blackbiker Odesláno 11. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 11. října 2006 2Tazatel: já Tě zdravím,tak jsem si přečetl ten popis tvých ,,vysněných" a řeknu ti rovnou-strašně těžký úkol-vybrat dle toho.No ty modré z toho ruwatch.de bych ti nedoporučoval-i když modrá je dobrá(trošku ,,pouťové")-ale jak si řekl ,že lidi říkali, že Journey jsou pro ,,důchodce". Tomu jsem se tedy zasmál,ale mají v jistém smyslu pravdu-jsou takové,jak bych to řekl-no prostě nejsou ničím zvláštní(pro mně)-snad takhle. Já kdybych chtěl hodinky pro běžný den-myšleno práce i zábava-tak bych šel být tebou asi přece jen do těch Aviatoru IV-protože nic lepšího asi v dnešní produkci 42mm neseženeš.No ty sturmanskie(titan) si myslím že mohutné jsou dost 42mm a ty hrany to je super-ty bych bral:-)taky mě vůbec nenapadlo nedůvěřovat popisu že jsou z té rakety-fakt máš pravdu-může to být jen marketingový tah protože předchozí modely vypadaly jinak-materiálově-víc surověji. Co dodat k sturmanskie gagarin-jen že jsou ,,moc" vyzývavé-stylem pozor-můj majitel je ostrej hoch:-)chacha přesně jak jsi napsal v poslední větě-dumej a ono tě něco trkne a pak to kup-tak good luck and have a nice day Hodinky co vybereš musí být pro tebe jednoznačně solitér:-)prostě ty a žádné jiné. Tak fakt přeju ať zvolíš aspoň tak dobře jak já:-).
blackbiker Odesláno 11. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 11. října 2006 no aby titanky byly kompletní tak série volmaxu-sturmanskie
blackbiker Odesláno 11. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 11. října 2006 no aby titanky byly kompletní tak serie volmaxu-sturmanskie ehm-abych byl přesný tak starší titanové(2) modely jsou ještě k vidění na www.aviatorwatch.ru ale jelikož moc pěkné njsou tak je do tohoto vlákna nedávám:-)
Tazatel Odesláno 11. října 2006 Nahlásit Odesláno 11. října 2006 blackbiker: Ty modré trochu pouťové jsou, uznávám. Ty titanové sturmanskie sem měl jen za 40mm, ale když mají 42, tak je ještě ponechám ve výběru a promyslím to. To že jsou ty Journey pro důchodce mi řekla jen přítelkyně, řekla vysloveně že jsou pro starý dědky :-)), nechtěl sem to tu tak tvrdě psát. Ale já si to nemyslím, řekl bych že jsou velmi elegantní a hodí se ke společenskému obleku, nejvíc mě na nich dostala kombinace bílého ciferníku s modrýma ručičkama - to se mi líbí i na Fortisech. Navíc azbuka a průhledné dýnko, už sem byl skoro rozhodnutý a pak mě vy dva nahlodáte :-). Ale asi nakonec půjdu do těch Aviatoru IV (42mm) je to klasika, která nic nezkazí a líbí se, bohužel sem k nim zatím nikde nenašel průhledné dýnko a zdá se mi škoda mít takový pěkný strojek schovaný pod kusem železa, tu azbuku bych ještě oželel, ale ten strojek mě mrzí moc. Ještě mě napadá jedna možnost, koupit si dvoje hodinky . Začnu s největší pravděpodobností těma Aviatorama.
blackbiker Odesláno 11. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 11. října 2006 2 tazatel: Takže tohle je Tvá volba aviatorIV+Journey+aviatorIV co s tím???
Panpeta Odesláno 11. října 2006 Nahlásit Odesláno 11. října 2006 Panove, jsem rad, ze sdilime spolecnou zalibu v ruskejch hodinkach. Nechapu, jak nekomu muzou Poljot Journey pripadat jako pro duchodce. Me dostaly, a to je mi 30:) Zacinam o nich premejslet jako o spolecenstejsti variante ke svejm Aviatorum XXL 3105.
blackbiker Odesláno 11. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 11. října 2006 2 tazatel a panpeta á máme tady jeden kousek k bližšímu rozboru-určen pro důchodce a dědky(je to vtip hoši,v klidu ok?) a teď vážně: po bližším "virtuálním" prozkoumání:-) jsem dospěl k názoru, že ony zmiňované hodinky se hodí jak pro všední dny tak i na společenské akce-prostě změnil jsem názor z-nezaujaly mne na-jsou pro mne stále více a více zajímavější-ale--za strely bych neměnil:-):-) Hodinky mají podstatný klad-a to otočnou lunetu:-) Doporučení: kovový tah(zde uvedený je velice zajímavý) Poljot Journey-specifikace kalibr 31681
blackbiker Odesláno 11. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 11. října 2006 a jelikož musím zmínit také typ svých dědkovských:-) takže zde Strela 1960 replika,kalibr 3133 Zdravím Panapetu,taky 30 letej dědek Blackbiker:-) Ps:nejsem blázen že tady propaguju ruské časy že ne kluci?:-)
X-Bob Odesláno 11. října 2006 Nahlásit Odesláno 11. října 2006 Hele, dědkové, ať nám mladý wlezou na záda. Podle mě tedy jsou Poljot Journey nádherné, svižné a přitom nadčasové! Taky by se mi líbily....
