Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Sou nádherný, naživo mne taky překvapilo, jak jsou nositelně velký. Přeju radostné hlubší a hlubší ponory! :snorkle:

• po měsících...
Odesláno

Tak dnes dorazila i nezbytná literární podpora :D

157 křídových stran a plno barevných fotografií :)

koupíte ZDE

Mimochodem FedEx dopravil zásilku až domů za nějakých 60hodin a za 5euro. Ve sledování zásilek byla uvedena i doba, kdy zásilka dorazí. Což je dost rozdíl oproti české poště, kdy jsem poslal obálku v pondělí a doposud není doručena ...

Odesláno

Jarett:

http://forums.watchuseek.com/f74/isofrane-photo-contest-vote-now-467036.html

A muj:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Je to docela solidni retro. Stejny se delal uz pred ctyriceti lety. Je mekky jak zvykacka, takze zapinani

je nekdy sranda. Ten origo tah je urcite pohotovejsi pri nasazovani a uprave na mikroregulaci. Ale ja jsem na kaucuk zatizeny. Navic u hodinare urvali ten original Loctite na stezejkach, takze uz to snad povolim i sam doma a muzu prohazovat.

Odesláno

Je to docela solidni retro. Stejny se delal uz pred ctyriceti lety. Je mekky jak zvykacka, takze zapinani

je nekdy sranda. Ten origo tah je urcite pohotovejsi pri nasazovani a uprave na mikroregulaci. Ale ja jsem na kaucuk zatizeny. Navic u hodinare urvali ten original Loctite na stezejkach, takze uz to snad povolim i sam doma a muzu prohazovat.

Řemen je parádní a retro teď frčí .... :D

Odesláno

O tom zadna. Doxace jsou taky retro a muj nazor na muziku a modu je taky retro. Takze pohoda.

Poslouchas Jarret? Bo ja jo. :-)

Neposlouchám, neznám .... já jsem odkojen Depeche Mode :)

• po měsíci...
Odesláno

Krásný hodinky! Obdivuju tvojí odvahu - moc se mi líbí, ale bál bych se, že je moc neunosím. Vždycky jsem je obdivoval, ale netroufal jsem si na ně - zřejmě se nebojíš experimentů a jak píšeš, tak se ti to tentokrát vyplatilo. Gratuluji dvakrát - k nádherným hodinkám i k odvaze!!

• po 3 týdnech...
Odesláno

Tak jsem nakonec tu odvahu v sobě našel a jen pár dní po mém příspěvku se mi skví na ruce. Musím říct, že je to fakt paráda - hodinky doma nenosím, ale tentokrát jsem udělal výjimku a mám je celý víkend(samozřejmě kromě spaní). Musím říct, že jsou na nošení neobvykle komfortní a velikost není ani trochu zarážející. Přesnost je za ty dva dny naprosto skvělá - +1vteřina. Jupíí-mám z nich fakt radost!

Odesláno

Tak jsem nakonec tu odvahu v sobě našel a jen pár dní po mém příspěvku se mi skví na ruce. Musím říct, že je to fakt paráda - hodinky doma nenosím, ale tentokrát jsem udělal výjimku a mám je celý víkend(samozřejmě kromě spaní). Musím říct, že jsou na nošení neobvykle komfortní a velikost není ani trochu zarážející. Přesnost je za ty dva dny naprosto skvělá - +1vteřina. Jupíí-mám z nich fakt radost!

Od Cybera ?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...