Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Budeš tam i v sobotu pátého? To tam (Rolex-Boutique na Kurfürstendamm 184 ) začíná speciální výstava Rolex ?A Timeless Tale ? Rolex im Wandel der Zeit, 1905?2010?. Budou tam k vidění modely z celé historie manufaktury které ještě v Evropě nikdy nebyly vystaveny. Například první Rolexky s chronometr certifikací z roku 1910, nebo první vodotěsné a prachotěsé Rolex Oyster z roku 1926.

Odesláno

Budeš tam i v sobotu pátého? To tam (Rolex-Boutique na Kurfürstendamm 184 ) začíná speciální výstava Rolex ?A Timeless Tale ? Rolex im Wandel der Zeit, 1905?2010?. Budou tam k vidění modely z celé historie manufaktury které ještě v Evropě nikdy nebyly vystaveny. Například první Rolexky s chronometr certifikací z roku 1910, nebo první vodotěsné a prachotěsé Rolex Oyster z roku 1926.

A dokdy ta výstava trvá? Chystám se do Berlína 29-30.6.

Odesláno

Vidíš, Rudiš a Reflex, to mě nenapadlo a vím, že ten průvodce vycházel jako příloha. Ale na webu Rx to nemůžu najít...

Já myslim, ze to na webu bylo, ale asi uz je to placeny nebo je to v archivu, ktery je asi taky placeny, nevim, ale jinak to byl průvodce po tom "pravém" či "živém" Berlíně, ne po žádných turistických pastech...myslim, ze to byla vetsinou mista z jeho knizky Nebe pod Berlinem, takze jinak staci precist tuto :P

Odesláno

Odjezd v pátek, takže Rolex mě těsně mine :crying_anim:

Muzea velmi zajímavá, nicméně otvírací doba do 5:30. Jestli budem ve fabrice končit kolem půl paté.....

Sakra práce.

• po 4 týdnech...
Odesláno

Odjezd v pátek, takže Rolex mě těsně mine :crying_anim:

Muzea velmi zajímavá, nicméně otvírací doba do 5:30. Jestli budem ve fabrice končit kolem půl paté.....

Sakra práce.

Ja mam close of day 1 v 17:00, takze to asi taky nestihnu, leda ze bych obetoval obed v Radisson Blu..:(
Odesláno

Já samozřejmě doporučuju navštívit Kreuzberg.

- na ulicích je spousta skvělýho street artu, takže jde vlastně o takovou věčně otevřenou galerii. :)

- skvělá, uvolněná a multikulturní atmosféra

- vynikající jídlo - hlavně turecký a libanonský, ale i vynikající indické a především (skutečně) vietnamské restaurace. Pokud bude (třeba o víkendu) čas i na nějakou snídani, pak doporučuju navštívit k tomu určený podniky

mimo Kreuzberg pak doporučuju navštívit Kunsthaus Tacheles

Osobní "food" typ

Libanonský restaurant Maroush: nejlepší Schawarma v Berlíně. :) Mají obvykle dva druhy: drůbeží a hovězí (ovšem ta hovězí je bohužel většinou do 3 hodin odpoledne vyprodaná) a otevřeno až do dvou hodin v noci

A tady asi 30 konkrétních tipů, který jsme si před cestou do Berlína (Kreuzbergu) vytvořili - hlavně kluby, ale i restaurace nebo třeba turecký bio market. Vždy s mapkou a typem podniku.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...