Asparagus Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Odesláno 1. června 2010 Zdravím chronomagoryChtěl bych udělat tátovi radost a nechat mu tyto hodinky zrenovovat, jelikož s nimi kdysi zažil hodně dobrého a asi i zlého Tzn:1)Je to vůbec technicky možné?(myslím že do hodinek nenateklo, ale nedokážu si vysvětlit oprýskání indexů a zrezlost ručiček) 2)Pokud ano, máte tip na nějakého šikovného hodináře, který by to zvládl? 3)Orientační cena? Fotky: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
dizi Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Odesláno 1. června 2010 Kúp nové, toto sa renovovať neoplatí...
Josef01 Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Odesláno 1. června 2010 Já myslím že za 500 EUR by byly jako nové..
Asparagus Odesláno 1. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. června 2010 Ty fotky jsou trochu matoucí...škrábance na sklíčku nejsou tak zřetelné. Podle mě by stačilo vyměnit ciferník+ručky a podívat se na strojek. S novými bych neměl problém, bohužel už takovéhle neseženu a tyhle mají přece jenom svou ,,historii,,
bohus76 Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Odesláno 1. června 2010 (upraveno) Kúp nové, toto sa renovovať neoplatí... Například zde http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=120575024651&Category=31387&_trkparms=algo%3DLVI%26its%3DI%26otn%3D2 Ono asi sehnat ručky,ciferník zvlášť by bylo nereálné a nevím jestli ten strojek není po smrti. Upraveno 1. června 2010 uživatelem bohumil.talak
Josef01 Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Odesláno 1. června 2010 Pěkný, přehodíš dýno a ušetřil jsi mraky peněz!
haslermetra Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 Odšroubuj dýnko a vyfoť strojek.
jankoxxx Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Odesláno 3. června 2010 zdravim. potreboval by som radu ako vybrat strojcek aj s cifernikom von z puzdra. co vsetko musim odsrobovat aby som vytiahol korunku aj zo strojceka?
pykof Odesláno 4. června 2010 Nahlásit Odesláno 4. června 2010 Já myslím že za 500 EUR by byly jako nové.. Za takúto cenu sa dajú zohnať min. 3 kusy úplne nových
Bask Odesláno 4. června 2010 Nahlásit Odesláno 4. června 2010 Za takúto cenu sa dajú zohnať min. 3 kusy úplne nových Za takuto cenu sa da zohnat 10 kusov uplne novych!
doctor Odesláno 11. června 2010 Nahlásit Odesláno 11. června 2010 Za takuto cenu sa da zohnat 10 kusov uplne novych! poprosil by som typ, kde take za nove kupim za 50?.. mal by som zaujem :-) najlepsie cez ss pls.. vopred vdaka
little_w Odesláno 12. června 2010 Nahlásit Odesláno 12. června 2010 poprosil by som typ, kde take za nove kupim za 50?.. mal by som zaujem :-) najlepsie cez ss pls.. vopred vdaka eBay, najdi si prodejce "Zenitar". dival jsem se pred par dny, ma je jeste porad za 58USD.
kosi Odesláno 3. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2010 mám je doma ale novější typ,už tam není cccp a výrobní číslo,taky úchyty na řemínek už mají klasickej,jinak vnitřek bude stejnej,jednoho dne se zastavily a po natažení už se nerozběhly,škoda,asi měsíc před tím jsem nechal měnit sklíčko,měl jsem je hodně let,už ani nevím-každopádně byly skvělý.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se