Jen by bylo treba stanovit konecne cislo Mozna ze pro muzeum by mohlo byt cislo 0? Jinak co se tyka limitovanych edici hodinek a vlastnictvi urciteho cisla v dane edici, u hodinek je to tak, ze cim mensi cislo v rade, tim lepsi Ale nejaky zasadni vliv na budouci financni nebo sberatelskou hodnotu to vicemene nema.
Návštěvník Kamil Odesláno 17. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2005 Poslední do muzea!!! Jednoznačně.
Pachollini Odesláno 17. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2005 Taky jsem pro poslední do musea. Ohledně ručiček: má představivost na to nestačí, není tu někdo, kdo by to byl schopen nějak nakreslit? (Ty ilustrace předtím byly dost fajn.)
Prokop Odesláno 17. prosince 2005 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2005 Cigi má v jedné věci pravdu. Provedení s černými ručičkami asi efekt profilovaného tvaru znehodnotí, protože nebude vidět stín na odvrácené straně od světla. Jinak není potřeba vytvářet zvláštní vizualizaci, protože profilované ručky můžete vidět i na našem webu, v sekci věnované hodinkám vyrobeným na zakázku. Ručky modelu Linea také není třeba vizualizovat, protože by byly totožné s těmi z Linea 36. S tím rozdílem, že budou delší.
mb Odesláno 18. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2005 Přiznám se ale, že mne trochu mrzí, že Vám hodinky připadají drahé. Myslím, že za tyto peníze bude těžké najít i masově vyráběný model, který by splňoval všechna kriteria. Krom toho, že Linea 40 je malosériový produkt, Limitovaná série exkluzivně osazená originálními strojky a finalizovaná na základě požadavků budoucích majitelů.... Mě to přijde vysloveně atraktivní nabídka. Ale což, musíme ještě prodat pár desítek celozlatých Solitérů, aby i obecné povědomí dodalo našim hodinkám image... No, tuhle debatu jsem nechtel rozehravat, neb moje prip. (ne)koupe hodinek teto edice neni zalozena na nejakem negativnim vztahu ke znacce Prim, ale v tomto vzacnem svete vzacnosti musim s omezenymi prostredky nakladat uvazlive, tj. prirazovat ruzne priority ruznym variantam. A momentalne maji nejvetsi prioritu vlastni byt a notebook. Hodinky zatim klidne mohu ozelet. Puvodne jsem neplanoval ani dvanactitisicovou investici, ale elegance hodinek LINEA a exkluzivita L.E. me presvedcily, ze bych je investovat mohl. Jenomze ted se cena vysplhala jeste dale a byt moje konto obsahuje x-nasobek takove castky, s timto pristupem bych za chvili mohl skoncit u Diplomatu (ovsem bez bytu a s tou desktopovou sunkou, na ktere ted pisu). Nicmene, Vase veta "Myslím, že za tyto peníze bude těžké najít i masově vyráběný model, který by splňoval všechna kriteria." me preci jenom trochu nakopla, a tak se zeptam, co vsechno od vyrobce prodavana LINEA obsahuje navic oproti napr. Chronomagem nove dovazenym kouskum od Archimede (Archimede Arkadia za cca 7.500Kc, 42mm cifernik, ocelove pouzdro, ETA 2824-2, safirove sklo, mineralni sklo s pruhledem na strojek, modrene rucky, galvanoplastika na ciferniku, ... viz kronium.cz)? A co teprve treba ve srovnani se Spartaky o.e., ktere stoji 21.000Kc? Berte tento dotaz nikoliv jako provokaci, nybrz jako zvidavost potencialniho zakaznika. Pokud nebudete chtit zaplavovat tuto diskusi, muzeme se presunout do jineho fora, nejlepe asi do "Ceny hodinek Prim". Ale zpět na zem... mám přidělit číslo? Prozatim ne.
Návštěvník peter Odesláno 18. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2005 myslim, že posledný príspevok mb, aspoň v prvej časti, by mal byť presunutý tak ako to v ňom bolo aj navrhnuté
Prokop Odesláno 18. prosince 2005 Autor Nahlásit Odesláno 18. prosince 2005 Tuto diskuzi jsem přesměroval do jiného diskuzního fóra, kam spadá. Reakce na příspěvek MB tam je.
Prokop Odesláno 18. prosince 2005 Autor Nahlásit Odesláno 18. prosince 2005 Aktuální reakpitulace objednávek a číselné řady: 1 odklizec 2 Dali 3 zdenda 4 ondraj 5 Mnovace ??? 6 Chronomag 7 Kamil 8 Viktor 9 Lukáš 10 Magnus 11 cigi 12 cigi 13 cigi 14 JJ 15 Kalimero 16 Dusen 17 RadimK ??? 18 Pachollini 19 uvolněné číslo pro jakéhokoliv zájemce 20 Peca 21 Kamil II. 22 Peter 23 Honza49 .... Poslední kus bude vyhrazen pro firemní muzeum Zásadní otázka: Kolik bude celkem kusů 20/22/24/25/30 ??? Co uděláme, když se neozvou Mnovace a RadimK? Už takhle tam máme díru na čísle 19. Teoreticky vzato, kdyby se to direktivně setřepalo, tak jsme na 20ks + 21 do muzea. To by vypadalo super ne? Chronomag Limited Edition 21/20 :) Takže teď jak se říká babo raď. Nechám to na Vás. Je to hlavní téma pro tento týden!!!
Pachollini Odesláno 18. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2005 Skvělé, 18 se mi moc líbí :-)
Prokop Odesláno 18. prosince 2005 Autor Nahlásit Odesláno 18. prosince 2005 No bezva! Ono se to takříkajíc vyřešilo samo. Nikdo jsme si totiž nevšiml, že nám při setřepávání zůstala 18 úplně bezprizorní. Teď mě spíše trápí co dál - viz můj předchozí příspěvek po editaci.
Honza49 Odesláno 19. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2005 Muzeum beru. Vůbec nelpím na 22 a nemusí to být poslední. Jenom kdyby to šlo. Když ne tak se nedá nic dělat. Honza49
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se