dknespl Odesláno 21. června 2010 Nahlásit Odesláno 21. června 2010 Max Büsser s kámošema se tu už diskutovali samozřejmě mockrát, ale myslím, že by měli mít vlákno v této sekci.Upoutávka na nový model Horological Machine No4 THUNDERBOLT. Má být uveden 7.7. a má to být pecka. 311 dílů, nová je prý i setrvačka s vláskem a prý to je to nejradikálnější co jsme od nich zatím viděli. Tak uvidíme. Tady z toho zatím moc nevidíme.
sureshot Odesláno 21. června 2010 Nahlásit Odesláno 21. června 2010 Akozto fanusik tychto ujetych projektov si len dovolim doplnit ide o dlhsie pripravovany projekt spominany na watchismo Possible Star Wars inspiration? forum watchuseek vialuxe hodinkee a tu je zlahka prehlad produkcie MB&F http://professionalwatches.com/large-2-1162-thumb-450x359.jpg
dknespl Odesláno 21. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 21. června 2010 Pro milovníky MB&F, jak jednotlivé modely vznikaly od prvních skic na watchlounge Tady jen ochutnávka, více na tom linku:
Toams Odesláno 21. června 2010 Nahlásit Odesláno 21. června 2010 HM 4 Thunderbolt ... launch 7th julyzatial jedna strasne-vela-prezradzajuca fotka, ako je uz u Bussera zvykom
Bert Odesláno 22. června 2010 Nahlásit Odesláno 22. června 2010 V 21. 6. 2010 v 21:14, 'dknespl' napsal: Pro milovníky MB&F, jak jednotlivé modely vznikaly od prvních skic na watchlounge Tady jen ochutnávka, více na tom linku: Miluji "pracovní" skicy, které bez zaváhání a škrtů vedou k jasnému cíli. Obdivuji autory, kteří nepřepisují, neškrtají a netrhají své nápady. Tolik tedy k autenticitě "pracovních" skic. JO, ale hoďky jsou to suprový!!!
StanoBare Odesláno 1. července 2010 Nahlásit Odesláno 1. července 2010 V 22. 6. 2010 v 6:55, 'Bert' napsal: Miluji "pracovní" skicy, které bez zaváhání a škrtů vedou k jasnému cíli. Obdivuji autory, kteří nepřepisují, neškrtají a netrhají své nápady. Tolik tedy k autenticitě "pracovních" skic. JO, ale hoďky jsou to suprový!!! No neviem, podla mna tych skic, aspon z vlastnej skusenosti (nie hodinarskej), je kvantum, potom sa na prezentacku vybere uz jednotny sled od A po Z, pretoze pri navrhovani jedneho problemu objavis x napadov, pouzitelnych na dalsie, ktore rozvijas uz mimo toho sledu, ale podla mna aj skrtali :-)) Vacsinou, co ta napadne v hlave a prenesies na papier nemusi prave realne fungovat - spoje, zatazenie spoja atd, je toho plno...ale to je v pohode, ono sa to oseka a zrealni, ale zaklad vsetkeho je napad. Vysledok potom stoji za to!
Helex Odesláno 3. července 2010 Nahlásit Odesláno 3. července 2010 V 2. 7. 2010 v 11:58, 'TomasP' napsal: HM4 teaser ... Tak to je fakt jen poškádlení, nepoznal jsem ani ťuk. Ale jinak dělají super kousky
sureshot Odesláno 7. července 2010 Nahlásit Odesláno 7. července 2010 MB&F HM4 Thunderbolt Retail $158,000 zdroj: 1, 2 www.mbandf.com MB&F: Engine: Three-dimensional horological engine developed 100% by MB&F Manual winding with two mainspring barrels in parallel Power reserve: 72 hours Balance frequency: 21,600bph/3Hz Number of components: 311 Number of jewels: 50 Functions Hours, minutes and power reserve indicator Hours and minutes on right dial, power reserve indicator on left dial Separate crowns for time setting and winding Case Grade 5 titanium and sapphire Dimensions: 54mm wide x 52mm long x 24mm high Number of components: 65 Articulation of lugs: 3° Sapphire crystals: Five sapphire crystals: 2 x dials, 1 x central case section, 2 x display panels (top and bottom) Titanium and Sapphire - 150 hours of machining and polishing just for the central Sapphire case (that is close to four weeks of machining for one piece !), over 60 hours of machining and finishing for the titanium case back, etc, etc... The case is 54mm wide by 52mm long, and 24mm high. The watch has over 300 tiny, polished, and loved parts - in the movement alone. Thunderbolt's case is comprised of another 65 parts. There are 5 sapphire crystals on the case, and require about 100 hours of machining alone, per watch. The movement is manually wound. The MB&F HM4 Thunderbolt will not be a limited edition watch, but will be produced in limited amount of about 25-35 pieces a year. There will be just 20 HM4 watches for 2010
dknespl Odesláno 7. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. července 2010 Je to taková pecka, jak se čekalo? Nevím.Ale jako kosmická loď mi to nepřipadá, spíš přístrojovka ne?
sureshot Odesláno 7. července 2010 Nahlásit Odesláno 7. července 2010 mna osobne rozladili tym pseudotrailerom kde v tme obcas cosi blyslo a to bolo cele.uz som cakal ze to nafukuju viac ako treba.ale no,... nevysiel im kazdy kusok co urobili. treba uznat ze su zaujmave ale naozaj sa nekona to HALO na ktore pripravovali cele ludstvo.
dknespl Odesláno 8. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. července 2010 A MB je má na ruce. (Ale jo, jsou dobrý, ale furt nevím proč by to jako měly být zrovna ty nejradikálnější)
sureshot Odesláno 8. července 2010 Nahlásit Odesláno 8. července 2010 celkom su velke pozeram a asi aj on pozera videl som tu fotku v rozhovore s nim a vobec mi to nedopalilo... ze ich ma
dknespl Odesláno 10. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 10. července 2010 Tak jsem někde četl, že to je pocta letectví. To THUNDERBOLT je asi jakože letadlo THUNDERBOLT. Nemáte někdo fotku přístrojové desky z něj, googlil jsem, ale nenašel.
mechano Odesláno 10. července 2010 Nahlásit Odesláno 10. července 2010 V 8. 7. 2010 v 21:02, 'dknespl' napsal: A MB je má na ruce. (Ale jo, jsou dobrý, ale furt nevím proč by to jako měly být zrovna ty nejradikálnější) Šťastnej to člověk, hraje si a ještě je za to chválenej.........
Helex Odesláno 10. července 2010 Nahlásit Odesláno 10. července 2010 Je to sice nátěr, ale mají standartní zobrazení času a navíc na ruce se mi tolik nelíbí. Takže u mě pořád vedou jeho starší kousky!
soigia Odesláno 11. července 2010 Nahlásit Odesláno 11. července 2010 V 10. 7. 2010 v 22:06, 'Helex' napsal: Je to sice nátěr, ale mají standartní zobrazení času a navíc na ruce se mi tolik nelíbí. Takže u mě pořád vedou jeho starší kousky! Na ruce fakt nic moc, ale jinak nadhera. Kus poradny hodinarsky prace. Jenze na to my asi stejne nikny nedosahnem:-(
dknespl Odesláno 11. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 11. července 2010 Článek na puristech z večeře s MB a tady všechny 4 mršky pohormadě
dknespl Odesláno 12. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Tak prý ty turbíny A10 Thundebolt je ten inspirační zdroj, a prý plastové letadýlko ci si Max stavěl jako kluk :-). A tady ještě živé fotky zdroj
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se