spineshank Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 Jen se zeptám - když mám v motoru palivo Verva 100 bez biosložky, mohu ho tam nechat přes zimu ? nalij plnou nádrž po okraj,aby tam nebyl vzduch a bude to ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepas Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 nalij plnou nádrž po okraj,aby tam nebyl vzduch a bude to okTake to tak delam a je to ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 synci ... sem v prdeli synovec mi vohnul vo pařez hřídel u mé dvouleté sekačky .... já se na to vysral a sekal a sekal a sekal ..... díky vibracím ze sekačky postupně všechno vodpadlo ..... včéra vodpad i motor ze šasí takže sem dosekal noa protože sem vznětlivej velmi a mám rád rychlá řešení, tak jsem hned sedíc na vypadlém motoru vobjednal tudle sekačku http://www.stiga.cz/combi-48-s kterou jsem chtěl vlastně koupit už před těma dvěma lety, ale nechal sem se ukecat na jednou tak drahý alko takže sekačka je vobjednaná, nezaplacená a nevyzvednutá = dotaz zní jestli vás napadá něco "lepšího" za stejný prachy než to dojedu vyzvednout (max 9000korun) .... já sem nic nenašel *jo a kdyby někoho napadlo, že mám nechat opravit to alko, tak nenechám .... sem na ní nasranej a ať shnije v pekle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 Malý záběr sečení, vše pod 50 je hračka pro deti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 sice sem se na tohle neptal ale když už ..... ano .... to je taková otřepaná fráze prodavačů sekaček na kterou sem se taky nechal nachytat v praxi to ale znamená, že u Stigy bych zaplatil minimálně o dva tisíce více .... u ALKO jsem zaplatil o deset tisíc více ...... noa obecně přepočteno na plochu kterou sekám to vychází, že ročně ujdu s 48cm sekačkou o cca dva kilometry více ..... ještě jednou napíšu pro jistotu ........ ROČNĚ ..... to je fakt děsněj průser Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 ... dotaz zní jestli vás napadá něco "lepšího" za stejný prachy než to dojedu vyzvednout (max 9000korun) .... Třeba tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 jo .... to byl kluk šťastnej .... v tom případě bych potřeboval něco na sbírání hoven ..... kolik to stojí ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 Za tohle kombo cca 1.200 Kč, to de. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 kolečko mám ..... stále fungl nový ..... vopčas v něm podřimuju pod rybízem tak ste mňě přesvědčili ..... koupím tu stigu díkec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 Stigu jsem měl a sekala stejně jako Honda před tím, za mě pěšky jako za vozem. Kdybych nebyl magor a nezkomplikoval si život velkým trávníkem, šel bych pro Edwina od Swardmana, nádherná záležitost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 synci ... sem v prdeli synovec mi vohnul vo pařez hřídel u mé dvouleté sekačky .... já se na to vysral a sekal a sekal a sekal ..... díky vibracím ze sekačky postupně všechno vodpadlo ..... včéra vodpad i motor ze šasí takže sem dosekal noa protože sem vznětlivej velmi a mám rád rychlá řešení, tak jsem hned sedíc na vypadlém motoru vobjednal tudle sekačku http://www.stiga.cz/combi-48-s kterou jsem chtěl vlastně koupit už před těma dvěma lety, ale nechal sem se ukecat na jednou tak drahý alko takže sekačka je vobjednaná, nezaplacená a nevyzvednutá = dotaz zní jestli vás napadá něco "lepšího" za stejný prachy než to dojedu vyzvednout (max 9000korun) .... já sem nic nenašel *jo a kdyby někoho napadlo, že mám nechat opravit to alko, tak nenechám .... sem na ní nasranej a ať shnije v peklesekačka naprosto v pohodě, pokud máš plochu do 1000m2 nepotřebuješ větší záběr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 .......no moje skusenost je že na výkone zaleži aj u kosačky........kedže ja na ten travnik seriem,a mi to zarastie tak to s tou lacinnou benzinovou neposekam....pod 3,5 kona už nejdem a kukam po 4,5 až 5 koni ............na rovne plochy pri pravidelnej udržbe stači asi hocičo.............. .........mat sekat 1000m elektrickou kosačkou ,tak je naboj v komore a diera v hlave .....to Vas obdivujem ......kosenie pre mna nie je relax ale otrava radšej nohy na stole a pivo v hube Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 Stiga je OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jebiga Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 čím secete cca 2500m? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 IMHO hlavně na tom musíš sedět..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 Nemusí. ...může jezdit sama.....D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 A jo vlastně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 (upraveno) Vono by stacilo mozna jen par kraliku, voni i dobre hnojej. Todle je prave vylihnuty mladatko ale jeden bobek vod velkyho ma prumer skoro metr. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 8. května 2017 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 Jo a sežere mi psy,to tak... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 Z toho není králík,to je klokan bez ocasu. ...D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se