spiderer Odesláno 17. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. června 2010 Chumpus - ony jsou ty hodinky celkem zajimavy v tom, ze z pohledu meho nebo nekde polozene vypadaji skutecne decentne i kdyz lehce okazale, ale kdyz se vidim v zrcadle tak tam ta blejskavost skutecne je dost.. EDIT: Vlastne ani nevim jestli je to dobre nebo spatne
Chumpus Odesláno 17. června 2010 Nahlásit Odesláno 17. června 2010 V 17. 6. 2010 v 20:56, 'spiderer' napsal: EDIT: Vlastne ani nevim jestli je to dobre nebo spatne A neni to jedno? Hlavně že se Ti líbí a že Ti sedí. Mně dneska přišly hodinky a taky jsem celej den přemejšlel jestli mi lidi nebudou říkat že mi jsou moc velký. A pak jsem si řekl - vždyť je to přece jedno
spiderer Odesláno 17. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. června 2010 To ja to zas tak moc neresim, s hodinkama jsem spokojenej a i kdyz se blizi cervenec tak zatim nehledam nic jinyho, to je zatim dobry znameni
XXXfazerXXX Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Odesláno 18. června 2010 snad fsichni jasne vidite rozdil.....moje fotky se diky protekci a nadrzovani do kalendare nedostaly,avsak tyhle si pan moderator jiste snadno protlaci
mrakodrap Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Odesláno 18. června 2010 V 18. 6. 2010 v 10:18, 'xxxxxfazerxxxxx' napsal: snad fsichni jasne vidite rozdil.....moje fotky se diky protekci a nadrzovani do kalendare nedostaly,avsak tyhle si pan moderator jiste snadno protlaci Koukám na to. Fotka dobrá. Ta vyšroubovaná korunka a otočená luneta je správně? To jsi tak chtěl fotit?
XXXfazerXXX Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Odesláno 18. června 2010 V 18. 6. 2010 v 10:23, 'mrakodrap' napsal: Koukám na to. Fotka dobrá. Ta vyšroubovaná korunka a otočená luneta je správně? To jsi tak chtěl fotit? uz sem to nekde psal..ta tecka mi tam sere tak ji mam na treti hodine,kde neni tak hrozna-korunka je venku,aby se vterinovka nehejbala.........Spajdy,delam si prdel,mas paradni hodinky a fotky taky...............nepripoustim zadnou kritiku...ma to ramecek,je to umeni
spiderer Odesláno 18. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2010 Tak jedna trosku abstraktnejsi pro priznivce umeni = nic pro fazera
spiderer Odesláno 18. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2010 Vlastne update kdyz to ma byt to umenie
spiderer Odesláno 18. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2010 V 18. 6. 2010 v 10:18, 'xxxxxfazerxxxxx' napsal: snad fsichni jasne vidite rozdil.....moje fotky se diky protekci a nadrzovani do kalendare nedostaly,avsak tyhle si pan moderator jiste snadno protlaci Tak to vsichni vidi urcite, ne nahodou o tobe koluje nejen na chronomagu fama, ze jses fotobuh Kazdopadne zatimco ty to mas vsechno v ruce a ve voku, tak ja se teprv ucim s fotakem a vubec nevim co chci fotit, ale doufam, ze to nejak zvladnu casem.. kdyztak si vezmu fotak sebou do Varu a udelas seminar o tom co clovek musi udelat pro to, aby to za neco stalo
mrakodrap Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Odesláno 18. června 2010 V 18. 6. 2010 v 12:32, 'spiderer' napsal: Vlastne update kdyz to ma byt to umenie No vidíš, v rámečku to má hnedka štábní kultůru. Ne vážně...Je to pěkný a ten rámeček tomu dost pomůže.
