Teatime Odesláno 6. července 2010 Nahlásit Odesláno 6. července 2010 Sou nádherný, naživo mne taky překvapilo, jak jsou nositelně velký. Přeju radostné hlubší a hlubší ponory!
Jarett Odesláno 9. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 Tak dnes dorazila i nezbytná literární podpora 157 křídových stran a plno barevných fotografií koupíte ZDE Mimochodem FedEx dopravil zásilku až domů za nějakých 60hodin a za 5euro. Ve sledování zásilek byla uvedena i doba, kdy zásilka dorazí. Což je dost rozdíl oproti české poště, kdy jsem poslal obálku v pondělí a doposud není doručena ...
Jarett Odesláno 9. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 Ten kaucuk je Isofrane? ANO
Hasňa Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 Parada. Uz ho taky mam doma. Jen s oblou sponou.
Jarett Odesláno 9. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 Parada. Uz ho taky mam doma. Jen s oblou sponou. Postni foto
juraj85 Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 Bad ***-divers!Pekne závažie na zapastie
jankoxxx Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 ked vidim ake je to velke tak mam pocit ze moje airmany su decentne oblekovky
Hasňa Odesláno 14. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2010 Jarett: http://forums.watchuseek.com/f74/isofrane-photo-contest-vote-now-467036.html A muj: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Peta-Biker Odesláno 14. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2010 (upraveno) Vypadá to parádně, Hasňo, škoda, že se nedělá i ve 20mm, dal bych jej na PO. Našel jsem ale podobný na Timefactors, tak uvidíme Upraveno 14. prosince 2010 uživatelem Peta-Biker
Hasňa Odesláno 14. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2010 Je to docela solidni retro. Stejny se delal uz pred ctyriceti lety. Je mekky jak zvykacka, takze zapinani je nekdy sranda. Ten origo tah je urcite pohotovejsi pri nasazovani a uprave na mikroregulaci. Ale ja jsem na kaucuk zatizeny. Navic u hodinare urvali ten original Loctite na stezejkach, takze uz to snad povolim i sam doma a muzu prohazovat.
Jarett Odesláno 14. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. prosince 2010 Je to docela solidni retro. Stejny se delal uz pred ctyriceti lety. Je mekky jak zvykacka, takze zapinani je nekdy sranda. Ten origo tah je urcite pohotovejsi pri nasazovani a uprave na mikroregulaci. Ale ja jsem na kaucuk zatizeny. Navic u hodinare urvali ten original Loctite na stezejkach, takze uz to snad povolim i sam doma a muzu prohazovat. Řemen je parádní a retro teď frčí ....
Hasňa Odesláno 14. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2010 O tom zadna. Doxace jsou taky retro a muj nazor na muziku a modu je taky retro. Takze pohoda.Poslouchas Jarret? Bo ja jo. :-)
Jarett Odesláno 14. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. prosince 2010 O tom zadna. Doxace jsou taky retro a muj nazor na muziku a modu je taky retro. Takze pohoda. Poslouchas Jarret? Bo ja jo. :-) Neposlouchám, neznám .... já jsem odkojen Depeche Mode
shag Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Odesláno 6. února 2011 prostě jen......nádhera, gratuluju uz je asi neskoro...
Jarett Odesláno 6. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2011 uz je asi neskoro... Pravda, už je nosí jiný chronomagor
romulada Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Odesláno 6. února 2011 Krásný hodinky! Obdivuju tvojí odvahu - moc se mi líbí, ale bál bych se, že je moc neunosím. Vždycky jsem je obdivoval, ale netroufal jsem si na ně - zřejmě se nebojíš experimentů a jak píšeš, tak se ti to tentokrát vyplatilo. Gratuluji dvakrát - k nádherným hodinkám i k odvaze!!
romulada Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Odesláno 27. února 2011 Tak jsem nakonec tu odvahu v sobě našel a jen pár dní po mém příspěvku se mi skví na ruce. Musím říct, že je to fakt paráda - hodinky doma nenosím, ale tentokrát jsem udělal výjimku a mám je celý víkend(samozřejmě kromě spaní). Musím říct, že jsou na nošení neobvykle komfortní a velikost není ani trochu zarážející. Přesnost je za ty dva dny naprosto skvělá - +1vteřina. Jupíí-mám z nich fakt radost!
Jarett Odesláno 27. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 27. února 2011 Tak jsem nakonec tu odvahu v sobě našel a jen pár dní po mém příspěvku se mi skví na ruce. Musím říct, že je to fakt paráda - hodinky doma nenosím, ale tentokrát jsem udělal výjimku a mám je celý víkend(samozřejmě kromě spaní). Musím říct, že jsou na nošení neobvykle komfortní a velikost není ani trochu zarážející. Přesnost je za ty dva dny naprosto skvělá - +1vteřina. Jupíí-mám z nich fakt radost! Od Cybera ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se