Přejít na obsah

Zenith Classic Defy Aero

Doporučené příspěvky

...Mám spíš pocit, jako by lupička byla lehce níž. Posunul bych jí o 1-2mm více do středu, ale má to asi svůj důvod...

Důvod by mohl být ten, že na datum se v podstatě nikdy nedíváš přímo shora (zbytečně by jsi vykrucoval ruku), ale jakoby lehce zespod.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak po pár dnech společného žití a tikání je bilance následující: hodinky se mi líbí čím dál tím víc, neustále pozoruji plynulý chod vteřinovky. Dokonce jsem i porovnával jak tikají narozdíl od Milgaussů :D Překvapilo mě, že je kalibr tišší, než ten rolexácký. Při jízdě na dálnici jsem obdivoval antireflex a světelnou hru ciferníku natolik, že jsem málem přejel sjezd, takže si je na zpáteční cestu do Kladna asi sundám :worried_anim:  Hodinky mají nádherný řemen, drží designovou linii zenitháckého kovu. Třešničkou na dortu je nádherná spona, dovoluji si přiložit mrakoušovu fotku, kterou mi poslal přes SZ. Dopátrával jsem se z jakého materiálu je luneta, je to PVD, takže se jen obávám škrábanců... Na ozdoby na lunetě se chytají vlákna z oděvu, ale není to tak hrozné. Jediné, na co jsem si ještě nezvyknul jsou ty šroubovací uzávěry na tlačítkách chronografu. Ne že bych ho tak často používal, spíš si s ním hraji :)

Abych to shrnul, jsem nadšen. Zenith jsem obivoval už déle, ale je to ještě lepší, než jsem očekával. Do detailu dokonale provedený kousek. Někomu by se na obrázku mohl zdát kýč, ale jak praví autor recenze zde na chronoagu (odkaz v prvním příspěvku), ve skutečnosti to oprvdu kýč není a já to mohu jen a jen potvrdit :smile_anim:

post-2928-1275471600,89.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak jestli si jenom málem přejel sjezd a nevjel do proti směru, tak to není tak hrozné...:) na ostatních fotkách jsem si toho nevšiml, ale ta spona jde pěkně s tím vzorem na řemenu. Je vidět, že klucí od Zenithu mysleli na sebemenší detail. Dodatečná gratulace k hodinkám, hezký úlovek

Odkaz ke komentáři

Tak po pár dnech společného žití a tikání je bilance následující: hodinky se mi líbí čím dál tím víc, neustále pozoruji plynulý chod vteřinovky. Dokonce jsem i porovnával jak tikají narozdíl od Milgaussů :D Překvapilo mě, že je kalibr tišší, než ten rolexácký. Při jízdě na dálnici jsem obdivoval antireflex a světelnou hru ciferníku natolik, že jsem málem přejel sjezd, takže si je na zpáteční cestu do Kladna asi sundám :worried_anim:  Hodinky mají nádherný řemen, drží designovou linii zenitháckého kovu. Třešničkou na dortu je nádherná spona, dovoluji si přiložit mrakoušovu fotku, kterou mi poslal přes SZ. Dopátrával jsem se z jakého materiálu je luneta, je to PVD, takže se jen obávám škrábanců... Na ozdoby na lunetě se chytají vlákna z oděvu, ale není to tak hrozné. Jediné, na co jsem si ještě nezvyknul jsou ty šroubovací uzávěry na tlačítkách chronografu. Ne že bych ho tak často používal, spíš si s ním hraji :)

Abych to shrnul, jsem nadšen. Zenith jsem obivoval už déle, ale je to ještě lepší, než jsem očekával. Do detailu dokonale provedený kousek. Někomu by se na obrázku mohl zdát kýč, ale jak praví autor recenze zde na chronoagu (odkaz v prvním příspěvku), ve skutečnosti to oprvdu kýč není a já to mohu jen a jen potvrdit :smile_anim:

Já mám hrozně rád na hodinkách když výrobce dotáhne dizajnově i detajly. Tady je třeba podle mě uplně perfektní ten vzor na ciferníku, pak pásku, ale ze všeho nejlepší je pak opakování na sponě. Chtěl jsem přidat své fotky, jak se mi opakuje střídaní lesklých ploch a matných z pouzdra a pak to sjendé v detajlu na sponě. Je to velmi podobný detajl. Jen na té fotce z Iphonu to stojí za prd, tak ji sem raději dávat ani nebudu...

Edit: Tak jsem ty fota zkusil... není to bohužel moc vidět.

post-10385-1275474190,65.jpg

post-10385-1275474201,52.jpg

Upraveno uživatelem sava
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...