spiderer Odesláno 18. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2010 V 18. 6. 2010 v 12:41, 'mrakodrap' napsal: No vidíš, v rámečku to má hnedka štábní kultůru. Ne vážně...Je to pěkný a ten rámeček tomu dost pomůže. Vsak ja na to casem prijdu co s tim
XXXfazerXXX Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Odesláno 18. června 2010 V 18. 6. 2010 v 12:34, 'spiderer' napsal: Tak to vsichni vidi urcite, ne nahodou o tobe koluje nejen na chronomagu fama, ze jses fotobuh Kazdopadne zatimco ty to mas vsechno v ruce a ve voku, tak ja se teprv ucim s fotakem a vubec nevim co chci fotit, ale doufam, ze to nejak zvladnu casem.. kdyztak si vezmu fotak sebou do Varu a udelas seminar o tom co clovek musi udelat pro to, aby to za neco stalo libi se mi u tebe,ze dokazes v pravou chvilku sklonit hlavu a priznat chybu........nemas li vrozenej talent,jako jini,musis se oprostit od malichernosti v beznem zivote.Nevenuj tolik casu svejm vlasum,nehtum,sourku a hadrikum...vyuzij tento cas k rozvijeni svejch umeleckejch prednosti.Napriklad od te doby,co si necistim chrup,zbude mi denne cca ctrnact minut navic....a kdyz toho omezis vic,budou to hodiny...........fotak sebou netahej.Ja vezmu svuj sest let starej Povrsot a predvedu ti,ze pouze na techniku se nemuzes spolehat
spiderer Odesláno 18. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2010 Hele Dane, takze jestli to chapu spravne, tvoje rada jak se stat lepsim fotografem je "prestat si cistit zuby" ? :lol2:
XXXfazerXXX Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Odesláno 18. června 2010 V 18. 6. 2010 v 13:28, 'spiderer' napsal: Hele Dane, takze jestli to chapu spravne, tvoje rada jak se stat lepsim fotografem je "prestat si cistit zuby" ? :lol2: NO DYK TO POVIDAM A ESTE SE PRESTAN KOUPAT A PRI FOCENI VAZEK ZAPADNES PERFEKTNE DO JEJICH PRIROZENYHO PROSTREDI.......zatim ses nacancanej, jak kdybys chtel fotit tu Hanychovou nebo jak se ten patnik menuje
Pixelator Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Odesláno 18. června 2010 (upraveno) nic v zlom... ale "ramecek" je absolutny grc ... nicis tym inak velmi peknu fotku. Ak ste boli niekedy v galerii na vystave fotografii tak ste si urcite vsetci vsimli ze ziadne fotky nemaju ramik. preco? lebo je zbytocny!... akykolvek ramik narusa podstatu fotky. neviem odkial to vsetci nabrali. hadzat na fotky ramiky. nieco ine je paspart, ale paspart sa pouziva pri obrazoch, kde je potrebne zakryt nedokonaly okraj diela. pri fotografiach ramik nema co robit. peace Upraveno 18. června 2010 uživatelem Pixelator
spiderer Odesláno 18. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2010 V 18. 6. 2010 v 13:36, 'xxxxxfazerxxxxx' napsal: NO DYK TO POVIDAM A ESTE SE PRESTAN KOUPAT A PRI FOCENI VAZEK ZAPADNES PERFEKTNE DO JEJICH PRIROZENYHO PROSTREDI.......zatim ses nacancanej, jak kdybys chtel fotit tu Hanychovou nebo jak se ten patnik menuje A nosi vazky hodinky?
spiderer Odesláno 18. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2010 V 18. 6. 2010 v 13:42, 'Pixelator' napsal: nic v zlom... ale "ramecek" je absolutny grc ... nicis tym inak velmi peknu fotku. Ak ste boli niekedy v galerii na vystave fotografii tak ste si urcite vsetci vsimli ze ziadne fotky nemaju ramik. preco? lebo je zbytocny!... akykolvek ramik narusa podstatu fotky. neviem odkial to vsetci nabrali. hadzat na fotky ramiky. nieco ine je paspart, ale paspart sa pouziva pri obrazoch, kde je potrebne zakryt nedokonaly okraj diela. pri fotografiach ramik nema co robit. peace Ja to moc neresim, ale i na vystavach muzes mit fotky v ramecku, navic jde asi i o to jak to oramovani vypada.. Tohle sem bylo hozeny spis pro legraci ta moje fotka, ale decentni oramovani ji podstatu nenarusi, spis podtrhne.. navic u tehle fotky ani zadna podstata neni, je to jen popisny vycvak
Pixelator Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Odesláno 18. června 2010 (upraveno) V 18. 6. 2010 v 13:50, 'spiderer' napsal: ale decentni oramovani ji podstatu nenarusi, spis podtrhne.. to neznamena ze cierne pozadie s bielym ramikom podtrhne kazdu fotografiu ... v spravnej galerii fotografie vyzeraju takto alebo takto ... ale to len na okraj. som totiz castym navstevnikom galerii aj ked vacsinou uzitkoveho umenia a nie fotografie, ale tebou uvedeny priklad zapada skor do kategorie "amaterske a studentske fotky" ok... uzavrime to ... Upraveno 18. června 2010 uživatelem Pixelator
spiderer Odesláno 18. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2010 Fakt je ten, ze ani tady na chronomagu to neni "Saudkovska" vystavka, takze bych ostatnim nechal trosku volnosti Navic cerne pozadi s bilym ramem se hodi jen pro nektere fotografie, urcite ne pro vsechny, ale to by byla diskuze hodna spise nejakeho foto serveru EDIT: Kazdy si voli oramovani jine, podle toho jak mu to k fotografii sedi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se