robl.7 Odesláno 4. června 2010 Nahlásit Odesláno 4. června 2010 Ahoj.Musím se pochlubit novým kouskem na který jsem čekal neuvěřitelných 8 měsíců od koupi.Hodinky jsem zakoupil přes ebay někdy v říjnu 2009 a nechal je zaslat k příbuzné ve státech. Jezdí sem poměrně často a tak jsem v tom neviděl problém. Nějak jsem to neřešil s tím , že měsíc či dva není moc dlouhá doba a utěšoval se že vánoce budou s pořádným dárkem. Jenže cesta do Prahy se průběžně posouvala až na červen 2010 a já s postupem času jsem na hodinky skoro zapomněl. O to větší byla radost, když příbuzná přicestovala a vše klaplo. Krabice ohromná a těžká. Ruce rozklepané a oči vyvalené. Konečně jsem viděl skutečnou barvu , nádherné zpracování pouzdra velikosti (44,5 mm/12mm) bez korunek (šroubovacích) a pod dokonalým antireflexním sklem (safír) číselník ? vlastně spíše kompas ?. V hodinkách tiká automatický kalibr A.1895 s rezervou nátahu 42 hodin s datem na pozici 6 a s ukazatelem dvou časů. Druhý čas se ukazuje na otočném středovém kroužku se znakem kompasu. Hodinky mají vnitřní otočnou lunetu ovládanou jednou korunkou a slouží k měření úhlů. Balení obsahovalo i druhý kovový tah.Musím přiznat , že hlavně z barvy hodinek jsem měl veliké obavy. Ale na živo moc překvapily. Z fotek opravdu nelze usuzovat a jsou jen pro ilustraci. Hodinky hází krásné odlesky trojúhelníků na černém podkladu a v kombinaci s opravdu neskutečným antireflexem jsou k sežrání?..
Dantechno Odesláno 4. června 2010 Nahlásit Odesláno 4. června 2010 Tak to cekani bych asi nevydrzel ...... Gratuluju - je to zase neco trochu jineho a chvalim pekne fotky detailu ciferniku....
Micey Odesláno 4. června 2010 Nahlásit Odesláno 4. června 2010 (upraveno) Teda gratuluju, jsou parádní!! Prosil bych zdvořile o víc fotek, tohle se tady moc často nevidí a fotit očividně umíš, jestli jsou ty fotky tvoje. Nechce se mi to hledat, ten kalibr je fakt in-house nebo upravená ETA? Vypadá to jako 289-něco podle toho rotoru..? Jo a krásný jsou ty korunky. Upraveno 4. června 2010 uživatelem Micey
volfda Odesláno 4. června 2010 Nahlásit Odesláno 4. června 2010 Přidávám se ke gratulaci, krásné hodinky, kdysi mi také ležely v hlavě. To čekání by mě zabilo, asi bych si pro ně doplaval přes Atlantic Hoď sem pak kdyžtak fotku i na kovu
kraxxus Odesláno 4. června 2010 Nahlásit Odesláno 4. června 2010 Gratuluju, tohle je fakt velká paráda!! Obdivuji Tvou trpělivost, to já bych nevydržel! Jo a taky bych se přimlouval za víc fotek, ať se víc pokocháme
arnie2000 Odesláno 4. června 2010 Nahlásit Odesláno 4. června 2010 Exkluzivne,naadherne hodinky,gratulujem,oplatilo sa cakat,aj ked mna by asi slak trafil...
PhoeniX Odesláno 4. června 2010 Nahlásit Odesláno 4. června 2010 Jo tak tuto firmu mám také v oblibě. Škoda, že zde na fóru nejsou její výrobky frekventovanější. OT: Líbí se mi jejich stroj s růčo nátahem, který si nechali dělat na zakázku. Škoda, že už nemají v nabídce model po vzoru námořního chronometru.
spiderer Odesláno 4. června 2010 Nahlásit Odesláno 4. června 2010 Gratuluju, A&S maji pekny hodinky, ale 8 mesicu bych snad nevydrzel Jinak fotky jsou vyborny, maji takovou prijemnou atmosferu
sureshot Odesláno 4. června 2010 Nahlásit Odesláno 4. června 2010 gratulacia k novym,aka je velkost?budu este fotky? v nejakom normal svetle
Onisan Odesláno 4. června 2010 Nahlásit Odesláno 4. června 2010 Mám -li říct první dojem co se mi načetly fotky? SUPER Je to poprvé co to říkám u takovéhleho "cirkusu" :D Pokud bych se mohl přimluvit, puč je kibimu na vyfocení, nad těma fotkama by se pak určitě dalo krásně slintat 2 2
yegor Odesláno 4. června 2010 Nahlásit Odesláno 4. června 2010 Gratulujem tak je to trosku ulet ale rozhodne nadherny ulet...na leto sa ta oranzova farba perfektne hodi
little_w Odesláno 4. června 2010 Nahlásit Odesláno 4. června 2010 ja vim, ze cena se nerika, ale pri jakesi orientacni cene 1700usd me docela prekvapil vyrok, ze jsi na hodinky skoro zapomnel. k tehle situaci, tve gracii a nadhledu i k hodinkam samozrejme gratuluji.
robl.7 Odesláno 4. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. června 2010 Děkuji Všem uctivě za gratulace. Kibimu rád zapůjčím na foto. Bude to jistě exclusive , jako ostatně vždy.Ta cena je o to trochu více , ale když se smíříš ze jen tak hned nebudou v čechách , tak opravdu zapomeneš. A moc se už netěšíš.O to větší je to pecka , když je uvidíš.
Messiah Odesláno 4. června 2010 Nahlásit Odesláno 4. června 2010 Miluju tuhle značku!!! Svatosvatě přísahám, že jednou si ty white ensign v červené koupím!!! Nádhera!! Neskutečná gratulace!! Kdepak nějaký Zenithy :-D...
Helex Odesláno 4. června 2010 Nahlásit Odesláno 4. června 2010 Arnoldy jsou moje vysněné a naštěstí dělají i menší kusy. Nádhera!
bandicoot Odesláno 4. června 2010 Nahlásit Odesláno 4. června 2010 Když jsem je viděl, spadla mi brada... nejlepší na nich je, když přes ten silný AR září odlesky růžice a ruček, to nemá chybu - od té doby nějak nemůžu dostat z hlavy kombinaci lesklých hodinek na kaučuku...
sureshot Odesláno 5. června 2010 Nahlásit Odesláno 5. června 2010 pekne KIBI diky! az teraz som si vsimol par detailov. su naozaj zvlastne a pekne
bullitt Odesláno 8. června 2010 Nahlásit Odesláno 8. června 2010 no hej, vazne pekne, gratulujem kibiho galeria ako vzdy excelentna.....ako ti ich prosim ta preniesli v lietadle? v batozine dole, ci v prirucnej? vo velkej by som sa bal poskodenia a v prirucnej by mohli nastat problemy s clom.....
robl.7 Odesláno 8. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. června 2010 no hej, vazne pekne, gratulujem kibiho galeria ako vzdy excelentna.....ako ti ich prosim ta preniesli v lietadle? v batozine dole, ci v prirucnej? vo velkej by som sa bal poskodenia a v prirucnej by mohli nastat problemy s clom..... Děkuji uctivě za gratulaci. Hodinky na ruce přiletěly o 2 dny dříve( manžel sestřenice) než krabice s doklady ( sestřenka ). Případné nepříjemnosti s DPH a clem tak byli minimalizovány.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se