Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim.

Pred asi tyzdnom som tu pisal, ze si chcem kupit nejake hodinky - uz som si nasiel aspon znacku... VOSTOK EUROPE, len teraz neviem aky model. Teraz neviem, ci si kupit lacnejsi model na kovovom tahu, alebo nejaky drahsi model na kozi (alebo na com to su)... Tak by som potreboval poradit teraz s tymto - co by bolo vyhodnejsie...

Dakujem

Odesláno

Já jsem si po vstupu na Chronomag jako první automaty kupoval z druhé ruky Vostok Europe K-3 Submarine. Měl jsem je asi čtyři měsíce a maximální spokojennost :smile_anim: Doporučoval bych je na tahu a řemen si dokoupit/nechat udělat.

Odesláno

Mám je cca pět a půl roku a za tu dobu jsem musel dvakrát měnit korunku kvůli strhlému závitu (asi). Nevím, jestli to je moc, ale příště si asi koupím něco lepčejšího.

Odesláno

Mám je cca pět a půl roku a za tu dobu jsem musel dvakrát měnit korunku kvůli strhlému závitu (asi). Nevím, jestli to je moc, ale příště si asi koupím něco lepčejšího.

Ako mne sa tato znacka celkom dost paci - hlavne sa rozhodujem medzi K-3 a N1 (ich dizajn ma dostal)... Zajtra si ich oidem kuknut ako to bude vyzerat na mojej ruke - nechcem kupovat len podla fotky na nete... Mam pocit ze mi ich nevyhovoria ani Tvoje negativne skusenosti s korunkou... A este jeden dotaz tu mam - aky je rozdiel medzi jednotlivymi kalibrami tychto modelov (2432 - K-3 verzus 2426 - N1)???

DAKUJEM

Odesláno

A este jeden dotaz tu mam - aky je rozdiel medzi jednotlivymi kalibrami tychto modelov (2432 - K-3 verzus 2426 - N1)???

Bohužel netuším, pohledej na netu :)
Odesláno

A mam na vas jednu prosbu/otazku - da sa na nich (k-3) zohnat nejaky neoprenovy (pripadne kaucukovy) remen - ak ano, kde napr??? Mate nieco take na nich vyskusane???

DAKUJEM

Odesláno

Uz mi je to sumafuk - uz mam K-3 na ocelovom tahu a su vazne super :thumbsup_anim:

ja som sa tiež rozhodoval medzi týmito dvoma modelmi nakoniec som si však zvolil N1-cky tiez su super.

• po měsících...
Odesláno

ja som sa tiež rozhodoval medzi týmito dvoma modelmi nakoniec som si však zvolil N1-cky tiez su super.

Ked sa mozem opytat, kde si ich kupoval??? V MI??? Hladam, ci ich niekde v MI predavaju... :crying_anim02: Chcem totiz na svoje K-3-ky silikonovy remen... :smile_anim:
Odesláno

Jak silnej řemen?(rozteč u nožiček)Hledal jsem ,ale nikde nic.

Že by 21mm?

K-3-ky majy roztec u noziciek 20mm... tak hladam nejaky silikon so sponou - kludne poradte aj neoriginal...

DAKUJEM

Odesláno (upraveno)

K-3-ky majy roztec u noziciek 20mm... tak hladam nejaky silikon so sponou - kludne poradte aj neoriginal...

DAKUJEM

Tadymají u některých psáno 21.Tak 20 jak píšeš.

Kdyby to bylo 21 tak tam raději nacpu 22 silikon řemen.

Upraveno uživatelem vraby
Odesláno (upraveno)

Dakujem. Uz som aj pisal na ofiko dealera na SVK a ze to vyjde 14 ecok a 3 ecka doprava... tak asik objednam, len by som to potreboval vidiet nazivo, ako to bude vyzerat - ktoru farbu k ciernemu ciferniku... Rozmyslal som aj nad oranzovou, len fakt netusim, ako to bude vyzerat, lebo sekundovka je cervena... Skuste poradit este s tymto...

Dakujem

EDIT: preklep

Upraveno uživatelem kilosunky
Odesláno

Dakujem. Uz som aj pisal na ofiko dealera na SVK a ze to vyjde 14 ecok a 3 ecka doprava... tak asik objednam, len by som to potreboval vidiet nazivo, ako to bude vyzerat - ktoru farbu k ciernemu ciferniku...

Těch K3 je víc co mají černej cifr.Některé mají PVD úpravu a u jedněch je i oranžová na cifru.Dej fotku ne?
Odesláno (upraveno)

Tak ja mam v cistej oceli (ziadne PVD) a prisetril som si priamo do kovoveho tahu, ale su na nom strasne tazke...

EDIT: neviem pridat obrazok :crying_anim02:

Upraveno uživatelem kilosunky
Odesláno (upraveno)

Pár dotazů:

Ten tah - to je plechařina, nebo plnokov? ( hlavně ten první článek)

Datum se překlápí jak? rychloběžkou, nebo klasika "ruský způsob", točit a točit..

Materiál lunety? hliníková vložka?

Jinak vypadají dost dobře..

Upraveno uživatelem Radimk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...