Přejít na obsah

Poraďte sekačku prosím

Ondraj

Doporučené příspěvky

• po měsících...
Návštěvník YPO

synci ... sem v prdeli

synovec mi vohnul vo pařez hřídel u mé dvouleté sekačky .... já se na to vysral a sekal a sekal a sekal ..... díky vibracím ze sekačky postupně všechno vodpadlo ..... včéra vodpad i motor ze šasí 

takže sem dosekal

noa protože sem vznětlivej velmi a mám rád rychlá řešení, tak jsem hned sedíc na vypadlém motoru vobjednal tudle sekačku http://www.stiga.cz/combi-48-s kterou jsem chtěl vlastně koupit už před těma dvěma lety, ale nechal sem se ukecat na jednou tak drahý alko

takže sekačka je vobjednaná, nezaplacená a nevyzvednutá = dotaz zní jestli vás napadá něco "lepšího" za stejný prachy než to dojedu vyzvednout (max 9000korun) .... já sem nic nenašel

*jo a kdyby někoho napadlo, že mám nechat opravit to alko, tak nenechám .... sem na ní nasranej a ať shnije v pekle

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO

sice sem se na tohle neptal ale když už .....

ano .... to je taková otřepaná fráze prodavačů sekaček na kterou sem se taky nechal nachytat 

v praxi to ale znamená, že u Stigy bych zaplatil minimálně o dva tisíce více .... u ALKO jsem zaplatil o deset tisíc více ...... noa obecně přepočteno na plochu kterou sekám to vychází, že ročně ujdu s 48cm sekačkou o cca dva kilometry více ..... ještě jednou napíšu pro jistotu ........ ROČNĚ ..... to je fakt děsněj průser :D

Odkaz ke komentáři

synci ... sem v prdeli

synovec mi vohnul vo pařez hřídel u mé dvouleté sekačky .... já se na to vysral a sekal a sekal a sekal ..... díky vibracím ze sekačky postupně všechno vodpadlo ..... včéra vodpad i motor ze šasí 

takže sem dosekal

noa protože sem vznětlivej velmi a mám rád rychlá řešení, tak jsem hned sedíc na vypadlém motoru vobjednal tudle sekačku http://www.stiga.cz/combi-48-s kterou jsem chtěl vlastně koupit už před těma dvěma lety, ale nechal sem se ukecat na jednou tak drahý alko

takže sekačka je vobjednaná, nezaplacená a nevyzvednutá = dotaz zní jestli vás napadá něco "lepšího" za stejný prachy než to dojedu vyzvednout (max 9000korun) .... já sem nic nenašel

*jo a kdyby někoho napadlo, že mám nechat opravit to alko, tak nenechám .... sem na ní nasranej a ať shnije v pekle

sekačka naprosto v pohodě, pokud máš plochu do 1000m2 nepotřebuješ větší záběr
Odkaz ke komentáři

.......no moje skusenost je že na výkone zaleži aj u kosačky........kedže ja na ten travnik seriem,a mi to zarastie tak to s tou lacinnou benzinovou neposekam....pod 3,5 kona už nejdem a kukam po 4,5 až 5 koni

............na rovne plochy pri pravidelnej udržbe stači asi hocičo..............

.........mat sekat 1000m elektrickou kosačkou ,tak je naboj v komore a diera v hlave :frusty: .....to Vas obdivujem

......kosenie pre mna nie je relax ale otrava radšej nohy na stole a pivo v hube

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Vono by stacilo mozna jen par kraliku, voni i dobre hnojej. Todle je prave vylihnuty mladatko ale jeden bobek vod velkyho ma prumer skoro metr.

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...