Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak zdravím, po prečítaní Vašich názorov na kúpu hodiniek Candino som aj ja dospel k rozhodnutiu že si račej našetrím a kúpim niečo poriadne. Hodinky chcem nosiť do roboty (k obleku) ale aj na bežné nosenie k tričku a tak, taká športová elegancia, proste univerzálne. Konkrétne som sa rozhodol pre značku ORIS a zúžil som výber na tieto modely:

Williams F1 Team skeleton engine date - photo

Williams F1 Team day date 2008 - photo

Williams F1 team day date 2004 - photo

Divers Titan 'C' Small Second Date - photo

Divers Titan date - photo

BC4 Small Second Pointer Day - photo

Big crown pointer date 2009 - photo

Flight Timer II - photo

tak mi skúste teda poradiť. Neskôr pridám aj fotky keď si ich vyskúšam.

Ďík.

Odesláno

Dnes jsem o tom psal už v jiném vlákně. Hodně se mi libí potápky s keramickou lunetou, čili verze "C". Proto bych je také upřednostnil před modelem "Titan Date". Jinak přímo s korunkou na ORIS potápkách se dobře manipuluje.

Odesláno

Ja som za BC4 Small Second Pointer Day a este sa mi pacia Flight Timer ....podla mna si sa dobre rozhodol,ze rozmyslas nad ORIS-kami. Pomer ceny a vykonu je velmi dobry :)

Odesláno

Pozrel som ich tie su tiež v phoode len skôr by som bral tie titanove a 44mm lebo predsa len je to poznať na tej váhe. A si ich aj niekde skúšal?

Zkoušel jsem si 44 mm a byly malé (mám ruku 19,5 cm). Sice 44 vypadá hodně, ale mají zvláštní tvar pouzdra, k lunetě se zužují a působí menší, než skutečně jsou. A musí to být ocel, aby byly na ruce pořádně cejtit :thumbsup_anim:

To maji byt ty "levne" potapky na leto? :clap:

Ne, spíš nějaké ty "skorodefinitivní"... ;)
Odesláno
to radeno: len dodam, mam zapastie 17.5cm a skusal som si na ruke Oris Regulateur so 44mm puzdrom. Dlzkou noziciek od hornych k dolnym sedeli perfekto, sudkovity tvar smerom k ciferniku vsak to cele na mna posobilo mensim dojmom. Na to, ze Regulateur je odlisny samostatnou hodinovkou, minutovkou a sekundovkou zdalo sa mi to namackane...ale ok, vec zvyku odpoctu casu a ani tento model vo vybere nemas, len pre predstavu k velkosti puzdra...Na WUS sa mozes docitat, ze kvoli tomu specifickeho tvaru niektori(zapastie od 17.5cm) preferuju uz 47mm velkost a pocitovo tak vyzeraju ako 44ky. Toto fakt treba osobne odskusat.
Odesláno

Mě se zdají z toho výběru k obleku vhodné v podstatě jenom Big crown pointer date 2009, i když třeba Williams F1 team day date 2004 by taky šel, mají-li být trochu sportovní. Hlavně bych ale vynechal ty potápky s červenou částí lunety.

Odesláno

to Z. : ano tie big crowny su veľmi dobré len neviem že či by sa to hodilo aj k tričku proste take športove, ja som skôr uvažoval najviac nad tými Skeletonmi tie su naživo perfektné.

to Lapierre: chronografy nechcem ani nemôžem chcieť pretože je to už drahšie.

Postupom času pridam aj fotky ako ktoré vyzerajú na ruke aby ste vedeli lepšie poradiť lebo mam chudšiu ruku.

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

to radeno: ak si, alebo budes mat cesto do Kosic, zastav sa v Carrefour v DiamondPoint, ma tam par Orisov a naposled ked som tam bol, asi pred dvoma tyzdnami, mal aj letecke s "bradavicou" tou velkou korunkou na lezato, otaca sa nim, inak super pohodlne, vnutorna luneta. Realne su velmi pekne!Ale aj cena tomu zodpoveda. Ono k obleku+sport look fakt asi je lepsi univerzalnejsi model.

Edit: napadol ma este model Sportsman_Day_Date, WR100M, puzdro 42mm. Mozno trochu fadne? hm, na mna posobia cisto, jednoznacne. Uz sa tu v nejakom vlakne objavili. Su aj v kombinacii s kaucukom, luneta je tmava a cifer svetly a pod.

zdroj: jurawatches.com.

post-6829-1276013781,04.jpg

Upraveno uživatelem StanoBare
Odesláno

Áno tie divery titan "c" small second date su pekné len neviem že ako by sa hodili ku košeli a tiež nemam nejakú extra širokú ruku tak či by to nevyzeralo blbo. U tých Big crown pointer date 2009 zas niesom istý či by sa hodili aj ku "teplákom". Pre mńa je taký rozumný kompromis Williams F1 team skeleton engine date.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...