mechano Odesláno 20. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2007 body3 napsal: Otvírací doba je od 8 do 18 hodin. V týdnu po domluvě a o víkendu je lépe ověřit jestli je volno, jinak je možno přijet. Není možno si půjčit zbraně, nemají je ale dovedou zajistit střelivo. Spolumajitel má zároveň obchod. Je to 100 m střelnice, tak není problém s jakoukoli ráží, v tom to omezeno není, už mě tam pustili i s .458 W. Teď jsem na tom s časem dost špatně, na stará kolena si dělám VŠ ale za pár týdnů bude po zkouškovém období a udělá se volněji. Já jsem hňup , špatně jsem pochopil údaj že "máš puškovou 500m". Myslel jsem že je tak dlouhá a to by se hodilo na vyzkoušení třeba Dragunova nebo Rubina. Na stovku to mám podstatně blíž i když takový setkání se střílením by nebylo špatný. Ještě zvědavost : jakou máš .458 ?
emka Odesláno 20. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2007 Snow: je to neco uplne jineho nez sportovni karate :-) Gilius: Shotokan (ovsem v ramci tradicniho k.) u Lukase Rendla (Praha)
Gilius Odesláno 20. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2007 ...to je taky pod Nishiamou????...teď zrovna nevím.....
Gilius Odesláno 20. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2007 ...no,Funakoshi.....Nishiama zaštiťuje i Fudokan.....ale je to šikula.....
PEtrS Odesláno 21. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2007 Klasická ČB fotografie (temná komora) Když se vám pod rukama vyloupne fotka - to je panečku paráda
Ruhar Odesláno 21. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2007 Od října do prosince ryby - dravci, v zimě (ne letos) lyže
body3 Odesláno 22. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2007 Mám .458 Winchester magnum, kulová kozlice. Střelnice na 5000 m je u Mostu také, ale patří vězeňské službě a je problém se na ní dostat. Za totáče to bylo snažší, to patříla milici )
mechano Odesláno 22. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2007 body3 napsal: Mám .458 Winchester magnum, kulová kozlice. Střelnice na 5000 m je u Mostu také, ale patří vězeňské službě a je problém se na ní dostat. Za totáče to bylo snažší, to patříla milici ) Souhlasím , tady je to némlich to samý. A ta puška je co ? Já mám jen zbojováckou opakovačku .
body3 Odesláno 22. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2007 Já mám vše z ruska, jsou to nezničitelný zbraně, jen tohle je vyjímka, je to Winchester. Zpracování na perfektní úrovni, ale není to zdaleka tak blbuvzdorný jak ruský zbraně. Já ji nekupoval, já ji zdědil, normálně bych si takovouhle ráži do evropy nekoupil. Na lov mám 30-06 a na střelnici .22 LR. Tohle je spíš kousek na zeď a párkrát do roka ji udělám radost a vezmu ji ven )
seaman Odesláno 27. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2007 Kava a vsetko okolo toho, som skratka gurman a narocny konzument dobrej kavy, teraz ma zacalo chytat zbieranie roznych artefaktov okolo kavy. ...takze, keby ste niekto doma nasiel nejake stare kavovary, mlynceky...
Návštěvník tolja Odesláno 29. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2007 Dříve tenis,teď squash-ale s hodinkami na ruce nedoporučuji. =D
fofrak Odesláno 8. září 2007 Nahlásit Odesláno 8. září 2007 Dali napsal: Co tak nejčastěji nalézáš, kromě hustě rozesetých sestřelených letadel? S úchylkou typu latex bych to opravdu nesrovnával Dá se nájít lecos kromě mincí a různých kovových ozdob a předmětů, nábojnic atd., ale především je tato záliba o studiu historie, zaniklých obcí, cest, bitev... Určitě to není o bohatnutí, jak se může na první pohled zdát. To se dá zařídit daleko snadněji. Přísahám, že na hodinky si tím opravdu nevydělávám. Zdravím kolegu mrcasníka ! Neboj, nejsi tu sám
fofrak Odesláno 8. září 2007 Nahlásit Odesláno 8. září 2007 Tak moje ostatní úchylky jsou motorky, nože, elektronika všeho druhu, již zmíněné mrcasení ( tj. to běhání s detíkem ) rybařina je v útlumu a hlavně v letních měsících viz foto
vana Odesláno 8. září 2007 Nahlásit Odesláno 8. září 2007 Taky mám pár věcí, které by se daly nazvat úchylkou: Jsem vášnivý posluchač tzv. vážné hudby, mám rád hlavně modernu - Martinů, Stravinskij, Prokofjev, Ravel, Debussy i soudobou - Zdeněk Lukáš, Novák, Mácha, ale třeba i Brahmse můžu, no asi je nevyjmenuju. Je tu taky někdo takovej? K týhle muzice mě taky přivedlo asi to, že hraju už 11 let na klavír. Další úchylka je ježdění na jednokolce, je to fakt paráda, ta rovnováha...Eště mam rád čaje a sbírám známky.
Jaem Odesláno 8. září 2007 Nahlásit Odesláno 8. září 2007 Po dost neprijemnom uraze som sa musel vzdat skoro vsetkych telesnych aktivit (jazda na koni, tenis, lyze, bicykel...), ale o to mam viac casu na najvacsiu zalubu - knihy. Tie su u mna v byte a na chate vsade Esteze uz je dostatok e-bookov, PDA mam so sebou vzdy a vsade, tym padom aj slusnu zasobu knih. No a v poslednej dobe ma zacal zaujimat Bond, James Bond. Zacalo to nenapadne - malou knizkou Dr.No z antiqariatu, potom RC model BMW Z3 (povodne kupeny pre synovca, ale kedze pri "testovacej jazde" po byte sme ho s kamosmi trocha natukli , tak dostal hodnotnu knihu). Neskor na policku pribudli model Aston Martin Vanquish a airsoftovy Walther P99, manzetove gombiky a pred mesiacom Omega Seamaster. Zaklincoval som to vcera objednavkou kufrika so vsetkymi filmami, vratane bonusov (42 ks DVD).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se