HonzaS Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Odesláno 26. května 2010 Příští týden strávím pracovně v Berlíně. Má někdo nějaké doporučení, kam bych mohl večer vyrazit na čumendu (nejlépe hodinářskou)? Zatím jsem našel tohle: uhrenmuseum
filo-boxer Odesláno 27. května 2010 Nahlásit Odesláno 27. května 2010 Budeš tam i v sobotu pátého? To tam (Rolex-Boutique na Kurfürstendamm 184 ) začíná speciální výstava Rolex ?A Timeless Tale ? Rolex im Wandel der Zeit, 1905?2010?. Budou tam k vidění modely z celé historie manufaktury které ještě v Evropě nikdy nebyly vystaveny. Například první Rolexky s chronometr certifikací z roku 1910, nebo první vodotěsné a prachotěsé Rolex Oyster z roku 1926.
organic Odesláno 27. května 2010 Nahlásit Odesláno 27. května 2010 Budeš tam i v sobotu pátého? To tam (Rolex-Boutique na Kurfürstendamm 184 ) začíná speciální výstava Rolex ?A Timeless Tale ? Rolex im Wandel der Zeit, 1905?2010?. Budou tam k vidění modely z celé historie manufaktury které ještě v Evropě nikdy nebyly vystaveny. Například první Rolexky s chronometr certifikací z roku 1910, nebo první vodotěsné a prachotěsé Rolex Oyster z roku 1926. A dokdy ta výstava trvá? Chystám se do Berlína 29-30.6.
maty Odesláno 27. května 2010 Nahlásit Odesláno 27. května 2010 A dokdy ta výstava trvá? Chystám se do Berlína 29-30.6. Fakt? Ja tam budu 27-30/06
organic Odesláno 27. května 2010 Nahlásit Odesláno 27. května 2010 Fakt? Ja tam budu 27-30/06 Sejdeme se 29. u rolexu? ")
filo-boxer Odesláno 27. května 2010 Nahlásit Odesláno 27. května 2010 Od 5. června do 2. července. Jestli tam budete tak fotit fotit fotit!!! A pak se pochlubit!
vanderB. Odesláno 27. května 2010 Nahlásit Odesláno 27. května 2010 já bych se určitě řídil rudišovým průvodcem z Reflexu jináč http://www.sdtb.de/Spectrum.643.0.html či toto http://www.sdtb.de/Museum-of-Technology.547.0.html
organic Odesláno 27. května 2010 Nahlásit Odesláno 27. května 2010 já bych se určitě řídil rudišovým průvodcem z Reflexu jináč http://www.sdtb.de/Spectrum.643.0.html či toto http://www.sdtb.de/Museum-of-Technology.547.0.html Vidíš, Rudiš a Reflex, to mě nenapadlo a vím, že ten průvodce vycházel jako příloha. Ale na webu Rx to nemůžu najít...
vanderB. Odesláno 27. května 2010 Nahlásit Odesláno 27. května 2010 Vidíš, Rudiš a Reflex, to mě nenapadlo a vím, že ten průvodce vycházel jako příloha. Ale na webu Rx to nemůžu najít... Já myslim, ze to na webu bylo, ale asi uz je to placeny nebo je to v archivu, ktery je asi taky placeny, nevim, ale jinak to byl průvodce po tom "pravém" či "živém" Berlíně, ne po žádných turistických pastech...myslim, ze to byla vetsinou mista z jeho knizky Nebe pod Berlinem, takze jinak staci precist tuto
maty Odesláno 27. května 2010 Nahlásit Odesláno 27. května 2010 Sejdeme se 29. u rolexu? ") No, ze vahas mozna bysme mohli udelat oficialni sraz v Berline
HonzaS Odesláno 27. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. května 2010 Odjezd v pátek, takže Rolex mě těsně mine Muzea velmi zajímavá, nicméně otvírací doba do 5:30. Jestli budem ve fabrice končit kolem půl paté.....Sakra práce.
organic Odesláno 23. června 2010 Nahlásit Odesláno 23. června 2010 Odjezd v pátek, takže Rolex mě těsně mine Muzea velmi zajímavá, nicméně otvírací doba do 5:30. Jestli budem ve fabrice končit kolem půl paté..... Sakra práce. Ja mam close of day 1 v 17:00, takze to asi taky nestihnu, leda ze bych obetoval obed v Radisson Blu..
Kalifx Odesláno 23. června 2010 Nahlásit Odesláno 23. června 2010 Já samozřejmě doporučuju navštívit Kreuzberg. - na ulicích je spousta skvělýho street artu, takže jde vlastně o takovou věčně otevřenou galerii. - skvělá, uvolněná a multikulturní atmosféra - vynikající jídlo - hlavně turecký a libanonský, ale i vynikající indické a především (skutečně) vietnamské restaurace. Pokud bude (třeba o víkendu) čas i na nějakou snídani, pak doporučuju navštívit k tomu určený podniky mimo Kreuzberg pak doporučuju navštívit Kunsthaus Tacheles Osobní "food" typ Libanonský restaurant Maroush: nejlepší Schawarma v Berlíně. Mají obvykle dva druhy: drůbeží a hovězí (ovšem ta hovězí je bohužel většinou do 3 hodin odpoledne vyprodaná) a otevřeno až do dvou hodin v noci A tady asi 30 konkrétních tipů, který jsme si před cestou do Berlína (Kreuzbergu) vytvořili - hlavně kluby, ale i restaurace nebo třeba turecký bio market. Vždy s mapkou a typem podniku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se