Churchill Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Odesláno 9. června 2010 Zdravím, v neděli jsem si pořídil svoje první Hamiltony. V Details na Pankráci v Arkádách mají na všechny modely 30% slevu. Vyprodávají bo Details zavírá.Až se mi uzdraví foťák, šoupnu fotky do chlubírny :-)
obrbobr Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Odesláno 29. června 2010 V 9. 6. 2010 v 10:41, 'Churchill' napsal: Zdravím, v neděli jsem si pořídil svoje první Hamiltony. V Details na Pankráci v Arkádách mají na všechny modely 30% slevu. Vyprodávají bo Details zavírá. Až se mi uzdraví foťák, šoupnu fotky do chlubírny :-) Details nezavírá na Pankráci, ale na Václaváku už nejsou. Škoda, bylo to pěkné pokoukání, když šel člověk kolem:crying_anim: Mimochodem, cos koupil. Doufám, že to nejsi Ty, kterej mi vyfouk Khaki Conservation ...
mocl Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Odesláno 29. června 2010 Už jsou všechny pryč? Škoda, přeškoda!
tiboon Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Odesláno 29. června 2010 V 29. 6. 2010 v 10:00, 'obrbobr' napsal: Details nezavírá na Pankráci, ale na Václaváku už nejsou. Škoda, bylo to pěkné pokoukání, když šel člověk kolem:crying_anim: Mimochodem, cos koupil. Doufám, že to nejsi Ty, kterej mi vyfouk Khaki Conservation ... obavam se, ze ano, ve vlakne o lumi hamiltonu psal jak sviti naprd mimochodem jediny co se jeste da koupit je v arkadach, a ze skladu uz nikdo asi nic nevynda ackoliv skladem jeste dost hodinek maji. asi top co momentalne maji na krame jsou jazzmastry chrona 42mm zlate a klasika steel (na krokousi) cena za steel verzi po sleve 27k
Yen.da Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Odesláno 30. června 2010 Jazzmastery Chrono chci už dlouho. Koukám převážně na ebay. Asi se zaběhnu na Arkády podívat.. Nevíte někdo na kolik tam vyjdou klasický chrona s černym ciferníkem na krokouši?
obrbobr Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Odesláno 30. června 2010 V 30. 6. 2010 v 7:49, 'Yen.da' napsal: Jazzmastery Chrono chci už dlouho. Koukám převážně na ebay. Asi se zaběhnu na Arkády podívat.. Nevíte někdo na kolik tam vyjdou klasický chrona s černym ciferníkem na krokouši? Koukni se na cenu v hibernii a odečti slevu 30%
obrbobr Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Odesláno 30. června 2010 V 29. 6. 2010 v 18:01, 'tiboon' napsal: obavam se, ze ano, ve vlakne o lumi hamiltonu psal jak sviti naprd mimochodem jediny co se jeste da koupit je v arkadach, a ze skladu uz nikdo asi nic nevynda ackoliv skladem jeste dost hodinek maji. asi top co momentalne maji na krame jsou jazzmastry chrona 42mm zlate a klasika steel (na krokousi) cena za steel verzi po sleve 27k jj, jsou to oni. Vypadaj fakt suprově i s timhle řemenem. Otazka je jak bude praktický - asi moc ne. Já ne ně čekám (ebay), ale s tím hnědým řemenem. Pro jistotu jsem objednal řemen od Kubsona a ten je taky super. Potom zašlu foto.
Churchill Odesláno 3. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. srpna 2010 (upraveno) V 29. 6. 2010 v 10:00, 'obrbobr' napsal: Details nezavírá na Pankráci, ale na Václaváku už nejsou. Škoda, bylo to pěkné pokoukání, když šel člověk kolem:crying_anim: Mimochodem, cos koupil. Doufám, že to nejsi Ty, kterej mi vyfouk Khaki Conservation ... Jojo, jeden pátek jsem je obhlížel, ale ještě jsem to vydržel. Ale jenom do pondělí Ale i přes tu příšernou lumi jsou moc fajn a mám z nich cestovatelské hodinky V 29. 6. 2010 v 18:01, 'tiboon' napsal: obavam se, ze ano, ve vlakne o lumi hamiltonu psal jak sviti naprd Dobrej postřeh Edit: jedna rychlá fotečka mobilem. Černý řemen je od Simona Upraveno 3. srpna 2010 uživatelem Churchill 1
little_w Odesláno 3. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2010 V 3. 8. 2010 v 12:46, 'Churchill' napsal: Jojo, jeden pátek jsem je obhlížel, ale ještě jsem to vydržel. Ale jenom do pondělí Ale i přes tu příšernou lumi jsou moc fajn a mám z nich cestovatelské hodinky gratuluji. muzu se indiskretne zeptat na kolik vysly? ja jen ze minuly tyden tady v anglii byl za mnou kamarad, slovo dalo slovo, vzal jsem ho do hodinarstvi a zamiloval se do nich (Khaki Conservation). kdyz mu prodavac vybalil cenu, tak nevahal a odsud odjizdel s novyma hodinkama. tak me jen zajima, jestli je to nahoda nebo jestli Hamilton mel nejake dny globalnich slev nebo co. diky.
saida Odesláno 3. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2010 Gratuluji k výhodnému kupu velice pěkných hodinek.Hamilton mě moc nebere ,ale tyhle jsou fakt super!
