Tazatel Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 Já ale netoužím po hodinkách ke kvádru, to bych volil spíše německé nebo švýcarské. Na to asi taky dojde. To sem psal jen o těch Journey, že se dle mého názoru výborně hodí ke společenskému obleku. Chci hodinky na střídání pro běžné nošení k džínám a sportovnějšímu oblečení. Společenské oblečení nemám moc rád a nosim jen když už opravdu musim.
blackbiker Odesláno 13. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2006 aha tak to soráč jsem to nějak blbě pochopil dle těch Journey Jako my jsme tady už probrali snad každé možné-mně dochází invence hele:-):-) a to je co říct:-) Podle mne když si nevybereš tady tak už asi nikde:-)četl jsem,že Levenberg je jen ,,překupník"-teda obchodník:-)a on to distribuuje dál k hodinářům-třeba Julianovi Kampmanovi www.poljot24.de http://stores.ebay.de/Juri-Levenberg
Tazatel Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 Je možný, že by mohl být velký rozdíl ve kvalitě těch Vodolazů oproti Aviatorům? Necham to v sobě trochu ustát a pak se rozhodnu mezi AIV a Vodolazama. Jaký máš názor na vzhled těch Vodolazů? Mě už nemáš čím překvapit. Desítky hodin sem jen projížděl net a hledal nějaké ruské hodinky, které by mohly přícházet v úvahu, až mě štvalo, že už mě nemá co překvapit. Musím si vybrat z těchto dvou nebo počkat s čím matička Rus opět vyrukuje.
blackbiker Odesláno 13. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2006 J Mě už nemáš čím překvapit. Ale musíš uznat že jsem se snažil:-) můj názor na Vodolazy-hmm,nová značka-víš jak to je-to je jak koupit si jeden z 1. modelů fabie-tak to bohužel mám doma-stejný jak u hodinek-budou vychytávat mouchy postupně,takže nerad bych abys koupil ,,vývojovej" model. K designu-moc ,,brutální" až moc surového kovu na mně-ciferník moc plochej-barevně se mi nezdají čísla,trochu ,,pouťový vzhled" já nevím vypadá to jako naprosté hanění těch hodinek,ale to jsou mé pocity! Aviator IV je daleko designově vyváženější-zkus si je normálně hodit třeba do wordu vedle sebe a porovnávej:-) víc už fakt nevím já bych šel do Aviator IV-jak se říká ověřeno trhem-a dýnko bych oželel a koupil si ten šroubováček:-):-) já už si připadám jako když kupuju ty hodinky s tebou zároveň hele-haha které čtyřky vlastně chceš?ty s indexama místo čísel pozice 10,2? No jedna ,,sranda" skončí a zas budeš vymýšlet kde je koupit:-)uf nezávidím
Tazatel Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 Tak sem to celé projel(http://stores.ebay.de/Juri-Levenberg) a musim uznat pořádnej výběr, ale bohužel stále zůstávám jen u dvou možností AIV/Vodolaz. Tyhle si ani moc napamatuju, ale působí taky dobře: Má i velký výběr kapesních hodinek, tam bych si asi vybral. S těma fotkama si v graf. programech hraju furt, některý hodinky si i vylepšuju jak by se mi líbily atd, takže sem je už mezi sebou porovnával a jak už sem psal výše AIV jsou samozřejmě o moc pohlednější a vyváženější, hlavně mají krásné ručičky a číslice. Vodolazy brutálně vypadají, ale pouťově??? To nesouhlasim, maximálně tak tak ten znak s kotvou, ale jinak na nich nic pouťového nevidím, tu čmáranici na dýnku bych asi odstranil lihem, psal to tu tuším Viktor, že to jde. Stále moc nechápu proč to na ty sklíčka neustále malujou. Jinak s tim, že to může být vývojovej model máš pravdu, ale podstatný je strojek a ten by měl být prověřený 31681 z Poljotů. Z těch AIV bych volil ten klasický s čísly 1,5,7,11,12, ikdyž ještě před časem sem byl rozhodnutý pro ten s více čísly.
blackbiker Odesláno 13. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2006 2 tazatel-u vadolazu myslím ty barvičky:-),,pouťově" mělo být v uvozovkách-jde o ty další barevné verze-ta tvoje cos vybral je dobrá-ale jax řekl sám AviatorIV je better:-)Dobrá volba s typem aviatoru-bral bych taky ten:-) Teda už se těším sám za tebe až koupíš a ukážeš ,,nám" fotky reál:-) Ten Levenberg ale tam asi tu tvou verzi nemá:-(bohužel
Tazatel Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 Nemá, což mě trochu mrzí, protože bych od něj bral i nějaké ty kapesní hodinky navíc. Vodolazy sem našel zde a navíc s hodnocením 100%, ikdyž transakcí zas tak moc uskutečněno nemá.
blackbiker Odesláno 13. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2006 2tazatel: už vím co mi na těch vodolaz nesedí!letecká korunka-proč má být letecká korunka na potápěčských.Když se podíváš tak zcela ignoruje design ostatního na těch hodinkách-můj názor.A s tím logem na dýnku to fakt přehnali.
