Přejít na obsah

WC 2010?  

86 hlasů

1. 1. Kdo vyhraje na WC 2010?

• KLDR
      11
    • Argentina
      16
    • Anglie
      2
    • Francie
      0
    • Německo
      16
    • Španělsko
      7
    • Mexico
      1
    • Brazílie
      11
    • Itálie
      2
    • Nizozemsko
      10
    • někdo jiný
      10

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

Říkáš,"Vsak to nikdo nevyvraci ze hrali hovno. " A kde a kdy jsi to zde od SS četl?

Hele me to je vlastne u zadku. Za chvili hraje me oblibene spanelsko tak se snad bude na co divat.

Jen se mi zdalo , ze moc tlacis na pilu - ale do toho mi nic neni.

A vyraz "SS" ani neznam - sice to ma Fazer na odznaku a kosili ale to bude asi malinko neco jinyho.......

Odesláno

Hele me to je vlastne u zadku. Za chvili hraje me oblibene spanelsko tak se snad bude na co divat.

Jen se mi zdalo , ze moc tlacis na pilu - ale do toho mi nic neni.

A vyraz "SS" ani neznam - sice to ma Fazer na odznaku a kosili ale to bude asi malinko neco jinyho.......

To jsou členové, Slovač Semsa, někde to tu v zábavě je .
  • Hlasovat proti 3
Odesláno

Říkáš,"Vsak to nikdo nevyvraci ze hrali hovno. " A kde a kdy jsi to zde od SS četl?

A kde si cital opak? Inak taketo hovadiny by som skor ocakaval na strankach ako profutbal.sk, tu ma to dost prekvapuje.
Odesláno

prosim nereagujte zbytocne na prispevky od HonzuX, evidentne nemoze prekusnut nasu ucast na MS. Osobne som aj vyssie pisal,ze hrali hovno tak ako to povedal aj Hamsik,tak ako si to uvedomuje aj trener,a hraci,ale co s tym uz spravia ? Naco to budeme stale dokola spominat ? Preco sa skor nespomina muzstvo Anglicka, ktore tiez velmi neexcelovalo,alebo Francuzska,ktori su na vypadnutie ? Asi v tom bude nieco osobne,ze a nie len o MS, mam pravdu HonzaX ? :) Podla mna sme hrali dedinsky futbal proti Paraguay, velke hviezdy ako Hamsik nebolo na travniku ani vidiet,jedine Weiss mladsi, ale na co su dobre finticky,ked chlapci ani nevedia poriadne prihrat a dostat sa do utoku a vystrelia jednu strelu na branu ? :D Ale teraz sa aj tak ludia zas sustredia na zapas s Talianskom, moze to byt prekvapenim,ako aj ine zapasy na MS. Osobne verim,ze vyhrame, predpokladam vsak, ze prehrame :D Ale budem im velmi drzat palce :) A o tom to je. Sport ma byt o zabave hlavne, to si vela ludi neuvedomuje a popri sporte sa zbytocne vyhrocuje situacia, ci uz priamo v hladisku alebo v takychto diskusiach. Howgh

Odesláno

To Benne , v noci nemůžu spát jak mi to štve , že tam neděláme ostudu jako Vaše mužstvo . Docela žertovná je představa jak trenér Bílek nadává žurnalistům . 25 hodin po skončení utkání se tu objevil první z Vás . V KLDR hráli mrtvého brouka jen 17 hodin. Přece jen máte lepší informace, tak jsem čekal Vaše hodnocení . No moc jsem se nedočkal .Zřejmě máte jiný pohled než já. Nevěděl jsem , že ve fotbale platí motto OH, není důležité vyhrát ale zúčastnit se . :argue:

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 4
Odesláno (upraveno)

Pánové,že vás to baví.Myslím že ohledně fotbalu si tady nemáme co vyčítat.Kluci slovenský hrajou jak připosraný a ti naši moulové se tam ani nedostali.Snad jediný pozitivum vydím v tom že do kasy fotbalového svazu půjdou nějaké chechtáky.Vžtyď naši tu brečeli o kolik příjdou.

