Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zatim mam jen tracking number, ale uz se nemuzu dockat...

A tahle nova verze fora je pres mobil tak rigidni, ze ani nevim jak prihodit ilustracni foto, u post options nevidim zadne options...

Návštěvník Kamil
Odesláno

A tahle nova verze fora je pres mobil tak rigidni, ze ani nevim jak prihodit ilustracni foto, u post options nevidim zadne options...

Super, už se těším na dojmy a fotky. Zatím jedna z webu:

Posted Image

EDIT: Máš černý nebo bílý číselník a nebude 38m málo, nové nebo starší a cena, pokud to není tajné?

Návštěvník SukHoi
Odesláno

Zatim mam jen tracking number, ale uz se nemuzu dockat...

takže taková informace trošku na hovno :D
Odesláno

takže taková informace trošku na hovno :D

Nejake obrazky uz jste sem hodili, tak!jeste kalibr je termokompenzovany 8J56, cca 38mm, 200m WR, sroubovaci korunka a na GS neobvykle lumibrite indexy a rucky...Vahal jsem na temato a SBGX035, ale tam mi vadily cislice a hranata luneta, jinak byly jen o 250 dolaru drazsi:)
Odesláno

EDIT: Máš černý nebo bílý číselník a nebude 38m málo, nové nebo starší a cena, pokud to není tajné?

Kamile, bílý ciferní je myslím SBGF017, mám poměrně kostnaté zápěstí o obvodu 175mm, takže budou asi akorát, jsou zánovní a cenu si nechám pro sebe.

Přidám ještě pár inspirativní fotek, než dorazí,abych si vyzkoušel funkci nového fóra. Z mobilu to nešlo, z PC už si zvykám...

Návštěvník Kamil
Odesláno

... jsou zánovní a cenu si nechám pro sebe.

V pohodě, já jen že jsem našel na různých fórech dvoje prodané a oboje šly pod tisíc dolarů.
Odesláno

V pohodě, já jen že jsem našel na různých fórech dvoje prodané a oboje šly pod tisíc dolarů.

Tyhle šly nad kilo tak snad tomu ta cena bude odpovidat, jsou to ty na fotce s koupelnovým pozadím...
Odesláno

BILANCE

4.cervna to budou 3 roky od me registrace na zdejsim foru, tak jsem trochu zabilancoval, prosel svou fotogalerii a spocital si hodinky, co jsem za tu dobu koupil.

Dospel jsem k cislu 38

Protoze jsem v minulosti koupil jednou v aukci troje primky najednou tak mi to vychazi presne na jeden nakup mesicne.

Pak jsem zacal vzpominat, kolik me ktery kousel stal a scitat, dosel jsem k cislu 355 000 korun, to je bez peti litru prumer 10 litru na nakup.

Jsou tady jiste vetsi pacienti nez ja, ale i tak se mi zda, ze to je docela drahy konicek, vzhledem k tomu, ze to, co mi doma tika rozhodne nema hodnotu 355 litru.

Rikam si, ze jsem nahledl do fascinujiciho sveta, obcas lidem z legrace rikam, ze mam hodinarskou maturitu, protoze, uprimne, vetsine oboru jsem ani na vejsce

nevenoval tolik casu jako hodinkam.

Snad je nacase si nechat ty posledni a vymknout se ze spiraly nakupu a prodeju...

Pral bych si aby to byly tyhle Seika :)))

Odesláno

organic - hezky jsi to popsal, ja bych takovouhle bilanci taky rad udelal a nejak definitivne to rozseknul, bohuzel uz si ale nepamatuju co vsechno jsem mel, jedine bych si musel projit cele forum skrz na skrz a snazit se to dohledat a to by bylo tak na 14 dni, navic s x hodinkama jsem se ani nechlubil :) Kazdopadne ty GS vypadaji solidne a ten kvarc je pekne zakrytovanej :)

Návštěvník Kamil
Odesláno

Já to snad ani nechci počítat.:D Ale jen Primky jsem koupil a následně prodal (kromě první Linea limitky - ty si nechám) přes třista tisíc.

EDIT: Vlastně jsme ve vlákně o Seikách, u těch mi to hrubým odhadem vychází přes sto. A ty už nám v rodině zůstaly jen šestery, 3x syn, 2x já a 1x dcera.:)

Odesláno

Tak chlapi tak jak to čitam celkom nákladný koníček a rozhodne pokial to cloveka vtiahne!Mne prisli minuly tyzden Seiko SNL035 a na ceste uz su dalšie Seiko "Helmet" najviac sa bojim ze zacnem nakupovat vo vyššej kategorí a uz nebude cesta spat :-).

Az nie som uplne off topic:Grandy su nadherne :speak_cool:

Odesláno

jednoduche ... pekne. moj styl. pacia sa mi.

Odesláno

Kurňa hledám ve všeobecné diskuzi i searchem kategorii co je kde na prodej a za kolik a nemuzu to najit, tak kdyztak prosim adminy o presun do toho vlakna.

Grand Seiko SBGA003, Master Collection Spring Drive na ebay za start 2990 USD.

41mm

grand seiko

spring drive

master collection

tyhle 4 fakty z nich pro me cini svaty gral, jen ta cena...i kdyz na ten model velmi prizniva

A taky ten tah je dost omegozni...ale jsou dokonale

Odesláno

Jen dodám,že ty grand seiko spring drive sly dneska za 3660 usd. A moje GSka se zasekly na celnici...:( byl jsem vyzván celníkama k součinnosti. To bude na dýl...

Tak mi paní celnice řekla, že anžto je to dárek z Kanady, musím požádat pána, co mi je daroval, aby napsal mail, že je můj dobrý kamarád a že mi hodinky v dobré víře daruje s tím, že má přiložit kopii účtenky a kopii svého kanadského občanského průkazu. Prý na to mají celníci právo. Tak takhle chutná bezmoc v konfrontaci se státním aparátem. Jdu psat mail do kanady...

Každopádně mi ty hodinky celníci pěkně zhnusili...

Odesláno

moj posledny nakup z usa trcal na colnici (celkom bezdovodne) tyzden a hodinky som do ruky dostal s mikroskrabancami na lunete (nastastie lestenej, takze neriesim). to ze si ich nejaky colnik pozical na vecer a isiel s nimi balit baby do baru by som este prezil, ale ze ich nasosany omlati o zarubnu tak to uz je dost aj na mna.. posielam sz

Odesláno

moj posledny nakup z usa trcal na colnici (celkom bezdovodne) tyzden a hodinky som do ruky dostal s mikroskrabancami na lunete (nastastie lestenej, takze neriesim). to ze si ich nejaky colnik pozical na vecer a isiel s nimi balit baby do baru by som este prezil, ale ze ich nasosany omlati o zarubnu tak to uz je dost aj na mna.. posielam sz

mal si to hned po rozbaleni nafotit a stazovat sa pisomne. oni by ti sice odpisali ze to neni dokazatelne a neviem co. a samozrejme ze by si nedostal ziadne odskodne nedajboze nove hodinky ale verim ze colnik ktory to sposobil by mal poriadny pruser...

• Dát hlas 1
Odesláno

Každopádně mi ty hodinky celníci pěkně zhnusili...

ale dar to nebyl? tak dělají svou práci.. a pokud je to dar tuším nad 20t pozor na daň darovací :)

ale stejně mám pocit, že i když to je dar, tak není důvod jej neproclít..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...