Churchill Odesláno 3. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. srpna 2010 (upraveno) V 3. 8. 2010 v 14:03, 'little_w' napsal: gratuluji. muzu se indiskretne zeptat na kolik vysly? ja jen ze minuly tyden tady v anglii byl za mnou kamarad, slovo dalo slovo, vzal jsem ho do hodinarstvi a zamiloval se do nich (Khaki Conservation). kdyz mu prodavac vybalil cenu, tak nevahal a odsud odjizdel s novyma hodinkama. tak me jen zajima, jestli je to nahoda nebo jestli Hamilton mel nejake dny globalnich slev nebo co. diky. Můžeš, vyšly mě na 15.800 takže je jasný, že jsem je tam nemohl nechat Edit: Jestli jsem prodavačku pochopil dobře, tak slevu měli pouze v Details bo zavírali všechny prodejny kromě Arkád ... Upraveno 3. srpna 2010 uživatelem Churchill
mmako Odesláno 4. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2010 Slevu začli v Details ve všch pobočkách jako akci, která měla trvat do konce května. To jsem tam vletěl pro X-Coptery :-) Následně ji protáhli do konce června - a díky událostem, které jsou tu už popsané, začali zároveň zavírat prodejny kromě Pankráce. Také začali na Pankrác stahovat to, co ještě leželo na ostatních prodejnách z produkce Hamilton, Tissor, Swatch atp. a slevu nastavili jako časově neomezenou....
Zibesoni Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2010 Včera jsem šel okolo a prodejna už neexistuje .....
little_w Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2010 V 3. 8. 2010 v 17:47, 'Churchill' napsal: Můžeš, vyšly mě na 15.800 takže je jasný, že jsem je tam nemohl nechat Edit: Jestli jsem prodavačku pochopil dobře, tak slevu měli pouze v Details bo zavírali všechny prodejny kromě Arkád ... diky za info. ten muj kamarad teda muze byt taky spokojenej. puvodni cena 800 liber, slevneno na 420 liber. a jeste jsem dostal kupon na slevu 100 liber pri nakupu cehokoliv nad 300 liber
Kuku Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2010 Pánové kde se dá koupit ocelový tah na X-Windy když už prodejce v ČR skončíl? Díky....
IvanP Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 Ahoj lidi, má někdo nějaký nápad kde by se dalo v Praze podívat na Hamiltony X-wind? Byl jsem na Václaváku i v Arkádách na Pankráci a ani jedna prodejna už nefunguje... Díky za nápady.
obrbobr Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 V 16. 8. 2010 v 16:34, 'Kuku' napsal: Pánové kde se dá koupit ocelový tah na X-Windy když už prodejce v ČR skončíl? Díky.... zkus Hibernii v Holešovicích V 17. 8. 2010 v 18:42, 'IvanP' napsal: Ahoj lidi, má někdo nějaký nápad kde by se dalo v Praze podívat na Hamiltony X-wind? Byl jsem na Václaváku i v Arkádách na Pankráci a ani jedna prodejna už nefunguje... Díky za nápady. stejná odpověď jako pro IvanP
Potkan Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2011 Dnes jsem byl velmi mile překvapen, když jsem náhodou objevil prodejnu Details v Olomoucké Ostružnické ulici (vchod hned na rohu u horního náměstí). Tato prodejna má s dřívějším Details (Hibernia) společné jen jméno. Sortiment mají na Olomoucké poměry opravdu dost bohatý! Poměrně velké množství modelů od Hamiltonu (nyní se slevou 30% !), Tag Heuer, Longines, Tissot (nyní se slevou 30% !), Certina a další. Hodně mě to překvapilo, protože jsem do teď myslel, že v Olomouci nic lepšího než Maurice Lacroix v Globusu nenajdu a ono ejhle. Přímo v centru města už rok a půl tyhle poklady a nikdo o nich neví. Paní v prodejně byla příjemná, vstřícná, zjistit cokoliv nebyl problém (na rozdíl od zmíněné prodejny v Globusu, kde si člověk připadá spíše prodejci na obtíž). Takže jsem se s vámi chtěl podělit o tuto zkušenost a zároveň upozornit na slevy, které by měly být snad jen do konce ledna (nenašel jsem vlákno co kde za kolik, tak jsem to hodil sem).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se