Tranta Odesláno 15. června 2010 Nahlásit Odesláno 15. června 2010 Nevzpomněl by jste si prosím někdo - kdesi na webu jsem četl článek i s fotografiemi a takovou tou obvyklou marketingovou omáčkou - zkrátka snad jakýsi bývalý výrobce fotoaparátů vyrábí nyní hodinky (přesnost závěrky - přesnost hodinek bla bla..) a na fotce byla celkem dobrá vychytávka že právě ten ciferník se dal uzavírat stažením té fotoclony.No a já bohužel zapomněl KDE jsem to četl a JAKÝ výrobce to byl. Do bookmarků jsem si to bohužel neuložil, googlovat jsem zkusil s českými i anglickými klíčovými slovy a nic....nvzpomněl by jste si někdo ?Děkuji...
HB63 Odesláno 15. června 2010 Nahlásit Odesláno 15. června 2010 Nevím,jestli hledáš právě tohoto výrobce,ale napadá mě de Grisogono .Starší model měl kulaté pouzdro.
dknespl Odesláno 15. června 2010 Nahlásit Odesláno 15. června 2010 Nevím kdo s tím přišel teda první, ale je to už celkem profláknutý fór. Vedle těch deGrisogono ještě: Valbray V.01 a Michael Bittel Double Diaphragm, ten tam má pro jistotu ty irisky hned dvě
Tranta Odesláno 15. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2010 Díky moc všem !!! No to je nááááádhera !!!!!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se