mb Odesláno 12. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2006 Víte, že Vám udělám, co Vám na očích uvidím,:) ale když už se mám vyjádřit k tomu, co by pro mne bylo jakštakš přijatelné, tak toto: MANUFACTURE PRIM 1949 17 RUBÍNŮ ČESKÉ ŘEMESLO na dýnku: CHRONOMAG 2006 - XX/XX PRIM KALIBR 66 17 RUBÍNŮ 5 ATM SAFÍR Odsouhlaseno. Schvaleno. Prijato. Uz jsme dva! I s tim "jakstaks" souhlasim... vadi tam akorat to logo, ale jako bych nic nerekl
Ondraj Odesláno 12. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2006 Co se týká nápisů, tak se vám osobně přizpůsobím, jen doufám, že zvítězí střídmost a estetika nápisů. Nápisy by měly být takové, aby nepřipadaly divné a umělé. Pánové vážně, doufám, že vidíte rozdíl v případném hlasování o tom, jestli č nebo a nápisy a o rozšíření celé edice.
Ondraj Odesláno 12. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2006 Mě akorát vadí to ČESKÉ ŘEMESLO :-( Mohli bychom tam dát "ZLATÉ ČESKÉ RUČIČKY" nebo "GOLD CZECH HANDS" :-)))
Lukáš Odesláno 12. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2006 to Ondraj: Ale edice byla uzavřena č.30, tak by těžko někdo mohl mít 31 - 40. Nemáš náhodou druhé hodinky č.34?
Honza Odesláno 12. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2006 Opakuji návrh na Brainstorming. Zde jsou varianty: ČESKÁ VÝROBA (dosti odpovídá SWISS MADE) ČESKÉ ŘEMESLO ČESKÁ DÍLNA ČESKÁ PRÁCE ČESKÁ REPUBLIKA ...
odklizec Odesláno 12. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2006 Prave jsem se vratil z obeda a co to nevidi me slepe oci..napul cesky cifernik Pratele, jakkoliv libozvucne zni "ceske remeslo", ta nevyvazenost obou casti napisu je do oci bijici. To se priznam, ze jestli budu tvrde proti necemu, tak se obavam, ze je to prave "ceske remeslo". v takovem pripade mi i "CESKA PRACE" prijde jako vylozeny skvost 17 rubinu je OK. Ale ted se zamyslete nad tim, ze mate na ciferniku stejne dva jazyky.. "Manufacture" v logu, ktere se urcite menit nebude a zbytek cesky..to opravdu nedava velky smysl? A ani ja nesdilim nadseni ze cim vic hacek a carku tim lip. Nevymyslel se co nejjednodussi cifernik, aby napisy byly jeho nejslozitejsi cast!
mb Odesláno 12. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2006 Co se týká nápisů, tak se vám osobně přizpůsobím, jen doufám, že zvítězí střídmost a estetika nápisů. Nápisy by měly být takové, aby nepřipadaly divné a umělé. Zcela souhlasim a myslim, ze ten posledni komplexni navrh pane Primova takove pozadavky "jakstaks" splnuje. Pánové vážně, doufám, že vidíte rozdíl v případném hlasování o tom, jestli č nebo a nápisy a o rozšíření celé edice. Timto si az tak jist nejsem, nebot pokud zde budou lide, kteri proste ceske napisy neprekousnou, asi bychom se meli vratit k tem anglickym. Tak to totiz bylo puvodne planovano a vsichni, kteri se k edici hlasili, to delali s vedomim, ze budou mit anglicke napisy dle grafickych navrhu pana Prokopa. O ceske verzi se zacalo diskutovat az pozdeji, takze i tady bych to videl na konsensus, nikoliv prehlasovani vetsinou. Prave jsem se vratil z obeda a co to nevidi me slepe oci..napul cesky cifernik No to mi taky vadi... ale ono to az tak raritni neni -- mrkni na nektere ty svoje stare primky, kde najdes jak "17 rubinu", tak "czech made" . Ale jinak -- skutecne, pokud se vsichni nedohodneme, tak radeji ty puvodni anglicke. Jinak bych to taky bral jako podraz na toho, kdo se musi podridit.
Ondraj Odesláno 12. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2006 to Ondraj: Ale edice byla uzavřena č.30, tak by těžko někdo mohl mít 31 - 40. Nemáš náhodou druhé hodinky č.34? Jo ale já se nepovažuji za nového člena, tudíž nemám pocit, že jsem nepatřím i přes odklízečovo ne.