Jinak jsem tipoval HOLAND na majstra.

Upraveno uživatelem vraby
Odesláno (upraveno)

Netušil jsem, že Slováci ten zasloužený výbuch ponesou tak těžce, ale mám z toho neskrývanou legraci, zvlášť, když u toho tentokrát naštěstí nemusíme bejt i my, přesně, jak píše HonzaX :D :D Je ovšem pravděpodobné, že by ta naše partička byla mezinárodně ceněným maškarním příspěvkem do zábavní úrovně šampionátu, kam se hrabe Slovensko i Francie dohromady. :D :D

Proč jsou Slováci tak rozmrzelí a frustrovaní i tady na fóru ? Co vlastně čekali a vždyť ještě můžou postoupit - moc bych jim to přál! Nebylo by chytřejší bojovat sami se sebou, jako čeští mistři ?? (amatérský překlad: zkurvený čehůnský kokoti s tým zasratým šťastíčkom):D :D

Upraveno uživatelem cigi
  • Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno (upraveno)

No, myslím že na Frantíky letos nikdo nemá :D.

Čekám jen, kdy férově přiznaj, že mají v mančaftu rasové potíže, co jsem mrknul na ta videa, jak se hádaj a metaj akreditacema, bylo patrný, jak se houfujou do partiček, co spolu hovoří..... bohužel.

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

Netušil jsem, že Slováci ten zasloužený výbuch ponesou tak těžce, ale mám z toho neskrývanou legraci, zvlášť, když u toho tentokrát naštěstí nemusíme bejt i my, přesně, jak píše HonzaX :D :D Je ovšem pravděpodobné, že by ta naše partička byla mezinárodně ceněným maškarním příspěvkem do zábavní úrovně šampionátu, kam se hrabe Slovensko i Francie dohromady. :D :D

Proč jsou Slováci tak rozmrzelí a frustrovaní i tady na fóru ? Co vlastně čekali a vždyť ještě můžou postoupit - moc bych jim to přál! Nebylo by chytřejší bojovat sami se sebou, jako čeští mistři ?? (amatérský překlad: zkurvený čehůnský kokoti s tým zasratým šťastíčkom):D :D

Nevsimol som si, ze by sme boli "tak rozmrzelí a frustrovaní i tady na fóru". Zatial to riesite len ty a xyhonza :-) Mne ako fanusikovi vadia ich vykony, vysledky som necakal svetoborne, ale snahu ano. Ale vypisovat tu o tom, ze hrame na hovno a ze trener je na nervy nemame preco. Je to len strata casu.
  • Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno (upraveno)

To se Zizou mě nenapadlo :D :D to by fakt asi jediný pomohlo, no já myslím, že Ribéry už to zkusil někde v autobuse :D :D Dneska už jsem četl dalekosáhlé závěry francouzských politologů, filozofů, sociologů, intelektuálů ...... trochu moc zevšeobecňující na partičku nedospělejch nevzdělanejch cápků zjevně naprosto odtržených od reality.

shag - tak ten čas tak frustrovaně neztrácej, a nečti to :D hrajete tuhu a děláte ostudu a nás to prostě baví, a taky neskrýváme uspokojení, že tentokrát jste to vzali za nás - a vedete si dobře - respektuj to, prosím :D :D

Upraveno uživatelem cigi
  • Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

Proč jsou Slováci tak rozmrzelí a frustrovaní i tady na fóru ?

Co jsou tohle za kecy, s prominutím? Třeba je fotbal nezajímá, nemají potřebu se tu svěřovat se svými myšlenkami, nebo já nevím co... Proč by tu proboha měli něco psát??? Mě osobně je fotbal úplně ukradený, jsem rád, že se zápasy konají v časech, kdy mi neblokují další pořady a zde píšu jen proto, že se divím, jak může někdo tuhle "zábavu" tak prožívat. Vždyť existuje i něco jiného než fotbal... :wallbash:

• Dát hlas 3
  • Hlasovat proti 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...