Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pokud jmryshi uvádí že prodej je z USA nebo UK, pak to musí poslat odtamtud, jinak to je klamání kupujícího a nejen kvůli DPH. Těžko by asi posílal z Japonska přes USPS, jak definuje v popisu.

Odesláno

... Omega Seamaster Professional.

Potřebuji hodinky na každodenní nošení a nosím denně oblek, takže hledám kompromis, něco mezi hodinkami na volný čas a do práce. Jedny oblekovky vlastním a aktuálně denně používám...

... Navíc chci automaty, takže denní nošení bude nezbytné...

Pozor, moony NEJSOU automaty.

Předpokládám že bys je k obleku nosil na kůži, tah je nevhodný. Ale i tak, k obleku chronografy s tachymetrickou lunetou?

Prostě se na ně vykašli, nebudem si v těch aukcích přeci vzájemně zvedat cenu, no ne?

:)

Odesláno (upraveno)

Aha! Včera jsem to zmotal, ty chceš SMP a já měl plnou hlavu (a panely ve Firefoxu) Speedů. Tak sorry.

Ale co jsem psal o obleku, tahu a výrazné lunetě platí, u diverů snad dvojnásob. Za tlačítka chronografu si dosaď He ventil.

Ale zase, není oblek jako oblek, dress cody se různí, proti gustu... Já jsem purista.

A abych Ti taky pomohl:

Osvědčení prodejci na fleaBay jsou

jmryshi

kaberui

sabashioyakiz1.

Posledně jmenovaný mívá hodinky vydražené dráž, vysvětluji si to jeho 100% feedbackem.

S nákupem Ti, jak jsem pochopil, kolegové pomohou, hodinkovou angličtinu se naučíš pomocí překladače raz dva a pak si můžeš někým jazyka znalým pro jistotu nechat zkontrolovat konkrétní vybranou aukci. Pokud do toho půjdeš sám, pozor na to, že máš-li málo feedbacků (např. pod 5), někteří prodejci požadují, abys jim předem napsal.

Hodně štěstí!

Upraveno uživatelem Teatime
Odesláno

Zneužiji toto fórům i ke svému dotazu ohledně nákupu přes eBay. Na eBay jsem zvyklý a nakupuju tam už pár let, ale zato v hodinkách jsem úplný nováček. Jedná se mi o hodinky Nomos Tangente Sport Datum, prodávané pravděpodobně v nějaké limitované úpravě (?). Originály jsou mimo moje finanční možnosti ale tyto bych si ještě mohl dovolit. Má otázka se týká jednak prodejce, má-li s ním někdo zkušenost - i když vypadá dost seriózně - a druhá otázka se týká té limitované úpravy, je-li to spíš výhoda či nevýhoda? Všiml jsem si mimochodem, že Nomos má většinu limitek levnějších než originály. Pokud by tomu tak bylo a podobné kusy by se na eBay točily často, rád si ještě počkám, ale je-li to spíš výjimečná nabídka, nerad bych ji promeškal. :)

• po měsících...
Odesláno

Měl bych prosbu. Nevíte někdo, zda-li lze snížit max. částku za kterou jsem ochoten zboží koupit ?

Nějak se mi to rozleželo v hlavě a potřeboval bych ten limit snížit... :wallbash:

jde to ale musíš to nějak odůvodnit- myslím že je tam na výběr, že jsi se spletl, pak že prodejce změnil popis zboží a ještě něco podobného...ale jelikož to budeš předpokládám dělat delší dobu po příhozu, tak nevím nevím jestli ti to uznaj a riskuješ tím nějaké sankce (např. negative feedback)

Odesláno

Nemáte prosím někdo kontakt (mobil) na little_w? Psal jsem mu SZ, od 26.11. tu nebyl a dneska mi končí jeden kup v UK a prodejce to nechce poslat mimo.

A nebo není tu ještě někdo z UK, kdo by mi pomohl?

Díky moc.

Odesláno

Jakej ma duvod ze nezasila mimo UK? Plne pojisteny pres Royal Mail bude postavny tak olem 80 liber, pokud je to stroj kolem 1000liber treba... zkus komunikovat s prodejcem, vetsinou si daji rict, pac jim dojde ze jim o nic nejde...

Odesláno

Jakej ma duvod ze nezasila mimo UK? Plne pojisteny pres Royal Mail bude postavny tak olem 80 liber, pokud je to stroj kolem 1000liber treba... zkus komunikovat s prodejcem, vetsinou si daji rict, pac jim dojde ze jim o nic nejde...

Nechce posílat mimo UK - ani Severní Irsko nebo Holandsko (má tam dotazy a "sorry, only UK bidders"...).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...