Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jsou super! Děkuji Ti za seznámení se značkou se kterou jsem se dosud nesetkal in natura. A hlavně se připojuji k ostatním se svým obdivem k Tvé Trpělivosti.Ale je pravda ,že svým dětem vždy říkám 'Děti ,nejhezčí je to TĚŠENÍ !

Odesláno

Boze moj,krasne fotky nadhernych hodiniek,gratulujem!!!Asi som sa zamiloval a asi som si aj cvrkol :D .Neprehanam,toto su pre mna jedny z najkrajsich hodiniek vobec :notworthy: ...Paci sa mi na nich uplne vsetko!

Odesláno

Děkuji uctivě za gratulaci. Hodinky na ruce přiletěly o 2 dny dříve( manžel sestřenice) než krabice s doklady ( sestřenka ). :thumbsup_anim: Případné nepříjemnosti s DPH a clem tak byli minimalizovány.

nemas za co, pekne veci treba pochvalit. tak si to mal s tym dovozom prespekulovane, sikovny :smile_anim:

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Tak tyhle jsou přímo úchvatný !!!!! Ne všechny jejich barevný hodinky tak nádherně ladí. Jen škoda, že poslední dobou se výroba těch relativně "levných" nějak utlumuje a přichází na řadu jen ty drahé v klasickém stylu. Zdá se mi, že Eric Loth dává více sil do Grahamu a na Arnold zapomíná. I když zase teď otevřeli nový shop v Číně. A nechceš Kibi nafotit i moje Arnoldy ? :D Mám dojem,že jsi z Černošic ne? Jezdím furt okolo řeky na bajku..

Odesláno

Jo , jo. Dorazila a stále se nemohu nabažit. Skoro zapomínám na ostatní hodinky co mám. A tak to přeci má asi být??

Jinak ještě jednou dík za setkání.

Tak konečně zásilka dorazila :) jsou parádní! Moc gratuluji!

• po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...