blackbiker Odesláno 11. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 11. října 2006 X-Bobe Doufám že tě to nepohoršilo-to tak nebylo myšleno-je to s nadsázkou řečeno-o Poljot journey bych řekl asi toto-jsou to takové ,,klasiky" dalo by se říci jak jsi uvedl nadčasové-dle mého taky budou vždy in,stejně jako mé strely z roku 1960-mají sice menší průměr-samozřejmě to je pro mnohé rozhodující faktor,ale v roce 1960 a takový design-to jsem musel smeknout před sovětskými designéry poljotu a mé přesvědčení o aviatorech IV že jsou the best poopravit-jsou the best-ale až po strelách-chacha. a jak je v nadpisu tématu uvedeno-co člověk,to jiný názor. a jsem rád,že se ti ty Journeye líbí-nejsi sám:-)
X-Bob Odesláno 12. října 2006 Nahlásit Odesláno 12. října 2006 ale né, právě že vůbec, taky jsem to tak pochopil, proto ten smajlík, jsem věkem taky nad 30 (myslel jsem oslovení jako dědkové-kolegové) a mě se prostě ty hodinky moc líbí. Taky jsem psal to o těch "mladejch" s nadsázkou! :D Sám mám zatím jen dvoje ruské hodinky, Vostok Partner 24166B (design Chruščov ) a dostal jsem Vostok-Europe/Vostok. Ty mám jako víkendové hodinky, přes týden mám Prim Linea 40, ale třeba na motorku mi přijde škoda je brát. Ty V-E jsou precizně provedené, se super širokým řemenem, jdou přesně a vypadají tak správně sovětsky/rusky Škoda jen, že nemají na sobě azbuku. Jinak kdybych nebyl především příznivec Prim a nedělali by hodinky, kterými jsem fakt unesen, asi by mě Vostoky, Poljoty a pod určitě nabídly pěkné hodinky "na furt". PS Blackbikere, stačí zavelet, dědkové vstanou a hrrr, jdem s holema na ty mlaďochy! :D
VS Odesláno 12. října 2006 Nahlásit Odesláno 12. října 2006 a jelikož musím zmínit také typ svých dědkovských:-) takže zde Strela 1960 replika,kalibr 3133 Zdravím Panapetu,taky 30 letej dědek Blackbiker:-) Ps:nejsem blázen že tady propaguju ruské časy že ne kluci?:-) Krásné hodinky, až na tu úchylnou datumovku. To tam snad razí majzlíkem od oka, milimetr žádná míra. Než tohle, to radši žádnou, stejně datum nesleduju.
blackbiker Odesláno 12. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2006 2 VS Především máš iniciály mého jména a příjmení takže to kvituji:-) a k názoru na datumovku na na Strelách 1960 replik se připojuji-teď mě tepv napadlo,že tam vlastně je taky datumovka-je tam zbytečná.Nedívám se na ní
Tazatel Odesláno 12. října 2006 Nahlásit Odesláno 12. října 2006 blackbiker: Tak mi tak napadlo, nedalo by se průhledné dýnko nechat vyrobit? Ať už ze stávajícího neprůhledného či uplně nové? Myslím na ty Aviatory IV(42mm), protože je to jediná podstatnější věc, která mi na těhle hodinkách vadí, proto také stále ještě zvažuji Journey, na které se průhledné dýnko sehnat dá.
redd Odesláno 12. října 2006 Nahlásit Odesláno 12. října 2006 Aviator z Prvního moskevského časového závodu Neměl bys víc fotek?
blackbiker Odesláno 12. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2006 2tazatel to opravdu netuším zdali nechat vyrobit-dle mne nereálné za stávajícího dýnka-můj názor. Vím přesně, že tě to štve že nemaj aviatory IV průhled,to je fakt škoda.Ale nepsals náhodou že někde se daly objednat s dýnkem průhledným?co tak tam hodit dotaz jen že chceš dýnko samostatně.Já ti to dýnko musím někde nejít-není boha abys neměl hodinky co chceš:-):-)
blackbiker Odesláno 12. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2006 tady ještě jednou ten větší průměr Sturmanskie tak co tazateli?nic-neoslovují:-)a az dobrou cenu
blackbiker Odesláno 12. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2006 2 Redd Hochu hochu co tak použít google:-) tak tady to máš Aviator 1!Nedostatkové zboží?:-)
redd Odesláno 12. října 2006 Nahlásit Odesláno 12. října 2006 co tak použít google:-) Já jsem google použil (zas tak blbej nejsem), něco jsem našel, i když kvalita je diskutabilní... Mě se jen líbila ta fotka od tebe, tak jsem chtěl zjistit, jestli máš další (stejně povedené). Dík!
blackbiker Odesláno 12. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2006 to byl vtípek ,,naštvat jsem tě nechtěl":-)jo v pohodě-já to našel když jsem hodil do googlu vyhledat watch forum-není jen chronomag-koukni i do světa fakt doporučuju-měj se hele na www.poljot.ru jsou i specifikace-koukni na to-mi se líbí zrovna celočerné-a bílé čísla a ručky-co tobě?která verze? koupit se daj na www.poljot.at
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se