Přejít na obsah

Co je to za PRIMky ?

Doporučené příspěvky

Ty indexy jsou svítící? Taky by to mohl byt nejakej bastl ta korunka se mi moc nezda. Hodinky pusobi jako WR ale podle korunky asi nebudou a nebo neni puvodni.

Indexi asi mají na sobě lumi vrstvu, ale slaboučkou, ručičky taky, každopádně zatim nesvítí, zkusim je nechat delší dobou pod světlem. Luneta je myslím hliníková, alespoň tak působí. Korunka se mi zdá že neni původní, je menší a přes výstupky jde špatně natahovat. A zajímavý taky je, že sklíčko je plochý a nejsem si jist jestli není skleněné, nezdá se mi jako plast. Ciferní každopádně na bastl nevypadá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Indexi asi mají na sobě lumi vrstvu, ale slaboučkou, ručičky taky, každopádně zatim nesvítí, zkusim je nechat delší dobou pod světlem. Luneta je myslím hliníková, alespoň tak působí. Korunka se mi zdá že neni původní, je menší a přes výstupky jde špatně natahovat. A zajímavý taky je, že sklíčko je plochý a nejsem si jist jestli není skleněné, nezdá se mi jako plast. Ciferní každopádně na bastl nevypadá.

Tyhle mají minerální sklo a korunka je z kdovíčeho, ale měla by tam pasovat z PS.2.
Odkaz ke komentáři

Jsou to mechaniky, ale nevim jestli to nebude fakt ta čína, nabízí je za 950,- to se mi zdá moc.

Mechaniky jsou jasné, jen jsem dodával, že se v tomhle provedení dělaly hodně quartz. A cena - dneska lidi nevědí kam s penězma a platí horentní sumy, ale podle mého je polovina tak akorát. Ale to je taky trochu ovlivněno i tím, že mně tyhle už neberou.
Odkaz ke komentáři

Mechaniky jsou jasné, jen jsem dodával, že se v tomhle provedení dělaly hodně quartz. A cena - dneska lidi nevědí kam s penězma a platí horentní sumy, ale podle mého je polovina tak akorát. Ale to je taky trochu ovlivněno i tím, že mně tyhle už neberou.

Kdyby to byla ta 64 jak píšeš, tak bych je asi vzal i za tuhle cenu. Nebude to asi hodinář a chtít po něm aby otevřel nožem šroubovací dýnko, by pro hodinky nemuselo dopadnout dobře:-). Nu což, počkám. Díky.

Odkaz ke komentáři

Podle formátu čísel datového věnce je to Čína, ZJS.

Hodinky to jinak nejsou ošklivé, kdyby je Elton vyráběl o 10 let dřív s originál kalibry, možná by vše bylo jinak :)

Souhlasím, jsou docela zajímavý. Napadá mě proč vlastně Elton v devadesátých letech začal montovat do hodinek čínu a nezůstal u svých kalibrů? Samozřejmě kromě toho, že čínské strojky byli zřejmě levnější.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...