David_B Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Odesláno 29. května 2010 Včera se u mne zastavila dodávka od FedExu a přistál u mne balíček s pozdravem z Frankfurt Am Main Nebudu to protahovat, pořídil jsem si na www.sinnwatches.com (mimochodem velice doporučuji, skvělé a rychlé jednání) Sinn 556, což je asi ten nejzákladnější model od Sinnu, ale je to naprosto univerzální kousek vhodný pro každou příležitost. Krátký popis:ETA 2824-2, safír, oboustranný AR, slušná luminiscence, malé rozměry (38,5x10,1), WR 200m. Hodinkama jsem nadšen, ačkoliv jsem se trochu obával té velikosti, protože tak "malé" hodinky jsem ještě neměl, ale je to v pohodě, naopak mi ta velikost připadá jako velké plus. Hodinky mají samozřejmě perfektní zpracování, ale to se u Sinnu očekává. Časem připíšu snad více postřehů. Teď už jen pár nekvalitních fotek z mobilu, protože můj foťák podlehl destrukčnímu testu mé dcery
chacharoid Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Odesláno 29. května 2010 gratulace! tenhle model nosím v hlavě už taky nějakou dobu.
tombed Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Odesláno 29. května 2010 na ruce na 38,5mm vůbec nevypadají, gratuluju, motáš se pořád kolem typově stejných hodinek, ale pěkně
Helex Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Odesláno 29. května 2010 Moc pěkný a ten tah se mi líbí, je trošku ala Nautilus.
Onisan Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Odesláno 29. května 2010 Dobrá volba. Ještě by to chtělo je zkusit na nějakém kvalitním řemeni
efreeti Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Odesláno 29. května 2010 Tyhle hodinky mi připadají jako produkt, který ocení jejich majitel, možná pár zasvěcených, ale bězná populace si nevšimne, nepochvalí. Prostě nízky machr-index připadá mi. Ale jakožto měřidlo času super...gratuluju
Návštěvník Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Odesláno 29. května 2010 Tyhle hodinky mi připadají jako produkt, který ocení jejich majitel, možná pár zasvěcených, ale bězná populace si nevšimne, nepochvalí. Prostě nízky machr-index připadá mi. Ale jakožto měřidlo času super...gratuluju Uáááá... jako naprosto neobjektivní majitel jiných Sinnů (857) se ohrazuju proti výroku, že tyhle hodinky nemají macho look. Jsou sice menší, ale všechno to je přeci o velikosti pařáty. Já ti dám malý machrindex
efreeti Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Odesláno 29. května 2010 (upraveno) Bez urážky, mě se libí moc...ale udělal sem teď menší test a ukázal sem tvoje fotky moji holce a cituji: "No a? Úplně normální hodinky. Není na nich nic zajímavého". Ale tak co za dá taky čekat od holky, že? Edit: Jinak nejvíc se mi libí na tom 1. černém řemeni a potom i na tom hnědém. Upraveno 29. května 2010 uživatelem efreeti
Chorche Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Odesláno 29. května 2010 Tohle jsou úplně boží hodinky, tak krásně strohé, jednoduché, přitom mají něco do sebe a hodí se ke všemu, navíc od skvělé značky, gratuluju!!! ...a tiše závidím
jartop Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Odesláno 29. května 2010 Na té děrované kůži nemají chybu!!!
David_B Odesláno 29. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2010 Díky všem za reakce. Právě ta strohost a čistota jsou důvody proč jsem do nich šel. To, že můžou působit jako obycejné hodinky mi vyhovuje. Pro mne je důležité, že je to kvalitní a spolehlivý stroj. Navíc v té strohosti a minimalismu vidím krásu. Zatím je nechám na tahu, je to pro mne praktičtější.
NIGHTinGALE Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Odesláno 29. května 2010 Líbí se mi datumovka, vůbec neruší.Design je krásně čistej - v jednoduchosti je síla.Hezkej detail je ten nápis mezi nožkama. Jediná piha na kráse je korunka. Přijde mi hodně dlouhá. Jsou to automaty, takže by mohla být menší a více zapuštěná (ale to už hledám chybu na kráse za každou cenu).
vraby Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Odesláno 29. května 2010 Tyhle hodinky mi připadají jako produkt, který ocení jejich majitel, možná pár zasvěcených, ale bězná populace si nevšimne, nepochvalí. Prostě nízky machr-index připadá mi. Jsou prďácký,hlavně na té hladké černé kožce.Běžná populace cení úplně jiné značky(Calvaneo,Graf Von Monte Wehro )máš jich plné Aukro.
lib Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Odesláno 29. května 2010 Co to tam mezi těma nožkama píšou? Mám malej monitor.
Návštěvník YPO Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Odesláno 29. května 2010 Co to tam mezi těma nožkama píšou? Mám malej monitor. SUG Germany
David_B Odesláno 29. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2010 Co to tam mezi těma nožkama píšou? Mám malej monitor. SUG Germany
tombed Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Odesláno 29. května 2010 SUG Germany SUG Abkürzung für die ?SÄCHSISCHE UHREN-TECHNOLOGIE GMBH GLASHÜTTE/ Sa.? Die SUG ist Hersteller hochwertiger Uhrengehäuse. Die SUG erhielt 2001 bisher als einziger deutscher Uhrengehäusehersteller eine Zertifizierung gemäß DIN EN ISO 9002. Diese Norm verlangt ein hohes Qualitätsmanagement, das insbesondere durch die Anwendung geeigneter Prüfmittel sowie die lückenlose Rückverfolgbarkeit der eingekauften Materialien sicherzustellen ist. Ein Großteil der Uhrengehäuse für Sinn wird in hervorragender Qualität bei der SUG in Glashütte, Sachsen, gefertigt und trägt die Gravur SUG als Kennzeichen.
vojt Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Odesláno 29. května 2010 Bez urážky, mě se libí moc...ale udělal sem teď menší test a ukázal sem tvoje fotky moji holce a cituji: "No a? Úplně normální hodinky. Není na nich nic zajímavého". Ale tak co za dá taky čekat od holky, že? No tak to mojí holce se líběj moc, dokonce řekla, že doufá, že si je brzo pořídím, asi aby si je mohla půjčovat, dušinka Krásné a moc se mi líbí ten tah, vypadá velmi kvalitně! Ciferník je lesklý nebo matný, prosím?
Hasňa Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Odesláno 29. května 2010 (upraveno) Paradni hodinky od paradni firmy. Proste dobra volba jak cyp. Upraveno 29. května 2010 uživatelem Hasňa
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se