AndyAaron Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2020 No akorat takhle nevim jak bude odecitat kolik je hodin. Ma je pootocene na blbe strane zapesti a jeste k tomu vzhuru nohama, ze sveho pohledu U me dnes vyhrava divka cislo jedna. Ne uplne hodinkama, ale zbytkem teda sakra jo. Jde videt, ze to jde i bez rtu ala kacer Donald Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2020 @AndyAaron Tentokrát jsem byl hodně velkorysý a vzal to včetně nějakého toho "kačera". Však víš, sto lidí, sto chutí. Ale u mě by to též vyhrála jednička. A trojka by zcela jistě také nebyla bez šance - bez ohledu na to, jaké má hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2020 Tak zrzku jsem ani nezminoval, to by bylo noseni drivi do lesa Jinak samozrejme nic proti tobe, to vlakno udrzujes hlavne ty a diky za to, kacer nekacer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simbian Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2020 Přesně, jednička je nejlepší, má nádherný řetízky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2020 před 11 hodinami, AndyAaron napsal: No akorat takhle nevim jak bude odecitat kolik je hodin. Ma je pootocene na blbe strane zapesti a jeste k tomu vzhuru nohama, ze sveho pohledu U me dnes vyhrava divka cislo jedna. Ne uplne hodinkama, ale zbytkem teda sakra jo. Jde videt, ze to jde i bez rtu ala kacer Donald Celá ta fotka je zrcadlově otočná, viz foťák na mobilu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2020 Vona i ta slecna je delana v nejakym grafickym programu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2020 Celá ta fotka je zrcadlově otočná, viz foťák na mobilu...Miro, kua ty mas oci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2020 Miro, kua ty mas oci! To jo, jinak su teda ale slepej jak patrona :-D A trochu se to tady Lukovi opakuje. Zrovna ta jednička se zrzkou byly před měsícem...ale jak se říká „opakování, matka moudrosti“ a zrovna v tomhle případě to vůbec nevadí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2020 @Mirek Kua, máš recht. A mně se ta jednička zdála nějaká povědomá. Musím si to pro příště víc hlídat, abyste tu moc nezmoudřeli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2020 Byt to na mne, tak jednicka muze vzdy uvadet novou varku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
potapec Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2020 Melanie Meijer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 18. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2020 Popojedeme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 Sobotní trojka (bez kormidelníka) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 1. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2020 Katheryn Winnick Lauren Louise Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2020 Tudory super!Druha fotka. Co ma slecna za hodinky? Vypada to na mercedes rucku, ale tvar lunety neodpovida Rolex, spis SMP, ale tem zas neodpovida zbytek. Napada me Invicta 8926 v tehle verzi. Ta ma ale zase lesteny stredovy dil tahu... Tak nevim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Elsnic Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2020 podle lunety a tvaru máš dle mě pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 12. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2020 To ju její starej pěkně odrbal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 12. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2020 (upraveno) Upraveno 12. října 2020 uživatelem JAJA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 Tak ja idiot ctu pres deset let forum, asi pet let jsem ( se dokopal ) i clenem.. ale teprve ted objevim poradny vlakno Aspon, ze to mame nekteri porad stejne - zensky, hodinky a kvalitni chlastAMEN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se