Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dneska jsme fotili s kibim, ktere,mu dekuji za fotak, rady i nekolik uprav teto fotky, kterou jsem ale fotil ja :D Koncem tydne zkusim nacvakat neco solo, tak jsem zvedavej co z toho vyleze, treba bude konecne i neco do kalendare :D

post-1304-1276548189,46.jpg

Odesláno
  V 16. 6. 2010 v 15:22, 'yegor' napsal:

nikdy som si nevsimol to dvojite vrubkovanie na ciferniku...utieram si slinky...krane fotky nadherne hodinky a ten kaucuk mnamka :sweatdrop:

Je to videt jenom za urciteho svetla a je to celkem decentni, ale je to prijemny oziveni ;)
Odesláno

Karle diky, to potesi, zatim jen cvakam blbosti a seznamuju se s fotakem, rozhodne to neni zadny umeni ani nic co by stalo za rec, ale uz brzo snad budu mit fotak v ruce a pak zacnu vymyslet neco zajimavejsiho :D Kazdopadne ty Chronomaty jsou celkem fotogenicky :D

Odesláno

Peto diky, vysoky nejsou, maji nejakych decentnich 17mm a v pomeru k pouzdru jsou tak akorat ;) Navic jak jsem se chvili bal toho jak budou vypadat na kaucuku tak jsem spokojenej, vypada to dobre a taky se to prijemne nosi :D

Odesláno
  V 17. 6. 2010 v 10:30, 'spiderer' napsal:

Peto diky, vysoky nejsou, maji nejakych decentnich 17mm a v pomeru k pouzdru jsou tak akorat Posted Image Navic jak jsem se chvili bal toho jak budou vypadat na kaucuku tak jsem spokojenej, vypada to dobre a taky se to prijemne nosi Posted Image

Právě na tom kaučuku se mi moc líbí - vypadaj tak pěkně sportovně.

• Dát hlas 1
Odesláno

Ja ti s tím kaučukem nejak nevím. Obecne se mi kaucuky od B moc líbí - treba Steelfishe nebo Emergency jsou na kaucuku bezkonkurencni. Ale tady mi to trosicku drjne. Prece jen cernej nebo hnedej prosivanej remen nebo nejakej aligator k nim asi sedne lépe.

Odesláno

Franto, ty hodinky na kaucuku maji takovej ryze sportovni look a na zivo to pusobi dobre, ale na kuzi jsou taky vyborny - takovy decentni, uhlazeny.. Verim, ze cernym krokousovi s bilym sitim taky nebudou mit chybu, to mozna casem zase navstivim Ondreje, protoze desitku za ten remen od B nedam :)

Odesláno
  V 17. 6. 2010 v 10:49, 'spiderer' napsal:

Franto, ty hodinky na kaucuku maji takovej ryze sportovni look a na zivo to pusobi dobre, ale na kuzi jsou taky vyborny - takovy decentni, uhlazeny.. Verim, ze cernym krokousovi s bilym sitim taky nebudou mit chybu, to mozna casem zase navstivim Ondreje, protoze desitku za ten remen od B nedam :)

No tak desitka je samozrejme ulet Posted Image Ale mas pravdu, ten sportovnejsi look tam ted je, ale asi mi tam neco drhne, protoze toto nejsou uplne sportovni hodinky. Ten krokous bude nejlepsi!

Odesláno

hele michale parada. koukal jsem se na ne u mrakodrapa ve vlakne a jako fajn ale nenadchly me. tady, nevim jestli je to tou ostrosti proste vypadaji o 100% lepe a byl to super kauf. jsem na ne zvedav v realu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...