cigi Odesláno 20. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2005 (upraveno) . Upraveno 19. března 2011 uživatelem cigi
Prokop Odesláno 20. prosince 2005 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2005 To cigi: 1) frézování - nenuťte mě teď slíbit něco, co nebudu moci dodržet. Teď to vypadá že během února by se to mohlo podařit odladit. Jestli to bude zkraje, v půli nebo ke konci teď nedokáži odhadnout. Půjde o zprovoznění stroje, upraveného pro tuto činnost a nevíme, ajk dlouho bude potřeba mašinu seřizovat. V objednávkách, které už snad dnes v noci rozešlu však bude pro sichr hranice 28.2. 2) Co se týče tištěných spojů - jak tomu říkáte - je to individuální matrice, tedy 3.000,-Kč /ks. Je totiž jedno, čím budete číselník tisknout, zda krycí nebo transparentní barvou. U tištěných spojů jsou ale matrice použity 2 - jedna na bílou barvu a druhá na transparentní lak. Přestože to tedy bude obnášet investici 6.000,-Kč. Já si takové hodinky pro sebe určitě udělám. Už jen proto, abych měl čím "oslňovat" naše zahraniční partnery. 3) Číslo pro muzeum je již rezervované.:-) Vzhledem k tomu, že jsem spoluvlastníkem, je to tak trochu i pro mne osobně. Když bude nějaké číslo v řadě volné a nikdo ho nebude chtít, vezmu si ho pro sebe, OK? 4) Zkusím přichystat nějakou vizualizaci, ale netlačte na mě dnes jsem skoro nespal.
zdenda Odesláno 20. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2005 to prim já už jsem asi z Mimoně, ale jak k Vám dostaneme ty strojky?
cigi Odesláno 20. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2005 (upraveno) . Upraveno 19. března 2011 uživatelem cigi
Honza49 Odesláno 20. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2005 Cigi 6000:25=240. Vzhledem k tomu, že jednu matrici potřebujeme určitě tak jenom 120. Ale nedovedu si to pedstavit. Zkusím si to a pak se ozvu. Honza 49
Honza49 Odesláno 20. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2005 Pro pana Prima Pořád tady píšete o úpravách strojků. Já se prozatím kloním spíše k prosté renovaci. Mohl byste nám napsat, jaké úpravy strojků můžete udělat, co s tím získám a kolik to stojí? Děkuji Honza 49
Honza Odesláno 20. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2005 Vážení pánové, dovoluji si vás rovněž požádat o vstup do vaší limitované edice. Diskusi sleduji od samého počátku, i když jen s jedním vlastním příspěvkem do hlasování v úplném počátku. Se všemi dosavadními závěry ohledně provedení souhlasím, číslo v edici přijmu dle vašeho přidělení. V případě vašeho odsouhlasení odešlu svoji objednávku Primovi. Předem děkuji, Honza (s velkým H v seznamu uživatelů).
Prokop Odesláno 20. prosince 2005 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2005 Těch 6.000,-Kč je jednorázový náklad, který by se rozpočítával na počet kusů těch lidí, kteří by si je objednali. Tedy v případě všech lidí by to bylo těch 240, ale protože je jedna matrice již zahrnuta v kalkulaci, bylo by to skutečně 120,-Kč na každého. Dvě matrice proto, protože bude použit černý podklad a přes něj bílé indexy a lesklá transparentní pavučinka (tištěné spoje,jak to přezdívá cigi). Na bílou barvu potřebuji jednu matrici a na lesklou transparentní barvu potřebuji druhou. To jen na vysvětlenou.
