bena_1 Odesláno 20. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2010 Dobré odpoledne, našel jsem na Ebay tyto hodinky. Nemůžu nikde najít jaký je to model. Anglicky neumím, poradíte mi? Co cena? Předem moc dík. http://global.ebay.com/MENS_OMEGA_SEAMASTER_DIVER_300M_AUTOMATIC_WATCH_225450/260621684890/item http://global.ebay.com/Omega_SEAMASTER_SS_AUTO_300M1000ft-225450-Large/170498412267/item http://cgi.ebay.com/7242-OMEGA-Seamaster-Professional-Automatic-300-2255-50-/180518860190?cmd=ViewItem&pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item2a07c3359e Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfi Odesláno 20. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2010 v omegách se nevyznám, ale není to model 2254.50? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bena_1 Odesláno 20. června 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2010 Ano je, na stránkách Omega jsem ho však nenašel. Špatně se v tom orientuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 20. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2010 (upraveno) ... Upraveno 30. března 2011 uživatelem Chumpus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bena_1 Odesláno 20. června 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2010 Zatím moc dík, hledám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bena_1 Odesláno 27. června 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2010 Stejně ještě lehce tápu 2254.50 se už nevyrábějí, přesto se mě nejvíc líbí. Nejvíc se jim, až na lunetu, podobají OMEGA 2234.50.00 GMT Seamaster Automatic 300M. Jsou ještě v nabídce, ale ta luneta se mi už tak nezdá. Předpokládám, že jsou bez Co-Axial??? Děkuji za předem za rozšíření obzorů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 27. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2010 Stejně ještě lehce tápu 2254.50 se už nevyrábějí, přesto se mě nejvíc líbí. Nejvíc se jim, až na lunetu, podobají OMEGA 2234.50.00 GMT Seamaster Automatic 300M. Jsou ještě v nabídce, ale ta luneta se mi už tak nezdá. Předpokládám, že jsou bez Co-Axial??? Děkuji za předem za rozšíření obzorů. Dle mého soudu se 2234.50 už také nevyrábějí, ale možná půjdou ještě někde sehnat. Jinak máš pravdu, byl v nich kalibr 1128 s GMT funkcí bez co-axialu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mocl Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2010 co-axial? je lepší vybírat Omegy bez něj? Pokud je ještě takto vyrábí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2010 Já myslím, že Seamastery už bez co-axialu nedělají žádné. Já osobně jsem pro co-ax, také jsem vyměnil Bond 300m s 1120 za PO s cal. 2500 a nelituji. Je to věc, kterou nikdo jiný nenabízí a na to já slyším. a navíc mají 2x delší servisní interval a o rok delší záruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2010 Já myslím, že Seamastery už bez co-axialu nedělají žádné. Já osobně jsem pro co-ax, také jsem vyměnil Bond 300m s 1120 za PO s cal. 2500 a nelituji. Je to věc, kterou nikdo jiný nenabízí a na to já slyším. a navíc mají 2x delší servisní interval a o rok delší záruku. Nevim, podle me ma co-ax interval 5 let a bez nej 4, To mi jako double neprijde. JInak se zarukou mas recht. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2010 Nevim, podle me ma co-ax interval 5 let a bez nej 4, To mi jako double neprijde. JInak se zarukou mas recht. Pokud vím, i zde na fóru na to byl odkaz, doporučený servisní interval byl 8 let. Bylo prezentováno, že tento krok je schopen fungovat i zcela bez mazání. Ale myslím, že každé hodinky si o to řeknou sami a není potřeba to zbytečně hrotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2010 Pokud vím, i zde na fóru na to byl odkaz, doporučený servisní interval byl 8 let. Bylo prezentováno, že tento krok je schopen fungovat i zcela bez mazání. Ale myslím, že každé hodinky si o to řeknou sami a není potřeba to zbytečně hrotit. No tak ono i auto si o namazání řekne samo, až se zadře motor... Takže jako majitel P.O. si po 5 letech ( ) do toho servisu přece jen zajdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2010 Jasně, já jsem nemyslel až se úplně natvrdo zastaví, spíše že chod přestane být tak přesný, nebo tak. Myslím, že těch 8 let je v pohodě. Do servisu s nimi ale zajdu samozřejmě také. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2010 Našel jsem ten odkaz, tady mluví dokonce o deseti letech. http://www.chronocentric.com/omega/maintenance.shtml Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 1. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2010 Našel jsem ten odkaz, tady mluví dokonce o deseti letech. http://www.chronocentric.com/omega/maintenance.shtml Koukam, ze na webu Omegy to stale nijak nerozlisuji: "As a general rule, it is between 4 and 5 years, depending on the use of the watch." Asi vi proc... proste ten humbuk kolem co-axu s proklamovanym prodlouzenim intrvalu co rozjela Omega v promu zadal nekde k fame, ze bude 8-10 let,(Omega sama rekla jen, ze dojde k prodlouzeni servisniho interval), coz mi prijde jako blbst uz jen duvodu, ze opotrebeni podleha dalsich X soucastek, nejen krok, nehlede na vysychani maziv... jak tu bylo receno, ony si hodinky reknou, me se ty prvni po 4 letech zacaly zpomalovat az mimo COSC, a az to delalo cca -20 sec/den dal jsem je na servis. Takze servisni interval odpovital tem cca 4 rokum. Tak asi dost unosu uz ted, sorry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olson21 Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2010 Zdravím.Zajímalo by mne,pokud se tento model již nedělá,jestli je nějaká alternativní náhrada seamasterech v černé.Jinak je mám vyhlédlé již dlouho,podle mého názoru jsou to nejpovedenejší hodinky z seamasterů.Jsem teď bohužel dlouhodobě mimo republiku,takže přijdou na řadu po návratu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2010 Jisteze existuje pokracovatel, je to ref 212.30.41.20.01.002 Jinak souhlas, 2254 jsou i pro me stale nejhezci z rady SMP 300 Diver. Obrazek soucasnych cernych: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olson21 Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2010 No tak tyhle tak pekne nejsou.Ikdyz nerikam,ze nejsou pekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olson21 Odesláno 28. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2010 Také by mne zajímala cena u obou modelů.Pokud by to bylo zajímavé,tak k nám američané mají podstatně lepší poštovní podmínky,než do republiky.Vojenská pošta je tady z usa tak za 2-3 týdny a navíc téměř zadarmo,bez možnosti připočítání daně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 28. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2010 Nevim co je to "u vas", ale pokud nekde bojujes pod vlajkou NATO za nase penize za ekonomicke zajmy jine zeme, tak bys to mozna mohl vyuzit aspon pro nakup hodinek a vyhnuti se platbe DPH. Ceny u modelu 2254 vzhledem k tomu,ze se uz nevyrabi, jsou v zavislosti na stavu, ty novejsi vyjdou urcite na cca 60 tisic u nas, presne nevim. Mrkni na ebay.com na ceny aby ses zorientoval.Jo a sorry za narazku na tyhle blizkovychodni mise, ale nemuzu si pomoct, doufam, ze to delas aspon pro penize. Pokud jsem se netrefil, omlouvam se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se