spiderer Odesláno 8. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. června 2010 Hele Tome, tohle je na me moc usedle a decentni
spiderer Odesláno 14. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. června 2010 Dneska jsme fotili s kibim, ktere,mu dekuji za fotak, rady i nekolik uprav teto fotky, kterou jsem ale fotil ja Koncem tydne zkusim nacvakat neco solo, tak jsem zvedavej co z toho vyleze, treba bude konecne i neco do kalendare
lib Odesláno 14. června 2010 Nahlásit Odesláno 14. června 2010 (upraveno) Kvalita fotky přímo nedostižná, ale na Kalendář taky musíš mít Objekt. No nic, červenec to třeba spraví. Upraveno 14. června 2010 uživatelem lib
spiderer Odesláno 14. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. června 2010 bjekt je dobrej, jeste trosku poladit kompozici a aranzma a bude to!
spiderer Odesláno 15. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2010 Tak par dalsich cvaku, tentokrat bez stanu a vseho okolo, zatim se pouze seznamujeme, ale hlavni je, ze me to bavi.. jen mam zatim nejak moc odpadu
spiderer Odesláno 16. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2010 Tak jeste dva cvaky na ruce
yegor Odesláno 16. června 2010 Nahlásit Odesláno 16. června 2010 nikdy som si nevsimol to dvojite vrubkovanie na ciferniku...utieram si slinky...krane fotky nadherne hodinky a ten kaucuk mnamka
spiderer Odesláno 16. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2010 V 16. 6. 2010 v 15:22, 'yegor' napsal: nikdy som si nevsimol to dvojite vrubkovanie na ciferniku...utieram si slinky...krane fotky nadherne hodinky a ten kaucuk mnamka Je to videt jenom za urciteho svetla a je to celkem decentni, ale je to prijemny oziveni
yegor Odesláno 16. června 2010 Nahlásit Odesláno 16. června 2010 tak breitling vie zahrat na city detailistom
mrakodrap Odesláno 17. června 2010 Nahlásit Odesláno 17. června 2010 Michale smekám před Tvýma fotkama. Je to parádní pokoukání. 1
spiderer Odesláno 17. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. června 2010 Karle diky, to potesi, zatim jen cvakam blbosti a seznamuju se s fotakem, rozhodne to neni zadny umeni ani nic co by stalo za rec, ale uz brzo snad budu mit fotak v ruce a pak zacnu vymyslet neco zajimavejsiho Kazdopadne ty Chronomaty jsou celkem fotogenicky
Peta-Biker Odesláno 17. června 2010 Nahlásit Odesláno 17. června 2010 Michale, musím říct, že fotky hezký, hodinky taky - jsem překvapen, že z fotek vypadaj nizoučce - žádný vysoký mrchy. 1
spiderer Odesláno 17. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. června 2010 Peto diky, vysoky nejsou, maji nejakych decentnich 17mm a v pomeru k pouzdru jsou tak akorat Navic jak jsem se chvili bal toho jak budou vypadat na kaucuku tak jsem spokojenej, vypada to dobre a taky se to prijemne nosi
Peta-Biker Odesláno 17. června 2010 Nahlásit Odesláno 17. června 2010 V 17. 6. 2010 v 10:30, 'spiderer' napsal: Peto diky, vysoky nejsou, maji nejakych decentnich 17mm a v pomeru k pouzdru jsou tak akorat Navic jak jsem se chvili bal toho jak budou vypadat na kaucuku tak jsem spokojenej, vypada to dobre a taky se to prijemne nosi Právě na tom kaučuku se mi moc líbí - vypadaj tak pěkně sportovně. 1
Frantik Odesláno 17. června 2010 Nahlásit Odesláno 17. června 2010 Ja ti s tím kaučukem nejak nevím. Obecne se mi kaucuky od B moc líbí - treba Steelfishe nebo Emergency jsou na kaucuku bezkonkurencni. Ale tady mi to trosicku drjne. Prece jen cernej nebo hnedej prosivanej remen nebo nejakej aligator k nim asi sedne lépe.
spiderer Odesláno 17. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. června 2010 Franto, ty hodinky na kaucuku maji takovej ryze sportovni look a na zivo to pusobi dobre, ale na kuzi jsou taky vyborny - takovy decentni, uhlazeny.. Verim, ze cernym krokousovi s bilym sitim taky nebudou mit chybu, to mozna casem zase navstivim Ondreje, protoze desitku za ten remen od B nedam
Frantik Odesláno 17. června 2010 Nahlásit Odesláno 17. června 2010 V 17. 6. 2010 v 10:49, 'spiderer' napsal: Franto, ty hodinky na kaucuku maji takovej ryze sportovni look a na zivo to pusobi dobre, ale na kuzi jsou taky vyborny - takovy decentni, uhlazeny.. Verim, ze cernym krokousovi s bilym sitim taky nebudou mit chybu, to mozna casem zase navstivim Ondreje, protoze desitku za ten remen od B nedam No tak desitka je samozrejme ulet Ale mas pravdu, ten sportovnejsi look tam ted je, ale asi mi tam neco drhne, protoze toto nejsou uplne sportovni hodinky. Ten krokous bude nejlepsi!
911 Odesláno 17. června 2010 Nahlásit Odesláno 17. června 2010 hele michale parada. koukal jsem se na ne u mrakodrapa ve vlakne a jako fajn ale nenadchly me. tady, nevim jestli je to tou ostrosti proste vypadaji o 100% lepe a byl to super kauf. jsem na ne zvedav v realu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se