Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím chronomagory

Chtěl bych udělat tátovi radost a nechat mu tyto hodinky zrenovovat, jelikož s nimi kdysi zažil hodně dobrého a asi i zlého :)

Tzn:1)Je to vůbec technicky možné?(myslím že do hodinek nenateklo, ale nedokážu si vysvětlit oprýskání indexů a zrezlost ručiček)

2)Pokud ano, máte tip na nějakého šikovného hodináře, který by to zvládl?

3)Orientační cena?

Fotky:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Ty fotky jsou trochu matoucí...škrábance na sklíčku nejsou tak zřetelné. Podle mě by stačilo vyměnit ciferník+ručky a podívat se na strojek. S novými bych neměl problém, bohužel už takovéhle neseženu a tyhle mají přece jenom svou ,,historii,, :(

Odesláno (upraveno)

Kúp nové, toto sa renovovať neoplatí...

Například zde

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=120575024651&Category=31387&_trkparms=algo%3DLVI%26its%3DI%26otn%3D2

Ono asi sehnat ručky,ciferník zvlášť by bylo nereálné a nevím jestli ten strojek není po smrti.

Upraveno uživatelem bohumil.talak
Odesláno

Za takúto cenu sa dajú zohnať min. 3 kusy úplne nových

Za takuto cenu sa da zohnat 10 kusov uplne novych!

Odesláno

Za takuto cenu sa da zohnat 10 kusov uplne novych!

poprosil by som typ, kde take za nove kupim za 50?.. mal by som zaujem :-) najlepsie cez ss pls.. vopred vdaka

Odesláno

poprosil by som typ, kde take za nove kupim za 50?.. mal by som zaujem :-) najlepsie cez ss pls.. vopred vdaka

eBay, najdi si prodejce "Zenitar". dival jsem se pred par dny, ma je jeste porad za 58USD.

• po měsíci...
Odesláno

mám je doma ale novější typ,už tam není cccp a výrobní číslo,taky úchyty na řemínek už mají klasickej,jinak vnitřek bude stejnej,jednoho dne se zastavily a po natažení už se nerozběhly,škoda,asi měsíc před tím jsem nechal měnit sklíčko,měl jsem je hodně let,už ani nevím-každopádně byly skvělý.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...