Lukáš Odesláno 12. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2006 to Ondraj: To taky nejsi (nový člen) , ale myslím, že diskuze byla zcela zbytečná......a je tu další ohledně použití jazyka. Jsem pro anglický!!!
Ondraj Odesláno 12. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2006 Timto si az tak jist nejsem, nebot pokud zde budou lide, kteri proste ceske napisy neprekousnou, asi bychom se meli vratit k tem anglickym. Tak to totiz bylo puvodne planovano a vsichni, kteri se k edici hlasili, to delali s vedomim, ze budou mit anglicke napisy dle grafickych navrhu pana Prokopa. O ceske verzi se zacalo diskutovat az pozdeji, takze i tady bych to videl na konsensus, nikoliv prehlasovani vetsinou. Pokud ta argumentace je taková (nenapadla mě), dá se s ní souhlasit. Myslím ale, že tímto zůstáváme na těch anglických. Odklízeč má pravdu, že na ciferníku budou dva jazyky. Je jen otázka, pokud manufacture je francouzky, tak i v případě jewels to budou dva jazyky, ale je méně bijící než ta čeština.
Honza Odesláno 12. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2006 Opakuji návrh na Brainstorming. Zde jsou varianty: ČESKÁ VÝROBA (dosti odpovídá SWISS MADE) ČESKÉ ŘEMESLO ČESKÁ DÍLNA ČESKÁ PRÁCE ČESKÁ REPUBLIKA ... Č R Myslím, že angličtina je v záloze vždy, a diskuze o češtině může (nemusí) být přínos.
mb Odesláno 12. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2006 Dobre, a co tedy aspon namisto JEWELS dat RUBIS ? ... Jak je to u limitovanych Spartaku. Ale radeji se ted odmlcim... at to Ti ostatni aspon stihnou precist
watch Odesláno 12. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2006 Jsem pro cestinu. 17 rubinu je ok. CESKE REMESLO neni bezne, ale mozna si na to clovek zvykne. CESKA PRACE je vic symetricka ale oboji je ok. Line by tam asi nepatri.
cigi Odesláno 12. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2006 (upraveno) . Upraveno 19. března 2011 uživatelem cigi
Lukáš Odesláno 12. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2006 to cigi: Jdu pryč, zklamal jsi mě Psal jsi pryč s angličtináři.
cigi Odesláno 12. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2006 (upraveno) . Upraveno 19. března 2011 uživatelem cigi
watch Odesláno 12. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2006 Tato verze se mi libi cifernik: 17 RUBÍNŮ ČESKÉ ŘEMESLO na dýnku: CHRONOMAG 2006 - XX/XX PRIM KALIBR 66 17 RUBÍNŮ 50 METRŮ SAFÍR
Návštěvník peter Odesláno 12. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2006 Ak niekto považoval zvýšenie počtu členov za zásadnú zmenu tak ja považujem za zásadnú zmenu to, čo sa navrhuje pri ciferníku. Som si istý, že nechcem hodinky s nápismi typu "česká práce", "české řemeslo". Aj u nás boli snahy poslovenčovať to, čomu sa to vôbec nehodí. Vznikajú z toho také umelé konštrukcie, že sa na to nedá pozerať. Je mi ľúto, ale takto sa pozerám aj na tieto návrhy. Mám rád Čechov (viac dámy ako pánov , čeké veci, dokonca moja 28 mi mala okrem iného istým spôsobom pripomínať aj vznik ČSR, ktorí si mi na Slovensku už ani nepripomíname. Ale v prípade, že sa na číselníku objaví podobný nápis, moja 28 je voľná a budem sa musieť dohadovať na nejakom solitéri s nápismi takými, aké na hodinky patria.
odklizec Odesláno 12. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2006 "17 RUBINS" zni fajn, ale neni to pro zmenu zase nemecky? ČR je docela fajn..nenasilne symetricke..neukecane. Jinak kdyz uz se to jmenuje "Linea", nemelo by to byt prece jen i symetricke? Ta nesymetrie "Česke Remeslo" je jako pest na oko a bojim se, ze to bude prvni vec, ktera si clovek vsimne. A to by myslim nemelo! Takze bych volil bud male, neutralni ČR, nebo ČESKÁ PRÁCE (jako dobry kompromis). PS kdyz uz ceske napisy, tak "17 RUBÍNŮ" muze byt. Horsi bude sladit tu spodni cast
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se