Prokop Odesláno 20. prosince 2005 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2005 Aktuální rekapitulace objednávek a číselné řady: 1 odklizec 2 Dali 3 zdenda 4 ondraj 5 Mnovace 6 Chronomag 7 Kamil 8 Viktor 9 Lukáš 10 Magnus 11 cigi 12 cigi 13 cigi 14 JJ 15 Kalimero 16 Dusen 17 RadimK ??? 18 Pachollini 19 Honza49 20 Peca 21 Kamil II. 22 Peter 23 Honza 24 old black - v případě varianty s lesklou pavučinkou ICHI (to je její název). .... Poslední kus bude vyhrazen pro firemní muzeum
Prokop Odesláno 20. prosince 2005 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2005 To Honza 49: kalkulace zušlechťovacích prací budete mít v rozesílaném formuláři. Vydržať! :)
odklizec Odesláno 20. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2005 Dvě matrice proto, protože bude použit černý podklad a přes něj bílé indexy a lesklá transparentní pavučinka (tištěné spoje,jak to přezdívá cigi). Na bílou barvu potřebuji jednu matrici a na lesklou transparentní barvu potřebuji druhou. K tem tistenym spojum jak rika cigi, nejsem si jisty ze jsem z toho nadseny. Je nekde moznost videt jak to bude vypadat? Mel jsem moznost videt detailni fotku ciferniku Linea 36 a libi se mi tak jak je. Strucne receno, jsem radeji pro cifernik tak jako byla navrzena verze 1..nic vic. Zadne "pavucinky" tady nebo tam. Ale pokud bude nekde nejaka ukazkova fotka takoveho ciferniku, jsem pripraven o tom diskutovat. Preview obrazek nakresleny v nejakem vektorovem programu mne asi nepresvedci
Prokop Odesláno 20. prosince 2005 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2005 To cigi: aby bylo vidět jak na Vás myslím. Ten efekt lesklé černé vůči matné jsem vizualizoval tak, že jsem černý číselník mírně ztmavil. To jak to bude vypadat ve skutečnosti není úplně super vidět,ale lesklý lak ty spojovací čáry výrazně zviditelní. Přitom budou hodinky stále velmi čisté a barevně neutrální.
Návštěvník Kamil Odesláno 20. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2005 Taky nechci žádnou pavučinku (ze Spidermana jsem už vyrostl) 2Prim: Asi jsem neřekl, že bych ty druhé chtěl s černým ciferníkem a černou vteřinovkou - jako kontrast k prvním s bílým ciferníkem a bílou vteřinovkou. Taky bych rád na obou zapínání řemenu zaklapávací sponou. Pak tady mám asi sedmero Primek a rád bych je předal. Tak to už máme Donald Duck, Spiderman - co asi bude příště? Že by Sněhurka a sedm trpaslíků? Když může Ulysse Nardin dávat na ciferník cirkus nebo džungli.....
odklizec Odesláno 20. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2005 Tak to už máme Donald Duck, Spiderman - co asi bude příště? Že by Sněhurka a sedm trpaslíků? Když může Ulysse Nardin dávat na ciferník cirkus nebo džungli..... Jinak tohle se mi treba libi..na jednech omegach je treba snoopy;) Kdyz je to decentni maly obrazek, tak je to celkem zajimave na "dospelych" hodinkach a vubec to nevypada zle. Mozna bych nad tou pavucinkou uvazoval, ale fakt bych to asi potreboval videt. Tezko se mi to posuzuje na takovych obrazcich.. Takhle..na ciferniku bez cisel to vypada fajn, ale pokud by tam byly cisla, 12, 3, 6, 9 tak uz by to myslim nevypadalo tak dobre. Jeee, ted mne neco napadlo..co tak udelat hodinky na pocest "Krteckovi"? A do subciferniku s mimostrednou rucickou dat maly decentni obrazek krtecka? A ted si vubec nedlam srandu... Navic Krtecek je celkem dost popularni v japonsku a skandinavskych zemich! A dostat se na Japonsky trh, to by bylo neco! Asi bych mel jit spat..nebo se spis probudit?
Prokop Odesláno 20. prosince 2005 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2005 To Kamil: kontakt na sebe máme, takže stačí cinknout. Ideálně zítra dopoledne, protože bych je hned mohl odvézt všechny do Nového Města a hned zkraje příštího roku je všechny začít kontrolovat a přebírat a evidovat. To odklizec: Čísla by tam holt být nemohla. To ALL: Nápady s malůvkami beru jako žert na odlehčenou - do hodinek to nikdy nedám (leda do dětských).
Lukáš Odesláno 21. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2005 to odklizeč: Omegy se Snoopem jsou dost dobrý a taky dost drahý. Pavučinky se mi líbí, ale na jiných hodinkách, třeba na cizích
Honza49 Odesláno 21. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2005 Pavučinku nebrat!! Mám problém. Nesmějte se! Potřebuji vysvětlit rozdíl. 3D reliéfní frézovaný popis dna za 2500 3D reliéfní frézovaný popis dna za 500 Parciálně kalený popis dna zadarmo díky Honza 49
Pachollini Odesláno 21. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2005 To odklizec: Čísla by tam holt být nemohla. Tak to jsem jednoznačně proti tišťákům.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se