Tazatel Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 Stejně si pohrávam s myšlenkou, kdybych pořídil AIV, odmontovat dýnko, vyříznul do něj příslušný otvor pak nějakým vhodným způsobem asi nejspíše nalepením sklíčko připevnil. Lepší by asi bylo svěřit tento zákrok hodináři než to v dílně kutit sám že? Měl bych vlastně asi možná jediný AIV(42mm) s průhledem na strojek.
blackbiker Odesláno 13. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2006 tyhle Piloty měl Levenberg jednu dobu za 119 euro-a já blbec je nekoupil
Ondraj Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 Stejně si pohrávam s myšlenkou, kdybych pořídil AIV, odmontovat dýnko, vyříznul do něj příslušný otvor pak nějakým vhodným způsobem asi nejspíše nalepením sklíčko připevnil. Lepší by asi bylo svěřit tento zákrok hodináři než to v dílně kutit sám že? Měl bych vlastně asi možná jediný AIV(42mm) s průhledem na strojek. Co tam to dýnko nedát vůbec a dát tam třeba potravinářskou fólii ? Ne to byl jen pokus o blbý vtip
Tazatel Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 S tou korunkou máš možná pravdu, už to nějak nezvládam objektivně posoudit, mně spíše vadí tvar tlačítek, ale zase nebudu mít půchýře na prstech jako Ty, při častem stopování Jinak mně se tenhle typ velké pilotní korunky líbí(hlavně teda u německých leteckých hodinek) a navíc je velká korunka i praktická.
blackbiker Odesláno 13. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2006 Stejně si pohrávam s myšlenkou, kdybych pořídil AIV, odmontovat dýnko, vyříznul do něj příslušný otvor pak nějakým vhodným způsobem asi nejspíše nalepením sklíčko připevnil. Lepší by asi bylo svěřit tento zákrok hodináři než to v dílně kutit sám že? Měl bych vlastně asi možná jediný AIV(42mm) s průhledem na strojek. No ty seš číslo hele,a co záruka? Můj názor než s prominutím ,,zdupat" dýnko to radši ho tam mít tak,jak je:-).Stejně si časem koupíš jiný se skleněným dýnkem-já se stejně na dýnko díval jen na začátku teď už víceméně-jen na ciferník:-) já už se spíš dívám na netu na jiné.Chci na ten sport nějaké-asi pořídím jednoduché s Molnijou-chci zatím ty gagarinky-s rudou hvězdou-trošku úlet:-)
blackbiker Odesláno 13. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2006 2 tazatel: Ta korunka je fakt supr(mně se taky líbí),ale na jiných hodinkách-stylovka tohoto typu Ps:kde jsi stáhl z netu ty fotky se sturmowikem a vodolazem na ruce-hoď mi link-díky
Tazatel Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 Ondraj: Jasně jen ta vodotěsnost by byla asi na štýru, jestli by nějaká vůbec byla, zato by se dobře seřizovaly. blackbiker: Jo ty se mi líbí hodně (jen ta vteřinovka s červeným puntíkem je zvláštní) a za tu cenu bych si trhal vlasy na hlavě, že sem nekoupil. Proč mě ti Rusové neustále mučí tak malejma průměrama? Vždycky se mi nějaké zalíbí, ale odradí mě velikostí.
blackbiker Odesláno 13. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2006 njn jenže já čekal na aukci těch svých strel-marnej boj-ale měl jsem to brát-třeba otci-to je jedno-no nic minulost- ale kupodivu to nikdo nereflektoval divný co?hmhm zkus mi hodit link na ty fotky cos tady vložil-na ruce vodolaz a sturmowik díky chci kouknout co tam maj dál:-)neznám
Tazatel Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 Na tyhle Azimuthy sem taky už pomýšlel, cena je trochu vyšší než by se mi chtělo dávat, ale možná by zato stály(v budoucnu stejně plánuju tenhle typ hodinek pořídit), jen sem tu někde četl, že měl někdo problém u těhle hodinek právě s tou korunkou. Záruka? No kdyby se něco po.. musel bych si je nechat opravit za své, ale za to dýnko by ten risk stál. Když se u Primu dělaj na zakázku ciferníky atd, tak proč by nemohli upravit jedno dýnko. Určitě si nějaké další hodinky s průhledem na strojek pořídím a právě proto chci i na AIV vidět strojek, abych je mohl porovnávat. :-)) Neni to jednoduché
blackbiker Odesláno 13. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2006 teda ty si nedáš pokoj s tím průhledem:-):-)No každopádně bys měl jediné na světě-chacha S tím primem nevím-asi by to bylo komplikované a dražší-dle mne by museli udělat uplně nové-já nevím-ty to máš pořád v hlavě a ne a ne to rozlousknout:-) Ps:ty Bombardiery jsou super jen bych je musel nosit na noze -chacha
blackbiker Odesláno 13. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2006 jo znám starýho chuligána-teda mladého juliana-co s ním? Ten tam ten tvůj dekl nemá:-):-(
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se