jankoxxx Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Odesláno 3. června 2010 Zdravim. S prichodom leta na mna znovu prichadza ten neprijemny pocit. Deti maju onedlho letne prazdniny a ja s melancholiou spominam na tie casy ked som si odkrutil posledny den v skole a zacala letna zabava...Teraz som uz mierne zostarol a tym odisli aj prazdniny. Naozaj nepoznam vacsie utrpenie ako sediet v office a kukat von na pekne pocasie. K tomu sa este pridruzila ekonomicka kriza a s tym aj ubytok pracovnej naplne. Vysledkom su niekedy az dlhe dni dost nudneho pracovneho stereotypu kedy ste precitali vsetky internetove noviny, naucili sa strojopis popripade vyfajcili 40 cigariet denne.... Domov odchadzate so zovretym hrdlom a vnutorne organy ohlodavajucou otazkou "Co budem v praci robit zajtra??"Som v tomto sam? Mal by som navstivit psychiatra? Mal by som si kupit nove hodinky??? Alebo dat vypoved..? 1 1
Horhe Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Odesláno 3. června 2010 Docela ti závidim, jestli koukáš z okna ven a tam je hezký počasí...Jinak tak nějak nastejno..
jankoxxx Odesláno 3. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. června 2010 nove hodinky budu ale to si este budem musiet pockat pekne pocasie tu teraz mame, ale doma mi pumuju z kotolne vodu...
sureshot Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Odesláno 3. června 2010 rozhodne to zachranuju zaujmy, konicky a pohyb...
Traveller Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Odesláno 3. června 2010 Jak se říká - tvoje problémy a rothschildovy peníze bych chtěl mít
Návštěvník Snow Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Odesláno 3. června 2010 to traveller - jankoxxx píše, že má zaplavený dům, to problém je.
Dantechno Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Odesláno 3. června 2010 To: Jankoxxx Zkus se sverit s temito problemy svemu sefovi - urcite reseni najde :-)
Frantik Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Odesláno 3. června 2010 (upraveno) Nechapu toto tema?!? Ze nemas v praci co delat, je tvuj problem, ale proc to chces ventilovat zde. Ja v praci jedu celorocne, takze tve "problemy" nesdílím! Upraveno 3. června 2010 uživatelem Frantik
sureshot Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Odesláno 3. června 2010 A nakoniec preco nie prave tu? tiez tu travim den, citam co noveho.atd. komunita, urcity druh porozumenia...a dalo by sa to rozvjiat donekonecna. Nechapu toto tema?!? Ze nemas v praci co delat, je tvuj problem, ale proc to chces ventilovat zde. Ja v praci jedu celorocne, takze tve "problemy" nesdílím!
Diamondking Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Odesláno 3. června 2010 Jak říkal vojín Pepa Fiala z Mělníka: "Raději se budu nudit než makat"
jankoxxx Odesláno 3. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. června 2010 toto tema som zalozil len tak lebo na zaujima co robite v praci ked sa nudite. a letna sezona byva vo financnom alebo obchodnom sektore uhorkova sezona a v mojom pripade to plati dvojnasobne lebo som tak sikovny ze aj to co by som mohol robit postupne musim mat hned hotove verim ze su tu borci ktori ficia neskutocnym tempom celorocne a od prace sa nezastavia, ja nim nie som a ani nechcem byt. cim dalej tym viac zvazujem nad totalnou zmenou profesie... dom nemam zatopeny uplne ako mnoho ludi na slovensku a v cechach. presakuje mi podzemna voda do kotolne. bude treba drenaze porobit..
Diamondking Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Odesláno 3. června 2010 Já když se v práci nudil tak jsem čuměl na chronomag...no a stálo mě to 3600 a rok podmínka
jankoxxx Odesláno 3. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. června 2010 Nechapu toto tema?!? Ze nemas v praci co delat, je tvuj problem, ale proc to chces ventilovat zde. Ja v praci jedu celorocne, takze tve "problemy" nesdílím! neber to tak vazne frantik. preto som to zaradil do sekcie zabava.
Frantik Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Odesláno 3. června 2010 OK, beru to sportovne. Jen jsem nechapal, proc se bavit o nude v praci, kdyz ja a verim ze mnoho dalsich tento pojem moc nezná.
jankoxxx Odesláno 3. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. června 2010 OK, beru to sportovne. Jen jsem nechapal, proc se bavit o nude v praci, kdyz ja a verim ze mnoho dalsich tento pojem moc nezná. ver mi ze ja som 2 roky dozadu nevedel kde mi hlava stoji. preberali sme firmu ktora mala objem obchodu cca rovnaky ako nasa a tyzdenne som robil 60-70 hodin niekolko mesiacov v kuse. potom prisla kriza a denne mam pracu na 3-4 hodiny. sam sa cudujem ze mam este pracu..
jankoxxx Odesláno 3. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. června 2010 To: Jankoxxx Zkus se sverit s temito problemy svemu sefovi - urcite reseni najde :-) moj sef sedi vedla mna a rozposiela prasaciny cez emaily. tiez nema o moc viacej prace..
sureshot Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Odesláno 3. června 2010 tak, je to vzdy lepsie ako sa neustale lucit (nic v zlom) 1
redd Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Odesláno 3. června 2010 Tak se vzdělávej, zvyšuj svou cenu na trhu, místo čtění internetových fór a novin se uč např. cizí jazyk.Jinak pokud si někdy dělal 60-70 h týdně a bylo to potřeba, vedení firmy by mělo vědět, že teď se kopeš do zadku a poslat tě domů (home office), až zas práce bude, budeš makat... Měla by fungovat reciprocita. Nemá smysl sedět v práci a koukat z okna, to je fakt na cvokaře.
jankoxxx Odesláno 3. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. června 2010 Tak se vzdělávej, zvyšuj svou cenu na trhu, místo čtění internetových fór a novin se uč např. cizí jazyk. Jinak pokud si někdy dělal 60-70 h týdně a bylo to potřeba, vedení firmy by mělo vědět, že teď se kopeš do zadku a poslat tě domů (home office), až zas práce bude, budeš makat... Měla by fungovat reciprocita. Nemá smysl sedět v práci a koukat z okna, to je fakt na cvokaře. mas pravdu s tym vzdelavanim. len si volako neviem nic najst.. cvicim napriklad strojopis ale kolegyna oproti sa mi vecne stazuje ze co su to za zvuky na klavesnici ked neni co robit zial ovladam uz 3 cudzie jazyky s tym ze pomaly zabudam slovencinu. zapocal som studium spanielciny ale to mi uz volako nejde. asi som narazil na svoje maximum. home office obcas mavam, a je to pre mna vyslobodenim. ale mam pocit ze to je trnom v oku manazerom z vedlajsich oddeleni a tak je ten nas dost opatrny. rozmyslal som ci si nezalozim obchod na predaj hodiniek ale priatelka ma odhovara lebo s mojou laskou k nim by som asi vsetky musel predavat ako "ojetiny"
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se