Cmelak Odesláno 10. října 2006 Nahlásit Odesláno 10. října 2006 Nedávno jsem narazil na ruskou značku Soyuz http://www.soyuz-watch.com/. Na ruwatch.de je mají v nabídce za zajímavé ceny. Jenom je škoda, že nejsou v azbuce.
Viktor Odesláno 10. října 2006 Nahlásit Odesláno 10. října 2006 Sympatická značka, hlavně se mi líbila tisková zpráva z akce Inhorgenta 2006 - hodinky prezentovala Miss Anna Starykh, Playmate of the Year 2006, ruská edice Playboy, na obrázku s vibrátorem ve tvaru Sojuzu
blackbiker Odesláno 10. října 2006 Nahlásit Odesláno 10. října 2006 No kočička je fajn, vibrátor je fajn, ale kde jsou hodinky na ruce-mě tam chybí prostě ,,Taky" ty hodinky jinak strojky nejsou ruský nemýlím-li se?že by China?
Návštěvník admira Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 na prvni pohled uzasne, na druhy pohled trapne...neco jako potemkinova vesnice
Jacoppo Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 Jedny mám, uvnitř je Čína. ALe jinak dobře udělaný, přijemně se nosí...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se