Vit Odesláno 28. července 2010 Nahlásit Odesláno 28. července 2010 Zeno Airforce limitka:1. skalis2. little_w3. kibi 4. ram 21 5. Onisan 6. vilembednar7. Z.8. Foundryman 9. Lac1 10. seh111. m01e12.vendy13. skik14. rudolf-949415. Vit
rudolf-9494 Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 Zdravím všechny zúčastněné v této limitce :-) Omluvte mou nedočkavost, jen jsem se chtěl optat, zda nemáte nějaké nové info... Chtěl bych nabídnout i mojí účast/pomoc, ale ta by se limitovala, vzhledem k vašim zkušenostem v oboru, pouze na jazykovou výpomoc - FR, ANGL, RUS... Poptávali jste u výrobce 20-30 ks a zatím máme 15 zájemců. Budeme čekat na doplnění seznamu? Nebo bychom mohli uzavřít počet na 20 ks (věřím, že se ještě někdo přidá) a dále pouze jednat o konkrétních detailech provedení hodinek... Díky za reakci.
Z. Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 Myslím, že další zájemci by se určitě přidali ve chvíli, kdy by se to tady zase rozjelo. Ale bohužel to zatím vázne neznámo kde. Také bych přivítal nějaké nové info...
navi Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 Zeno Airforce limitka:1. skalis2. little_w3. kibi 4. ram 21 5. Onisan 6. vilembednar7. Z.8. Foundryman 9. Lac1 10. seh111. m01e12.vendy13. skik14. rudolf-949415. Vit16. navi
Baker Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 V 25. 8. 2010 v 11:10, 'Z.' napsal: Myslím, že další zájemci by se určitě přidali ve chvíli, kdy by se to tady zase rozjelo. Ale bohužel to zatím vázne neznámo kde. Také bych přivítal nějaké nové info... Je to tak, ja stale vyckavam, co bude.
gougy Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 V 26. 8. 2010 v 18:56, 'Baker' napsal: Je to tak, ja stale vyckavam, co bude. A nejsi sám
skalis Odesláno 10. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 10. září 2010 Panove, mam spatnou a dobrou zpravu. Projekt se Zeno je asi mrtva zalezitost. Se mnou od zacatku nekomunikovali (3 emaily bez odpovedi), s lacim jo, protoze tam mohl drive volat a ne omezovat jen na email. Aktualne se ale nic nedeje a podle meho nazoru o ten projekt nema Zeno zajem, nejsme pro ne potencialnim objemem zakazky zajimavi. Ale... V poslednim zachvatu agonie jsem jeste napsal email Eddiemu z Timefactors, ktery mel kdysi rozpracovany projekt Czech Airforce hodinek. Velmi zhruba jsem mu vylicil situaci s nasi limitkou a s tim, ze spoluprace se Zeno zustala na bodu mrazu a zeptal se ho, jestli v blizke nebo i vzdalenejsi budoucnosti neplanuje oprasit ten svuj stary projekt. Mno a dostal jsem odpoved, ze projekt je opraseny, podklady a vykresy jsou hotove, strojky pripravene, jen zatim nema dostatek penez na zalohy dodavatelum. Ale pry to cele chce rozjet do konce roku! A ted nekolik detailu, o ktere se se mnou podelil (jeste to ani nepsal na svoje forum tz-uk.com, tak je prozatim nikde krome naseho fora neventilujte, prosim). Jeste predesilam, ze design a priprava hodinek je ciste v Eddieho rezii, takze to nebude Chronomag limitka. Myslim si ale, ze to neni nic, co by (alespon mne osobne) branilo do toho jit. Zpocatku se planuje vyroba 200 ks (tusim, ze se po nich nejspis jen zaprasi, takze az se to rozjede, treba bychom mohli u Eddieho zkusit domluvit nejake predrezervace). Hodinky budou osazene strojem AS1130 s rucnim natahem a vterinovkou na pozici "6". U ciselniku a pouzdra byl Eddie tajnusktar a prozradil pouze, ze zobacek na lunete pod sklem bude funkcni - otocny a na dynku bude znak 312. perute RAF. Jinymi slovy se mimodek priblizil nasi predstave, ted jen zbyva pockat si na zbytek. Ja osobne si pockam rad a mam horkeho kandidata na svoje dalsi hodinky, i kdyz to cele asi nebude hned. Je treba pocitat, ze od spusteni projektu k hodinkam na zapesti asi nejaky cas uplyne.
Z. Odesláno 10. září 2010 Nahlásit Odesláno 10. září 2010 Té naší limitky je škoda, ale když o nás nemá Zeno zájem, tak se nedá nic dělat. Pokud by se to rozjelo v Timefactors, tak bych do toho určitě šel. To málo, co o tom zatím Eddie prozradil, vypadá docela slibně. Třeba to nakonec bude lepší než naše původní představa...
gougy Odesláno 10. září 2010 Nahlásit Odesláno 10. září 2010 V 10. 9. 2010 v 10:59, 'Z.' napsal: Té naší limitky je škoda, ale když o nás nemá Zeno zájem, tak se nedá nic dělat. Pokud by se to rozjelo v Timefactors, tak bych do toho určitě šel. To málo, co o tom zatím Eddie prozradil, vypadá docela slibně. Třeba to nakonec bude lepší než naše původní představa... No a když to bude s kvalitou vypadat jako Precista, není problém, hlásím se
jankoxxx Odesláno 10. září 2010 Nahlásit Odesláno 10. září 2010 mal som uz 3 hodiniek od eddieho. vsetky boli velmi dobre spracovane ale hrozne setri na luminiscencii. toto jedine by som mozno povazoval uz dopredu za slabost. uvidime ako to bude v praxi..
Ram 21 Odesláno 10. září 2010 Nahlásit Odesláno 10. září 2010 Díky za info, aspoň víme, na čem jsme. Končíme tedy v ZENO limetce, škoda. Informace o "novém" projektu pojedou v tomhle vláknu? Jo a DÍKY všem, kteří se na původním projektu podíleli.
skalis Odesláno 10. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 10. září 2010 V 10. 9. 2010 v 15:57, 'Arthur N.' napsal: skalis: cena +- pumpička?! díky Jsem zapomnel dopsat. Pokud nepredpokladane nestoupnou naklady, tak by cena mela byt do 300 GBP, coz je taky slusny.
ladmat Odesláno 11. září 2010 Nahlásit Odesláno 11. září 2010 Dobrá zpráva.Mám taky jedny Precisty a jsou v pohodě.
Děda Odesláno 12. září 2010 Nahlásit Odesláno 12. září 2010 když tedy Zena jsou do kytek tak toto by byl vzkutku zajímavý projekt. Budu se zájmem sledovat jaožto potenciální zájemce.
rudolf-9494 Odesláno 13. září 2010 Nahlásit Odesláno 13. září 2010 Všechno zlé je pro něco dobré ... Určitě do toho jdu s vámi! Poprosím pouze o info, zda bude založeno nové vlákno, nebo se bude pokračovat zde.
skalis Odesláno 4. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 Prvni vlastovka, zda se (ale mozna jsem jeste neco prehledl, na tz-uk jsem jen mrkl)... KLIK
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se