Chumpus Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Odesláno 1. června 2010 (upraveno) ... Upraveno 30. března 2011 uživatelem Chumpus
organic Odesláno 6. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. června 2010 Takže krátké víkendové dojmy a zkušenosti. V pátek mi je konečně uvolnili z celnice - bez cla. Po otevření jsem ohromen precizností zpracování, po nasazení pohodlností. Mimořádné pouzdro, rafinovaně střídá leštěné a kartáčované plochy, tah je složený ze solidních dílků kartáčovaných. Krásný detail jsou leštěné hrany prostředních dílků. Úžasný je číselník a zpracování indexů, jejich odlesky připomínají odlesky diamantů...Ručičky opět zpracované do nejmenšího detailu. Pěkná luminscence při přechodu do šera, šroubovací korunka. Ještě dlouho se budu kochat tím machrovním zpracováním, měl jsem Omegy, Fortisy, Nomos, ale tady je ten dokonalý kumšt silně vidět... Pár živých fotek, bohužel z mobilu:
organic Odesláno 12. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Jen hlasím, že po 1 měsíci jdou pořád na vteřinu přesně... Po desítkách mechanických hodinek s různým +- rozptylem docela zvláštní pocit, až trochu iritující A neustále žasnu nad precizností zpracování
cortes1990 Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Musím pogratulovať ... nádhera a este by sa k nim urcite hodil pekný remienok od leather majstra
organic Odesláno 13. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. července 2010 Musím pogratulovať ... nádhera a este by sa k nim urcite hodil pekný remienok od leather majstra To ne, ten tah je velice pohodlny, pekne zpracovany, logo GS na spone...Ja jsem spokojeny
Luky Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Odesláno 13. července 2010 (upraveno) Krása, moc pěkný hodinky, jednoduchý a precizní, věřím, že ti ten pocit spokojenosti vydrží. Upraveno 13. července 2010 uživatelem Luky
organic Odesláno 13. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. července 2010 Krása, moc pěkný hodinky, jednoduchý a precizní, věřím, že ti ten pocit spokojenosti vydrží. Luky, kdyby měly 40mm nic jiného už nehledám...Ale i tak je na Grand Seika 37mm ažaž...Ciferník má 30mm. V záplavě dnešních 45mm jsou droboučké.
Luky Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Odesláno 18. července 2010 Luky, kdyby měly 40mm nic jiného už nehledám...Ale i tak je na Grand Seika 37mm ažaž...Ciferník má 30mm. V záplavě dnešních 45mm jsou droboučké. Jo to je pravda, těch 40mm by jim určitě slušelo ještě víc, ale i tak jsou pěkné.
organic Odesláno 31. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 31. srpna 2010 Tak byly Japonečky na víkend u Kibiho pod stanem. Udělal jim velice hanbaté snímky, se kterýma se musím podělit.
X-Bob Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2010 nádherné hodinky, nádherné fotky. Víc zbytečno dodávat.
Návštěvník quartzik Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Odesláno 6. března 2011 High-End Quartz - tohle slúvko se mi začíná čím dál tím víc líbit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se